Het EPICX Zomerfestival, een bruisende en spetterende ervaring

Wil je een keer iets anders doen? Iets nieuws en unieks mee maken? Dan is het EPICX Zomerfestival in Den Haag echt iets voor jou. Ideaal voor tijdens de warme zomerdagen. Bij dit Zomerfestival zijn er verschillende waterattracties voor alle leeftijden. Wees dus niet verbaasd wanneer je kind niet meer mee wil naar huis!

Door: Joyce

EPICX Zomerfestival banner

EPICX Zomerfestival in Den Haag

Dit zomerse festival is uniek in Nederland en staat er maar van 24 juni tot en met 3 september. Precies in de maanden dat het lekker warm is en je niet binnen wil spelen. Maar ook als het wel te warm is of bij regen is er genoeg te beleven binnen. Dit komt door de verschillende activiteiten die ze aanbieden en waardoor jouw kind zich niet hoeft te vervelen.

Lekker buiten spetteren

Buiten staan er verschillende waterattracties waar je kind uit kan kiezen. Op het terras vind je de attracties voor de allerkleinste zoals een zandbak en een watertafel. Wanneer je door het hek gaat kom je bij de attracties voor de oudere kinderen. De bootjes voor kleuters zijn een regelrechte hit bij mijn dochter. Terwijl mijn zoon zich vermaakt bij de tobbedans. Zorg ervoor dat je jouw zwemkleding mee hebt naar het EPICX Zomerfestival!

Genieten op het terras

Terwijl de kids zich vermaken bij de waterattracties en goed in de gaten worden gehouden door de medewerkers, geniet ik van mijn kopje verse muntthee. Er zijn verschillende plekken waar je kan zitten en met wat kussentjes in mijn rug laat ik mijn achterover vallen. Het leven is goed. Een heerlijk zonnetje, blije kinderen en een kopje thee. Ik geniet volop en mijn kinderen ook.

Tijd voor wat lekkers

Na een tijdje beginnen ze trek te krijgen, dus begeven we ons naar de bar. Je kan kiezen of je bij de bestelautomaat gaat. Of dat je aan de bar besteld. Het is rustig dus besluiten we naar de bar te gaan. Mijn kids kiezen voor patat met een snack en ik voor het heerlijke broodje met carpaccio. Daarbij nemen mijn kinderen fristi en ik kies voor de smoothie. Dankzij het tentdoek zitten we heerlijk in de schaduw.

EPICX Zomerfestival zitje
foto van EPICX Zomerfestival.nl

EPICX Zomerfestival ook gaaf binnen

Ook binnen is er genoeg te beleven. Dus mocht het regen dan kan je ook nog steeds naar het EPICX Zomerfestival. Ze hebben daar namelijk ook een surfsimulator, een waterlab, een Air Park, Lasergame en Monkey Town. Ook kan je een glittertattoo nemen of knutselen. Mijn kids vonden vooral het lasergamen erg gaaf, maar ook het Air Park kon op goedkeuring rekenen. “Mama, er is hier zoveel te doen. Ik kan haast niet kiezen!”

“Gaan we morgen weer?”

Voor we het wisten was het alweer sluitingstijd. Het eerst dat ze vroegen was of ze morgen weer mochten gaan. Blijkbaar vinden ze het zo enorm leuk. Ik heb beloofd dat we snel weer gaan. Het EPICX Zomerfestival is namelijk niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ons. Ik heb al verschillende ouders op de buikschuifbaan gezien, dus de volgende keer neem ik ook mijn spullen mee.

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje deze zomer? Dan raad ik je het EPICX Zomerfestival zeker aan. Moet je werken en gun je jouw kinderen wat leuks? Ze hebben ook zomerkampen. Je kan dan je kind ’s ochtends brengen en ’s middags weer ophalen. Hoe relaxt is dat? Wij gaan de volgende keer met zijn allen en wanneer ga jij?

Lees ook:

Ben je hier al eens geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.