Unboxing & Inboxing de Kerstblogswap

Swaps, een leuk fenomeen. Je trekt met een groep gelijkgestemden ‘lootjes’ en iedereen wordt verwend met iets moois in hetzelfde thema. Ik deed mee aan de Mamablogger Kerstswap en vandaag zet iedereen zijn unboxing online! Het idee van deze swap is dat je toch een leuk kerstpakket krijgt, ook al werk je misschien niet of juist als zelfstandige.

Als werkloze druk bloggende mama hoef ik inderdaad geen pakket van een werkgever te verwachten dit jaar, dus leek het me leuk om mee te doen. Zoals ik schreef in mijn 5x leuk bericht, genoot ik ontzettend van het shoppen en inpakken voor mijn lootje. Dat was ook de opdracht: doe je best op het inpakken. Bij mij werd dan ook een doos in glinsterend kerstpapier bezorgd met eromheen een lint met belletje.

Onder de kerstboom

Ik was op dat moment niet thuis, maar manlief snapte de hint en plaatste het pakket onder de kerstboom. Mijn dochters vonden het geweldig: “Uitpakken mama!” Maar nee… dat mocht nog niet! Ik moest wachten op de unboxing dag. Elke dag weer werd er gevraagd of we dat mooie cadeautje al open gingen maken. De voorpret werd zo wel extra leuk :mrgreen:   Wat zou er in zitten? Van wie zou ik het pakket gekregen hebben? (Dat kon ik aan de buitenkant namelijk niet lezen.)

The Unboxing

Eindelijk was het moment daar en gingen we gezellig unboxen. De meisjes waren zo hyper door de voorpret, dat zij de meeste pakjes hebben open gemaakt. Gelukkig bewaarden ze er ook een paar voor mij 😆 In de doos lag een grote envelop met mijn naam er op, een lieve kerstwens van GoodGirlsCompany’s Josan. Als je net als ik een meisjesmama bent, een aanrader om haar blog te volgen. Ze heeft momenteel ook allerlei leuke winacties, ik zag dat ze zelfs een kinderbed weggeeft! Regelmatig stelt ze opvallende zaken aan de kaak én ze maakt prachtige foto’s op haar witte Ikea tafeltje. (Ik heb ook van die tafeltjes… maar die zijn niet zo wit meer en bedolven onder knutselspullen.) Ze heeft ook iets leuks geplaatst met raamtekeningen, mocht je ook van die stiften bij de kerstpostzegels hebben gekregen dan kun je inspiratie opdoen.

Heel veel cadeautjes en glitters

Zat er verder nog wat in je kerstpakket dan? Uh, oh ja… breedsprakig, oops. Er zaten heel veel cadeautjes in de doos, wat keukenrol om schuiven te voorkomen én heeeeeeeeeel veel glitterconfetti! Mijn meisjes knutselen daar erg graag mee. Hoe meer bling, hoe beter. Dus gejuich alom toen ik zei dat die voor hen was. De rest van de cadeautjes waren voor mama 😎  Of ehm… ik kon de 3 paar lieve ogen niet weerstaan en heb de Toblerone gedeeld met mijn huisgenoten. Jummie!

Mijn foto’s zijn helaas niet heel scherp omdat ik geen flits heb gebruikt (staat vaak niet zo mooi) en bovendien ook mijn dochters heb laten fotograferen zodat ik er zelf op zou staan.

Wat heb ik gekregen?

inhoud kerstswap

 • Kerstkaart 🙂
 • Een mintgroen doosje om mijn lenzen op reis mee te kunnen nemen, inclusief handig spiegeltje.
 • Handige zelfklevende notitieblaadjes in verschillende formaten.
 • Reep Toblerone. Inmiddels al lang en breed opperdepop.
 • Twee kaarsen.
 • Leuke rolletjes tape, 2x: één met glitters en één met decoratieve patroontjes.
 • Dove producten voor onder de douche en na het douchen.
 • Een supercool notitieboek! Voor al mijn ‘Simply brilliant stuff’ oftewel bloginspiratie en lijstjes. Inclusief een handig lintje om aan te geven waar ik gebleven ben.

Ik ben er blij mee, dankjewel! Terwijl ik dit schrijf branden de geurkaarsen naast mijn laptop, omdat we gezellig met ons gezin hebben gegourmet. Met een raampje open krijg je de lucht toch niet goed weg, dus een mooi excuus om de kaarsen te proberen.

Inboxing

Dan de inboxing. Ik had zelf het lootje van MetMirjam en daarop stond onder meer mintgroen als accent in het interieur en kleertjes voor haar dochter. Het cadeaubudget heb ik volledig aan leuke dingetjes voor Mirjam zelf gespendeerd. Je mocht de doos opvullen met spullen uit je eigen huis en voor je blog gesponsorde dingen. Ze kreeg er dus een heerlijk luchtje bij gesponsord door s.Oliver. Daarnaast shopte ik op zolder wat dingen bij elkaar in maat 92-98. Ik was toch al flink kleding aan het opruimen en verkopen schiet ook niet op. Op haar blog heb ik de shoplogs en outfitposts bekeken en een selectie gemaakt van wat hopelijk een beetje haar smaak is. Met het idee dat vintage best hip is en dat meisjes nooit genoeg leuke kleertjes kunnen hebben. De eerste foto met deze kleding heeft ze al geplaatst (in de ‘wat is voor jou nou kerst’ tag) <3 Cuteness alarm!

Waar heb ik geshopt?

Ik heb voor Mirjam geshopt bij Action en Hema. Bij die laatste winkel hebben ze bovendien ontzettend leuke dingen om cadeautjes mooi in te pakken. Daar vond ik dan ook het mintgroene cadeaupapier, de halve bollen om er op te plakken, de tags en de bijpassende confetti en ansichtkaart. Maakt het toch een stuk makkelijker om je cadeau leuk in te pakken. Het zwarte vloeipapier komt uit een perspakket dat ik van Zenner ontving. Perfect voor hergebruik 😀

Ontzettend leuk om te doen dit! Zowel het inboxen als het unboxen.

Lees ook:

Nemen jullie ook een kijkje op de blogs van Josan en Mirjam? En wat vinden jullie van deze swappakketjes? Heb je weleens aan zoiets meegedaan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sonja zegt:

  Superleuk ingepakt, die meiden waren volgens mij helemaal blij al met het uitpakken zelf (zou ik ook zijn, haha). En liefde voor de mint kleur!

 2. Volgmama zegt:

  Heel erg leuk en de confetti maakt het helemaal feestelijk!

 3. Fleur zegt:

  Wat heerlijk al die glitters! Leuk ook dat je Mirjam blij kon maken met die leuke kledingsetjes van je eigen dochters

 4. MetMirjam zegt:

  Leuk om zo over mijn pakket te lezen! Jij bent ook goed verwend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.