Rainbow High mode poppen

Wauw, wat zijn ze mooi de nieuwe Rainbow High Klassieke Modepoppen in prachtige regenboog kleuren. Er zijn maar liefst 6 verschillende poppen met de namen Skyler Bradshaw (blauw), Ruby Anderson (rood), Jade Hunter (groen), Amaya Raine (regenboog), Sunny Madison (geel) en Violet Willow (paars). Elke pop is van top tot teen gekleed in zijn eigen favoriete kleur. Mijn dochter haar lievelingskleur is paars en toevallig kregen we precies de paarse Rainbow High pop Violet Willow toegestuurd.

Gastblog door Jannie Suddaby

rainbow high pop

Schitterende doos

De Rainbow High poppen zijn prachtig verpakt in een regenboog kleurige doos met glinsteringen. Het eerste wat mijn dochtertje zij was: “Wauw wat mooi! Die wilde ik altijd al hebben!” Het uitpakken was even een klusje want alles zat wel heel goed verpakt en vastgemaakt. Elke Rainbow High pop komt met een eigen diertje, glitterslijm en modeaccessoires zoals een tasje, schoentjes en een kam. Ook zit er een poppenstandaard bij om de pop goed te kunnen neerzetten.

rainbow high pop

De Rainbow high pop is 28 cm hoog, en je kunt haar volledig buigen en aanpassen in allerlei houdingen. Dit maakt het extra leuk om mee te spelen. Haar armen, benen en hoofd kunnen bewegen en ze kan zelfs de spagaat.

Hier zie je alle Rainbow High poppen bij elkaar:

rainbow high pop

Violet Willow

Violet is helemaal in het paars gekleed, met veel glans en glinsteringen. Ze heeft prachtig lang golvend haar, lange wimpers en glazen ogen. Ook op haar gezicht glinstert het van de glitters. In de haren zit stylinggel zodat de prachtige krullen en golven goed blijven zitten. Als je de haren wil gaan kammen dan is het het beste on ze eerst te wassen om zo de stylingsgel te verwijderen. Nadat ze zijn opgedroogd kunnen ze worden geborsteld. (Lees ook dit artikel over hoe je een kappop de haren wast.)

Glitter slijm bij de pop

De grote verrassing voor ons was toch wel het bijgeleverde slijm. Dit maakte het extra leuk voor mijn dochtertje. Er zat een pakje in met slijm en een zakje met glitter poeder. De glitterpoeder hebben we volgens de gebruiksaanwijzingen erdoorheen gemengd door eerst het slijm op je hand te plaatsen en dan steeds wat glitterpoeder erop te strooien en het slijm dan weer dubbelvouwen. Dat ging even goed maar na een tijdje werd het slijm wel heel erg plakkerig en kreeg ze het bijna niet meer van haar handen. Even goed handen gewassen en de tafel schoongemaakt en daarna weer lekker verder spelen. Gelukkig is het slijm ook heel goed uit wasbaar uit kleding.

Magisch diertje

Violet heeft een schattig magisch diertje bij zich, een poedel met een hoorn. Om de kleur van het hondje te veranderen, kun je het hoofd van het diertje vullen met het slijm. Ook de schoenen en het tasje kan je van kleur veranderen door wat slijm toe te voegen. Mijn dochter speelt graag met de pop en als ze klaar is zet ze hem netjes op de poppenstandaard om hem te kunnen showen op haar kamer.

rainbow high pop

Animatieserie met fashionista’s

De Rainbow High poppen zijn bekend van de Rainbow High animatieserie op Netflix en YouTube. De modepoppen komen in deze animatieserie tot leven en laten hun talenten zien op Rainbow High, de school voor beeldende kunst. Je kunt ze kopen bij onder meer Bol.com voor € 29,99.

rainbow high pop

De Rainbow High poppen zijn echte fashionista’s met ieder een eigen unieke stijl en een eigen lievelingskleur. Maak de regenboog compleet door alle poppen te verzamelen.

Welk is jouw favoriet?

Lees ook:

Bloggersevent: Gaaf feestje van de Bratz!

Barbie en haar zusjes in het grote puppy avontuur

Knutselen met de Totum Rainbow Pets

Shoppen bij Karwei: knuffelige en gouden kinderkamers

Kaya Sieraden: de allermooiste cadeaus voor meisjes

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.