Leg je mooiste herinneringen vast in een fotoboek

Wil jij al je mooie herinneringen vastleggen, zodat je ze niet meer vergeet? Maak een fotoalbum! Tegenwoordig maken we bijna allemaal foto’s met de camera van onze telefoon. Hierdoor gaat er helaas veel fotomateriaal verloren, want na verloop van tijd weet je simpelweg niet meer waar je de foto’s moet zoeken. Dit is gelukkig makkelijk te voorkomen. Je hoeft alleen maar een selectie van de leukste foto’s te maken en je kunt ze eenvoudig af laten drukken in een fotoalbum.

fotoboek maken

Doe een fotoboek cadeau

Ben je al dagen op zoek naar een leuk cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag, de trouwdag van je ouders of de verjaardag van je vader? Verder zoeken hoeft niet meer. Een fotoalbum maken is erg leuk om te doen en super eenvoudig. Daarnaast is het ook nog eens het ideale cadeau, want je kunt het zo persoonlijk en origineel maken als je zelf wilt. Bang zijn dat iemand anders hetzelfde cadeau geeft, hoeft niet. Je geeft namelijk een uniek cadeau!

Fotoalbum maken

Het klinkt misschien wat ingewikkeld, maar dat is het gelukkig niet. Nadat je een selectie van foto’s hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig uploaden in een online-editor programma. Hierna kun je rustig verder werken aan jouw fotoboek. Ben je nog niet klaar, maar heb je er even genoeg van? Dan kun je je fotoboek gewoon opslaan, zodat je op een later moment altijd weer verder kunt werken.

Fotocollage maken

Vind jij bladeren door een fotoalbum helemaal niks of wil je graag meerdere foto’s op één plek hebben? Kies dan voor een fotocollage. Een fotocollage maken doe je door verschillende foto’s van hoge kwaliteit te selecteren. Deze voeg je vervolgens samen in een online-editor programma en printen maar.

Wil jij graag een fotocollage maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg met de volgende tips.

Tip 1: Kies een thema

Voor een mooi geheel is het belangrijk om vast te houden aan één thema. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een bepaalde vakantie, leuke kiekjes van de kleintjes of een bruiloft.

Tip 2: Maak gebruik van scherpe foto’s

Op je telefoon zie je niet altijd even goed dat een foto bewogen is. Wanneer je deze op groot formaat afdrukt, zie je dit vaak wel. Zorg er dus voor dat je goed controleert of de foto’s uit jouw selectie goed scherp zijn.

Tip 3: Ga voor kleuren die bij elkaar passen

Je wilt natuurlijk geen rommelige fotocollage. Maak dus altijd gebruik van een kleurenpalet en zorg dat de kleuren uit jouw fotoselectie goed bij elkaar passen. Zo vormt jouw collage een mooi geheel en komen de foto’s ook beter uit.

Lees ook:

Houd jij de foto’s qua afdrukken nog enigszins bij?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.