Ninja Tag Tienerfeestje bij Epicx Zoetermeer

Twaalf jaar is ze alweer en klaar met de basisschool, mijn jarige jongste dochter. Zou dit de allerlaatste keer zijn dat we een kinderfeestje geven? De zomervakantie is al begonnen en we hadden eigenlijk niets gepland, terwijl mijn dochter al een paar keer had gevraagd of ze een partijtje mocht. Terwijl zij op scoutingkamp was, kreeg ik een uitnodiging van Epicx met de tip om het in Zoetermeer te doen. Deze Epicx vestiging is het allerleukst voor tieners!

epicx zoetermeer kinderfeestje

Top secret regelde ik dus een kinderfeestje voor mijn 12-jarige tussen de vakanties van haar vrienden door. Neefjes, nichtje, vriendin van school, haar zus en scoutingbestie waren er graag bij. Toen ik de meiden van scoutingkamp haalde heb ik verklapt dat ze binnenkort een partijtje hadden en klonk er gejuich vanaf de achterbank! Daarna werd er gespeculeerd wat we zouden gaan doen…

Wat is Ninja Tag?

Ninja Tag? Daar hadden ze nog nooit van gehoord. Wat zou het zijn? Nou, het lijkt op het Obstacle Run feestje dat we vorig jaar organiseerden. Alleen is Epicx een indoor Adventure Center, dus het is binnen en dat moet ook wel.  

Bij Ninja Tag krijg je een bandje om je pols met een chip erin, deze moet je activeren zodat je score kan worden bijgehouden. Dan krijg je 10 minuten (meerdere keren hoor) toegang tot het parcours met allerlei gave obstakels, van ballenbak tot klimwand, waarbij je jouw bandje tegen de gekleurde lampen moet houden. Zo verzamel je punten! Elke kleur is moeilijker of makkelijker te bereiken en daarmee meer of minder punten waard.

@marstyle78 #epicx #kinderfeestje #uitgenodigd #ninjatag #tieners #zoetermeer ♬ nhạc nền – TOM TOM DJ DANCE

Aan het eind zie je op het grote scherm wie de beste Ninja was met de meeste punten. Naast ons kinderfeestje waren er ook enkele groepen volwassenen (twintigers) die het spel speelden. Epicx Zoetermeer is zeker ook erg leuk met je vriendengroep of (sportieve) familie.

Een Ninja Tag polsbandje koop je voor 2,25 euro en kun je daarna bij elk bezoek gebruiken. Bij ons feestje waren de bandjes en jumpsokken inbegrepen. Alle kinderen kunnen ze daarna dus nog eens gebruiken! Mooi aandenken aan een leuke middag.

Wat zit bij Party Goud inbegrepen?

We kregen van Epicx Zoetermeer kinderfeestje Party Goud, waarvoor je 24,99 euro per kind betaald. Heb je bij Epicx Den Haag meer waterpret op een warme dag als 29 juli, voor oudere kinderen was het perfect. Op maandag is deze Epicx vestiging normaal alleen op aanvraag open (vanwege de vakantie is dat nu anders) en wat rustiger, bovendien boekten wij het 2 uur durende feestje van 16-18 uur dus aan het einde van de dag. Voor mama wat minder prikkels, tip!

Bij de ontvangst stond er een grote feestdoos voor ons klaar en ook was er een tafel gereserveerd. Als gezegd zitten er voor elke deelnemer een paar jumpsokken (á 2,25 euro) en een tag polsbandje (á 2,25 euro) in de doos. Voor de jarige zat er bovendien een kaart bij voor een maand lang gratis toegang tot Epicx Zoetermeer! Een leuk extra cadeautje. We kregen er ook direct een horeca timer bij. De tijd waarop we wilden eten werd gecheckt en we mochten een formulier invullen met de door ons gewenste snacks. Bij Party Goud zit namelijk niet alleen onbeperkt gratis limonade – ideaal met dit warme weer en sportieve feestje – maar ook patat met een snack (frikadel, kroket, nuggets, kipcorn of kaassoufflé).

De eerste kan koude limonade kregen we ook direct mee. Dat ging er wel in! Je kunt met Party Goud 2 volwassenen meenemen op je feestje. Aangezien we het met 7 kinderen niet redden met 1 auto, ging mijn schoonzus gezellig mee.

Naast Ninja Tag, krijg je ook bandjes voor een uur toegang tot het Jump Park, kun je Lasergamen en Active Pixel spelen. Op de bovenverdieping is ook een VR-ruimte, maar tijdens ons bezoek was deze afgehuurd en niet toegankelijk.

Hoe speel je Active Pixel?

epicx zoetermeer kinderfeestje
Active Pixel

Active Pixel was ook nieuw voor ons, een soort ‘de vloer is lava’ moet je dan aan denken. Je gaat met je groepje een afgesloten ruimte in en er wordt een spel aangezet. Je haalt een level door van groen veld naar groen veld te rennen. De rode vlakken zijn lava, daar mag je niet op staan! Wel moet je alle blauwe vlakjes aantikken om een level te halen. Of andere kleuren, afhankelijk van de game die je speelt. Maar pas op: als de hele vloer rood kleurt, ben je af. Dan hebben jullie het level helaas niet gehaald…

@marstyle78 #activepixel #zoetermeer #epicx #uitgenodigd #kinderfeestje #tieners ♬ Legends Are Made – Sam Tinnesz

Springen op de trampolines

epicx zoetermeer kinderfeestje

Active Pixel en Ninja Tag zijn natuurlijk al heel erg leuk, maar je kunt ook nog lekker springen en stunten op het trampoline park. Dit gaat op tijdsslot zodat er niet teveel springers tegelijk zijn, zodat je de ruimte hebt en het veiliger is voor iedereen. Er is ook voldoende toezicht op het trampolinepark.

@marstyle78 #kinderfeestje #springen #epicx #uitgenodigd #marstyle ♬ The Heat Is On – From "Beverly Hills Cop" Soundtrack – Glenn Frey

Lasergamen in het Ninja Parcours

Schieten en verstoppen? Dan ga je lasergamen in het Ninja Parcours. Je kunt kiezen of je in teams wilt spelen of ieder voor zich. Dit laatste kan tot 8 personen. Kies en kleur en een smurfennaam en gaan! Ben je geraakt? Dan moet je even wachten tot je weer kunt schieten. Het systeem houdt ook hier bij wie de meeste hits heeft gemaakt, zodat je aan het eind kunt kijken wie er wint.

Je leest het al, we hebben erg veel lol gehad op dit feestje en zijn flink actief geweest. Met uiteraard tussendoor de nodige glaasjes limonade en snackjes. Dochterlief vond het ontzettend leuk, Active Pixel en Ninja Tag waren haar hoogtepunten. Voor mijzelf was dit het lasergamen, want natuurlijk doe je zelf ook even mee.

Epicx, ontzettend bedankt voor de leuke middag! We hebben weer heel wat mooie herinneringen kunnen maken als afsluiter van de basisschool tijd. Enneh… dit feestje is ook voor middelbare scholieren een aanrader.

Ben jij al eens bij Epicx geweest? Welke vestiging? Heb je er een kinderfeestje gevierd of was het een ‘gewoon’ bezoek?

Lees ook:

Het EPICX Zomerfestival, een bruisende en spetterende ervaring

Hoe maak je een stoer Nerf-parcours?

De Wraak van de Ninja

Indoor Lego-plezier aan het strand – met 27% kortingscode!

Klimbos Fun Forest, een sportief uitje voor het hele gezin

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.