Blij met boodschappen

Geluk zit soms in kleine dingen. Vooral als er ineens veel kleine dingen samen lijken te vallen. Jullie weten dat ik actief ben met coupons op boodschappengebied, maar je kunt deze natuurlijk ook winnen 🙂 Als je geluk hebt. En dat had ik! Nieuwsgierig wat ik gewonnen heb en hoe?

Mijn lokale Jumbo is erg actief met allerlei leuke acties op Facebook. Soms moet je iemand anders nomineren om een prijs te winnen, soms een reactie achterlaten en voor hun zomerprijsvraag moest je een foto plaatsen waarop te zien is hoe jij vakantie viert met Jumbo. Ik plaatste hier een foto die eerder al in een iets andere variant op mijn blog stond, van mijn dochters die een eierkoek versieren met slagroom en smarties. De slagroombus van Jumbo prominent in beeld op de ingezonden foto. Na een dagje offline vernam ik dankzij diverse tags dat ik de winnaar was. Yay! We konden een erg leuk pakket voor het hele gezin ophalen, lekkere snoepjes, fijn leesvoer ook voor de meiden, nootjes, drinken… Van alles. Erg leuk!


Vervolgens las ik op de Facebookpagina van Holy Soda ook een fijn berichtje. Je kon een sixpack Holy Soda winnen als je vertelde met welke vrienden je dit zou delen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Tot mijn grote blijdschap en die van mijn getagde vriendinnen, bleek ik een winnaar. Ik kan wat verkoelende drankjes uitdelen dus. Jippie!

In mijn mailbox vond ik bovendien een bericht van Hettestpanel.nl dat ik een kruidensixpack mag samenstellen. Op de website van Simplyspices.nl kan ik zes verschillende kruidenmixen uitkiezen die dan in een mooie box worden toegezonden. Hmm, zojuist gedaan blijkt de code slechts goed voor 5 euro korting. No thanks. Dan sla ik even over. Mocht iemand wel graag willen bestellen, hier mijn kortingscode: NBH1X6J1R6ZE

Ook bij Kwalitaria viel ik in de prijzen. Op internet kon je codes invoeren die je na iedere bestelling mee kreeg. Ik heb zojuist voor de derde keer en roze Magnum gewonnen, las ik. Alleen nog even ophalen.

Update: en in 2016 kreeg ik alsnog die fijne kruiden in de #foodybox herfst voor een review op mijn blog 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Ook wilde ik nog tikken dat de Facebook site van de Liddl ook aanbiedingen in binnen verspreid. Maar ineens was mijn bericht al sneller dan ik ?

 2. Claudia Diependaal zegt:

  Ja mijn dochter hier hebben we Jan Linders daar krijg je met je kassabon ook altijd het een en ander terug. En Scoopy loont zich blijkbaar ook. Ik heb t nog nooit gedaan. Wel gaan we alle aanbiedingen af.

  1. Claudia Diependaal zegt:

   Ook wilde ik nog tikken dat de Facebook site van de Liddl ook aanbiedingen in binnen verspreid. Maar ineens was mijn bericht al sneller dan ik ?

   Ik mocht niet nogen een reactie plaatsen, dan maar zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.