Zucht, ja doe maar zomerse Treaclemoon douchegel!

Momentje me-time? Na een heftige nacht met spugend kind kunnen we dat hier wel gebruiken. Net als een douchebeurt, want die lucht is niet te harden. Terwijl NaturalSenz zich in mijn wasmachine stort op het kussen (vannacht had ik oa hoeslaken en molton al in de was en droger gedaan) waarna het dekbed aan de beurt gaat zijn… Ben ik aardig brak terwijl de dag nog moet beginnen. Mijn ticket to the tropics werd gelukkig pas al door de postbode bezorgd: heerlijke special edition douchegelletjes van Treaclemoon!

treaclemoon review

Het persbericht vertelt mij over het kalmerende geluid van de oceaan en topt dat met een dromerig quote over flipflops oftewel teenslippers. Met een gevoel van brakheid in mijn hele lijf kan ik alleen maar denken: “ja dat wil ik!” 

Ik had al aan de douchegels geroken ook en dat belooft een moment van ontspanning en een betere geur in mijn badkamer met stapels nog te verwerken wasgoed van afgelopen nacht.

Kies ik de tropische sferen van de Tropical Summer Shower & Bath Gel? De tropische fruitextracten van onder andere papaya en ananas zullen mij dan direct in een vrolijke zomermood brengen. Van het regenboogananasje op de verpakking word ik sowieso al vrolijk.

Of ga ik voor de rustgevende vibes van even chill met de Calming Sea Salt Secrets Shower & Bath Gel? Superschattig is het roze zeepaardje op de flacon en dit product bevat natuurlijk zeezout en heeft een subtiel kokosluchtje.

Beide zijn voor 6,49 te koop bij Kruidvat en Trekpleister, bestaan voor ruim 95% uit natuurlijk ingrediënten, zijn niet getest op dieren en vegan. Mooi vind ik vooral dat de flacons zijn gemaakt van ‘prevented ocean plastic’ oftewel plastic dat is verzameld in kustgebieden en daardoor niet in de oceaan terechtkomt. Jammer dat mensen de vuilnisbak blijkbaar niet weten te vinden maar goed, fijn dat er op deze manier iets aan wordt gedaan. 

Het werd de Tropical Summer om toch met ietwat energie minder brak aan het werk te kunnen. De jongste had zich midden in de nacht al afgedoucht met de Calming Sea Salt Secrets om nog een beetje te kunnen slapen, ze wilde graag naar school maar ik heb haar maar ziek gemeld en ze heeft tot 11 uur geslapen. De oudste koos net als ik voor de zomerse start van de dag. Ook zij heeft lekker uitgeslapen, want ze mag met me mee voor de blog vanmiddag. 

Nog een half uur, dan kan de volgende stinkwas er in. Wij zijn gelukkig schoon en fris. We ruiken weer lekker dankzij Treaclemoon. Limited Edition en een vrolijke aanvulling in je douche, in ieder geval in mijn meidenhuis met orchidee op het douchegordijn staat het leuk. Beter nu kotsend de nacht door dan op een vakantiebestemming of scoutingkamp, denk ik dan maar.

Als je een bad hebt, kan de Shower & Bath Geld van Treaclemoon daar trouwens ook in als badschuim! Nog een leuk extra handigheidje aan dit product voor als je boft met bad op vakantie.

Welke Treaclemoon geuren gebruik jij graag? En wanneer was jouw laatste drama-nacht?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.