MbyM, wat een toffe kleding!

Poldermama is vandaag in het nieuw en dus helemaal vrolijk! De post bracht mij gisteren een stoer denim rokje, een wit shirt met mooie details en een gestreept jurkje van het Deense merk MBYM. Gewonnen dankzij een lieve winvriendin bij de glossy Marie Claire. En ik ben er echt ZO blij mee, de kleding zit heerlijk en is helemaal leuk. Meestal doe ik vooral mee aan prijsvragen voor mijn meisjes, maar nu dus echt iets leuks voor mezelf gewonnen :-).

Marie Claire hield onlangs een actie op Facebook waarbij je steeds een vriendinnetje moest taggen die je ook deze prijs gunde. Zo kon je samen winnen. Nou heb ik gelukkig een aantal vriendinnen die ook graag dingen winnen, net als ik. Ik werd dan ook getagd door een winvriendin die heel erg veel geluk heeft. Op de dag des oordeels zag ik haar naam overal voorbij komen, een kast, een setje kinderkleding en nog veel meer leuke dingen. Ik stuurde haar enthousiast een felicitatie pb via messenger wat een geluksdag ze had, om hierop het antwoord te krijgen dat ik snel op de site van Marie Claire moest kijken omdat ik mee mocht delen in haar wingeluk. En inderdaad daar stonden onze namen bij een mooie kledingset vermeld. Van MBYM dus.

  

Ik was nog niet bekend met dit merk, maar ik ga zeker uitzoeken waar het verkrijgbaar is! Vrouwelijke kleding gemixt met Skandinavische coolness, noemen ze de stijl zelf. De collectie heeft veel neutrale kleuren. Belangrijker is dat het ontzettend comfortabel zit en de kleding is voorzien van mooie details. Het shirt dat ik op de foto draag heeft aan de achterzijde bijvoorbeeld een split. Naast het shirt en de rok zat er een luchtig gestreept jurkje in de envelop met volgens mij strijkvrije stof. Staat volgens mijn kleuter erg leuk 🙂 ik voel me er heerlijk in, deze kleding: hip en comfortabel. Ben er dan ook heel blij mee. Wat vinden jullie? Hoe staat het?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. marjon zegt:

  Wat een leuke prijs! En het staat leuk 🙂

 2. Mariska zegt:

  Gefeliciteerd!
  Het staat je erg goed.

 3. Joke zegt:

  Leuk zeg.
  Hihi, je oma zou zeggen: er zitten gaten in dat kun je niet meer dragen hoor…..

 4. Dorien zegt:

  Oh wat heerlijk Marguerita! Het staat je echt super, wat een leuke vrolijke foto. Dat rokje is ook zo gaaf hè. Zoiets zou ik zelf niet snel kiezen, maar ik ben er ook helemaal happy mee. Deze ‘winvriendin’ van jou is er dus ook dolblij mee :-)! Wij zijn klaar voor de lente & zomer!

  1. marguerita78 zegt:

   Thanks, ik had de kleding in de winkel ook niet gepakt, maar het zit en staat echt top. Op deze manier kom je zelf ook uit je comfortzone, leuk om zo iets nieuws te proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.