Traktatie met eierkoek

Het ‘versier zelf je toetje’ van gisteren inspireerde mij tot een vrolijk tussendoortje vandaag. Bij de Jumbo kreeg ik op vertoon van een coupon een zak met flinke eierkoeken gratis mee. Bus slagroom in de aanslag en voor beide meisjes een bakje smarties: voil├á. Deed me denken aan kinderpartijtjes van vroeger, waar we beschuiten, eierkoeken of pannenkoeken mochten versieren met allerlei lekkers. Mijn meisjes waren blij verrast en genoten. Mama dus ook ­čÖé

 Hebben jullie nog vergelijkbare leuke ideetjes? Het is eigenlijk zonnig genoeg om ook het ouderwetse snoephappen eens te proberen, maar ik heb helaas geen winegums in huis. Even onthouden voor een andere keer. 

Comments

  1. Henny says:

    Wat leuk, ik doe dit wel eens met cake. Simpel, leuk, gezellig en bovenal lekker!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.