Ontbijten bij Anne & Max Den Haag

Ken jij de leuke keten Anne & Max? Ze staan bekend als ‘jouw huiskamer in de stad’ en zitten in verschillende grote steden. Tamara en ik waren uitgenodigd bij Anne & Max Den Haag Kerkplein om het ontbijt te proeven. Met lunchtijd, maar daardoor smaakte het niet minder lekker. Anne & Max staat bekend om de ‘plankjes’ en dat vind ik echt zo gezellig eten!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heerlijk #ontbijt plankje bij #anneenmax #denhaag met @tamaraschellekens #uitgenodigd #bloggerlife #gezellig #ontbijtbuitendedeur #lekkerekoffie bij @annemaxdenhaagkerkplein

Een bericht gedeeld door Marguerita van Marstyle.nl (@marstyle78) op

 

Ze hebben er lunchplanken, borrelplanken en dus ontbijtplanken. Wij kregen de goedgevulde ontbijtplank met heerlijkheden om te proeven. Wakker worden bij Anne & Max is heel goed te doen, want ze hebben er ook heerlijke koffie. Op de ontbijtplank onder meer 2 verschillende smoothies, een superlekker ei, croissants, beleg waaronder huisgemaakte jam en heerlijke pittige guacamole, een yoghurtje met granola…

Rand van de winkelstad

Anne & Max ziet er bovendien ontzettend gezellig uit, met overal grappige teksten en erg mooie krijttekeningen. Bij lekker weer gaat het terras buiten open bij de vestiging op het Kerkplein in Den Haag. Bij de borrelplank kun je trouwens ook lokaal Haags bier bestellen, tip. Parkeren deed ik overigens bij Q-Park Torengarage. Deze Anne & Max zit aan de rand van de stad waar de wat sjiekere boetiekjes van Den Haag te vinden zijn. Heel leuk om lekker met een vriendin te winkelen en dan uitpuffen met wat lekkers en ondertussen mensen kijken.

>> lees hier meer restaurant recensies

Ben jij al eens wezen ontbijten bij Anne & Max? In welke stad?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.