Traktatie met eierkoek

Het ‘versier zelf je toetje’ van gisteren inspireerde mij tot een vrolijk tussendoortje vandaag. Bij de Jumbo kreeg ik op vertoon van een coupon een zak met flinke eierkoeken gratis mee. Bus slagroom in de aanslag en voor beide meisjes een bakje smarties: voilà. Deed me denken aan kinderpartijtjes van vroeger, waar we beschuiten, eierkoeken of pannenkoeken mochten versieren met allerlei lekkers. Mijn meisjes waren blij verrast en genoten. Mama dus ook 🙂

 Hebben jullie nog vergelijkbare leuke ideetjes? Het is eigenlijk zonnig genoeg om ook het ouderwetse snoephappen eens te proberen, maar ik heb helaas geen winegums in huis. Even onthouden voor een andere keer. 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Henny zegt:

    Wat leuk, ik doe dit wel eens met cake. Simpel, leuk, gezellig en bovenal lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.