Klimbos Fun Forest, een sportief uitje voor het hele gezin

Zijn jullie net als wij een lekker sportief gezin? Samen bezig zijn en bewegen in de buitenlucht is jullie ding? Lees dan vooral verder, want ik weet zeker dat ook jij dit samen wilt gaan doen. Klimbos Fun Forest is de uitdaging die jij zoekt en waar je geen genoeg van kan krijgen!

Geschreven door Joyce

Klimbos Fun Forest

Klimbos Fun Forest

Op vier plekken in Nederland kun je de boom in. Hier heeft Fun Forest namelijk een Klimbos gemaakt. Elk park heeft zijn eigen parcours met obstakels waar jij langs moet klimmen en klauteren. Vamaf 6 jaar en met een lengte van 1.10 m kun je hier al terecht. Of je nu alleen gaat of met een team. Alles is mogelijk, zolang jij maar je angst voor hoogtes onder controle kan houden.

Klimmen met het gezin

In Frankrijk hebben we onze eerste ontmoeting met klimmen gehad en dat smaakte naar meer. Dus toen we gevraagd werden om voor deze blog naar Klimbos Fun Forest te gaan kon ik er geen nee tegen zeggen. Op woensdagmiddag vertrokken we richting het Kralingse Bos in Rotterdam. Onze jongste van net 6 en 1.17m had er enorm veel zin in en keek er erg naar uit. Maar ook de oudste wilde moeilijke dingen gaan doen, dus kom maar op!

Welkom bij ons klimbos

Bij Klimbos Fun Forest in Rotterdam moet je even goed kijken waar je gaat parkeren. Aan de zijkant kan het snel vol zijn, maar aan de voorkant moet je meer lopen. Daarnaast moet je sowieso een stukje door het bos voordat je er bent. Daar aangekomen kregen we gelijk te horen dat alles af moest en bewaard voor ons werd. Hoe moest ik dan foto’s maken? Eerst maar gewoon klimmen en daarna mijn telefoon ophalen. Tijdens de briefing kregen we te horen dat er mocht en liepen we met zijn allen naar het oefenparcours.

Lees ook: Avontuur Cottage in Center Parcs De Eemhof

Eerst oefenen en uitleg

Het is belangrijk dat ze weten wat je kan, dus na de uitleg moest je op het oefenparcours laten zien dat je het had begrepen. Het was niet onze eerste keer, dus dat was een makkie. Na de oefening gingen we gelijk naar nummer 1. Er zijn een hoop banen te vinden, dus genoeg om te doen. Als eerste gingen we nummer 1 doen, maar de mannen waren zo snel dat ze zonder de dames verder gingen. Dag, mannen!

Even een pauze

Dat klimmen kost enorm veel energie. Tijd voor een pauze. Het klimbos Fun Forest in Rotterdam ligt bij een mooie plas. Onder het genot van een ijsje keken we naar de windsurfers die hun kunsten vertoonden. Het personeel is trouwens heel behulpzaam. Moet je even naar het toilet? Geen probleem. Ze helpen je in en uit je harnas. Vragen? Ook dan staan ze voor je klaar. Mooie foto’s voor je blog maken? Geen probleem, ook dat doen ze. Zelfs in het weggeven van complimenten zijn ze erg bedreven. (Waarvoor dank!)

Klimbos Fun Forest moet je doen!

Voor we het wisten was het tijd om naar huis te gaan. Helaas hadden we nog niet alles kunnen doen, maar mijn handen gaven aan dat het genoeg was. De kinderen vonden het echt fantastisch en willen zeker nog eens terug komen om de overige parcoursen te doen! Ik denk dat ik ook eens ga kijken voor de andere vestigingen, want ik hou wel van een uitdaging. Ben je dus op zoek naar een leuk uitje? Ga dan naar Klimbos Fun Forest! Ook voor kinderfeestje kan je hier terecht. Welke uitdaging kies jij?

Gaan jullie weleens naar een Klimbos met het gezin?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.