De Poldermama top 5

Poldermama is alweer ruim een half jaar aan het bloggen. Ik krijg steeds meer volgers, heb er nog altijd veel plezier in en gebruik mijn blog ook als uitdaging voor mezelf om bewust dingen op te zoeken die interessant zijn om over te bloggen. Wat vooral ook voor mijn dochters erg leuk is. Wat waren de highlights van mijn blog?

top5

De best gelezen artikelen (winacties buiten beschouwing gelaten):

 1. Poldermama doet een Mees Homesale – daar waren jullie allemaal erg nieuwsgierig naar! Ook de winactie die ik daarna mocht organiseren van Mees werd goed bekeken.
 2. Gratis Samples! – iedereen houdt van gratis, net als Poldermama. Het hielp ook dat dit nieuwe bedrijfje zelf enthousiast doorlinkte naar mijn blog.
 3. Blij met boodschappen – afgelopen maand geplaatst nadat ik een leuke prijs won bij de Jumbo en Holy Soda. Ook Jumbo linkte door waarna ik veel bezoekers kreeg, dankjewel Jumbo!
 4. We gaan door voor de vaatwasser – over hoe ik een vaatwasser won die ik zelf niet kon gebruiken, ik voel me er nog steeds ietwat beschaamd over en dat bleek leuk leesvoer. De huidige eigenaar heeft er veel plezier van zegt ie elke keer en het Poldergezin mag binnenkort vakantie vieren in zijn huis en er veelvuldig gebruik maken.
 5. MbyM wat een toffe kleding – wederom een blog over een gewonnen prijs, een erg gaaf kledingpakket dit keer. Draag vooral de set met spijkerrok en shirt nog veel en graag!

Jullie bekijken mijn blog meestal op maandagavond om 8 uur. Het is wat 🙂 Meestal klikken jullie door via Facebook, maar ook via Twitter en zoekmachines wordt mijn blog gevonden.

De artikelen die de meeste reacties opriepen (winacties buitenbeschouwing gelaten)

 1. Winnen voor je kids – over de facebookgroep die ik heb opgericht zodat we met een groep winactie fans snel kunnen zien waar er leuke spullen te winnen zijn voor de kinderen.
 2. Volgens mijn horoscoop word ik goeroe! – mijn allereerste blogberichtje 🙂

De overige berichten met veel reacties zijn allemaal winacties, en daar doe ik zoals jullie weten zelf ook heel graag aan mee. Dat het loont om veel mee te doen lezen jullie graag op mijn blog, en dat is natuurlijk ook de reden dat ik dit blog gestart ben. Om te vertellen over gewonnen prijzen, waar je leuke cadeaubonnen en dergelijke bij elkaar kunt sparen en hoe je via andere bijzondere kanalen kunt besparen op je aankopen of gratis aan geinige dingen kunt komen.

De top 5 referenten (zonder facebook en twitter)

Wie mag ik dankbaar zijn voor doorkliks naar mijn blog?

 1. Prijzenzolder.nl – een site die ik zelf ook regelmatig bekijk en waar ik mijn prijsvragen mag aanmelden.
 2. Mamaliefde.nl – lees ik zelf ook graag en ik ben natuurlijk lid van haar testpanel, op dit moment lees ik druk in een boek over ‘Mindfullness voor Moeders’ dat ik voor haar mag reviewen.
 3. Demamacompany.nl – hier blog ik zelf natuurlijk ook, ik deel er vooral productnieuws, reviews en winacties.
 4. Kaboutertuin – een mamablog waar ik zelf weleens een reactie achterlaat en mensen klikken dan door naar mijn eigen blog, dankjewel voor de traffic! Deze creatieve dame heeft nu trouwens een zelfgemaakt boter-kaas-en-eierenspel dat ze verloot.
 5. Fantastic Moms – twee blogmama’s die met veel humor artikelen delen over van alles en nog wat. Ik moet er altijd erg om lachen!

Lange blog zo, ik heb meteen een leuk vervolg. Poldermama’s miskleunen. De minst gelezen blogjes. Dat artikel volgt snel. Nu eerst met de Canva app waar ik al eerder over schreef proberen om een geinig plaatje bij dit bericht te creëren. Dankjewel allemaal voor het volgen!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.