Traktatie met eierkoek

Het ‘versier zelf je toetje’ van gisteren inspireerde mij tot een vrolijk tussendoortje vandaag. Bij de Jumbo kreeg ik op vertoon van een coupon een zak met flinke eierkoeken gratis mee. Bus slagroom in de aanslag en voor beide meisjes een bakje smarties: voilà. Deed me denken aan kinderpartijtjes van vroeger, waar we beschuiten, eierkoeken of pannenkoeken mochten versieren met allerlei lekkers. Mijn meisjes waren blij verrast en genoten. Mama dus ook 🙂

 Hebben jullie nog vergelijkbare leuke ideetjes? Het is eigenlijk zonnig genoeg om ook het ouderwetse snoephappen eens te proberen, maar ik heb helaas geen winegums in huis. Even onthouden voor een andere keer. 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Henny zegt:

    Wat leuk, ik doe dit wel eens met cake. Simpel, leuk, gezellig en bovenal lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.