Happy Italy open in Nieuwegein langs de A27

Een groot springkussen voor de deur, ballonnen, kinderen die geschminkt konden worden en talloze gratis pizza’s en ijsjes… Het was feest aan de Food Court langs de A27 in Nieuwegein, want Happy Italy opende er een nieuwe vestiging. Wij waren vanwege dit feestje uitgenodigd om een hapje te komen eten bij deze restaurantketen.

happy italy nieuwegein

Super! De kinderen houden wel van pizza en mijn naam is natuurlijk niet voor niets Marguerita. Ik lust alleen geen kaas, maar dieetwensen zijn bij Happy Italy nooit een probleem: ze maken alles vers. Mijn kinderen zijn vrij lastige eters, maar voor een etentje bij Happy Italy stonden ze wel te juichen. 

happy italy nieuwegein

Gratis Eentje Extra 2023 - banner 4

Bubbly alcoholvrije drankjes

Naast de pizza’s en pasta’s kun je er ook heerlijke desserts, zomerse bubbly drankjes en natuurlijk lekkere voorgerechtjes bestellen. De cocktails liet ik aan me voorbij gaan, want ik was met de auto. A27 hè, dat is een snelweg en mijn mooie auto is mijn lieve schatje waar ik heel vrolijk van word dus geen alcohol achter het stuur. 

happy italy nieuwegein
Zelf ook een vrolijke mocktail.

Pizza, voor mij zonder kaas

Wij gingen voor broodjes met tapenade vooraf met ook tomaten bruschetta’s en daarna een lekkere pizza. Voor mij als gezegd zonder kaas. Het was megadruk in het restaurant vanwege de opening. Af en toe vroeg ik me af of de bediening me wel zag, maar alsnog waren ze een stuk vlotter dan bijvoorbeeld bij de Happy Italy in Groningen (daar moet je ook in een redelijk leeg restaurant lang wachten op je drankjes en eten). Iedereen had er ook duidelijk zin in om van dit restaurant een succes te maken. Had ik al gezegd dat het heel erg druk was?

happy italy nieuwegein

In dit tiktokfilmpje krijg je een goede indruk van het restaurant.

happy italy nieuwegein
Mega warme dag maar dochterlief wilde persé warme chocomel…

Sfeervolle ambiance

Ondertussen hadden we dus alle tijd om rond te kijken. Wat een sfeervolle ambiance! Het restaurant was erg mooi ingericht met allerlei leuke details. Alleen al dat bord bij de ingang: when in doubt choose pizza! Geweldig!

happy italy nieuwegein

Een snor op de menukaart, een grappige tekst op de bestekhouder… leuke grapjes die passen bij de huisstijl. Bovendien werken ze met verse ingrediënten, goede keuze zo tussen de fast food restaurants aan deze food court. Dan kun je met je kinderen desgewenst een gezondere keuze maken. Of nou ja, geen patat maar pizza.

happy italy nieuwegein

Voor het grote springkussen voor de deur zijn mijn dochters een beetje te groot, maar mijn jongste wilde na het eten nog wel even de klautertoren ontdekken. Heel fijn als je wiebelige kinderen hebt: ze hoeven niet verplicht aan tafel te wachten, maar kunnen tussendoor lekker even spelen.

happy italy nieuwegein
Even spelen tussendoor.

Het eten vonden we erg lekker en natuurlijk super dat er met dieetwensen gewoon rekening wordt gehouden.

happy italy nieuwegein
Nom, nom, nom lekkere voorgerechtjes!
happy italy nieuwegein
Ff wachten nog: PIZZA!

We kregen de pizza’s niet helemaal op, maar bij Happy Italy bieden ze dan uit zichzelf al aan om het mee te nemen. Geen verspilling dus! Je krijgt alles mee waar je voor betaald hebt.

happy italy nieuwegein

Extra complimenten voor de bediening, want mijn dochter was zo weg van het bubbeldrankje dat niet op was, dat ook hier een speciale ‘doggybag’ oplossing voor werd gevonden: ze kreeg het mee in afgedekte een Pokémonbeker met het brede rietje waar de bubbels doorheen passen. Zo kon ze in de auto nog verder genieten. 

happy italy nieuwegein
Speciale ‘doggybag’ voor het bubbeldrankje.

Is het een aanrader?

Mijn kinderen waren nog niet eerder bij Happy Italy geweest, maar vonden het voor herhaling vatbaar. Ik zelf ook (maar ik had de keten al vaker bezocht). Sta je in de file langs de A27 of wil je die in de spits juist omzeilen? Even eraf bij Nieuwegein voor een hapje eten en daarna door!

happy italy
Geen charmante foto maar ik had net gegeten hè? De restjes mochten we mee naar huis nemen, top!

Op de website van Happy Italy kun je het menu bekijken en alle locaties vinden. Ze openen nogal wat nieuwe vestigingen, dus er zit er vast eentje bij jou of (op de route naar) je vakantieadres in de buurt. Je kunt hier trouwens ook een kinderfeestje vieren, tip!

Wat bestel jij het liefst als je bij Happy Italy eet en welke vestiging is jouw go-to adres?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.