Mamachallenge 7: Poldermama doet een mamaswap

Poldermama doet deze zomer mee aan een mamaswap. Als bloggende mama kon je je hiervoor aanmelden, de organisatoren Mamaliefde en the Blogmother trokken vervolgens de lootjes. Een soort Sinterklaas in de zomer dus, met een lootje van iemand die je alleen van haar blog kent. Extra spannend, want niet iedereen schrijft evenveel informatie over haar gezin op het blog. Hoe werkt het?


Het leek mij deze staycation wel leuk om hiermee aan de slag te gaan. Het is de bedoeling dat je een persoonlijk cadeaupakket samenstelt op basis van de informatie in het lootje en het blog van de betreffende mama. De waarde mag ongeveer 15 euro zijn en je mag dit aanvullen met nieuwe spulletjes die je voor je blog kreeg toegestuurd. Daarna pak je alles leuk in en maak je er een mooi cadeau van. De laatste week van juli gaat het op de post.  In de eerste week van augustus mag iedereen zijn doos openmaken en erover bloggen! Zo spannend!

Ik heb de meiden erbij betrokken met shoppen en inpakken, zo voldoen we dus ook een beetje aan de mamachallenge ‘doe iets met je kind voor een ander’. We hadden ook al bij opa onkruid uit de tuin getrokken, maar dat is niet zo’n heel boeiend blogonderwerp. Vooral niet toen iemand met afschuw vroeg waarom opa vaasjes onkruid in huis had staan… Tja, wij dachten dat dat leuk was. Smaken verschillen. Dat maakt me ook wel een beetje onzeker over de mamaswap. Gaat mijn lootje alles wel leuk vinden? Heb ik miskleunen gemaakt? Of geniet ze er stiekem alleen al van dat iemand haar best heeft gedaan om iets leuks voor haar te doen? Of heeft ze zelf een veel gaver pakket in elkaar gefrutseld en ben ik niet creatief genoeg geweest? Het zou allemaal kunnen. Ik vind het er in ieder geval zelf heel vrolijk uitzien en ik had er plezier in om ermee bezig te zijn 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.