Kaya Sieraden: de allermooiste cadeaus voor meisjes

Cadeaus voor kinderen hoeven niet persé speelgoed te zijn. Er zijn zoveel meer presentjes te bedenken waar je ze dolblij mee maakt. Ervaringen, kleding, iets voor hun kamer… of kindersieraden! Vorig jaar met Sinterklaas waren het bij ons de allerkleinste pakjes die uit de grote juten zak kwamen, maar mijn dochters waren door het dolle heen: Sinterklaas had hen een ring gegeven. Een echte!

kaya kindersieradenDe armbandjes die we eerder van Kaya Sieraden ontvangen, speciaal voor moeders met 2 dochters, vielen ook in de smaak. Ik heb dan ook echte meisjemeisjes en ik vind het geweldig om te zien dat ze zo genieten van hun eigen sieraden. Met al die genderneutrale onzin heb ik dan ook niet zoveel, al heb ik heus treinbanen en toettoet auto’s aangeboden toen ze kleiner waren.

In dit geval volg ik mijn kinderen en die worden heel blij van wat blingbling. Als ze een feestje hebben kiezen ze zelf voor een ketting. Op schooldagen dat er geen gymles is, doet mijn oudste graag een ringetje om haar vinger. Ze zijn nu 5 en 6 jaar en weten precies wat ze mooi vinden. Mama’s oorbellen weten dagelijks bewondering te oogsten en soms mogen ze die bij me in doen. Vlak voor haar 6e verjaardag eerder dit jaar, mocht mijn oudste ook gaatjes laten schieten. Iets wat ze ontzettend graag wilde. (De jongste loopt er nog niet warm voor.)

De liefste oorbelletjes

Voor haar verjaardag kreeg ze van opa en oma oorbellen die ze zelf had aangewezen in de webshop van Kaya Sieraden. Ook de buurvrouw zocht mooie oorbelletjes voor haar uit. Een cadeau dat stukken bijzonderder is dan het zoveelste stuk speelgoed. Bovendien wist iedereen zeker dat we behalve de zweerknopjes nog geen andere oorbellen hadden. Bij Kaya vind je echt zilveren knopjes, om ontstekingen te voorkomen. Helaas bleek na 6 weken dat we toch wat langer de zweerknopjes moesten inhouden, maar inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en ik mocht iets uitzoeken in deze fijne webshop voor mijn blog. Kinderen raken de oorbelletjes of achterkantjes nogal eens kwijt, dus een voorraadje is altijd goed. Ik vond het erg moeilijk om een keuze te maken, want er is echt zoveel leuks! Flamingo’s, regenbogen, vlinders, balletschoentjes… Uiteindelijk koos ik de eenhoorn oorbellen én de ringetjes met sterhangertje. Erg gaaf voor kerstmis (ze hebben overigens ook andere sterretjes, rendiertjes etc). Een bijpassende eenhoorn ring hoorde er natuurlijk bij. Een setje met oorbellen en ring kost 23,95 euro. Vanwege een speciale actie ontvingen we gratis nog een extra setje oorknopjes met bling, heel erg leuk. Dochterlief was er blij mee, haar beste vriendin waren de nieuwe oorbellen direct opgevallen!

Setje met ring en ketting

Mijn jongste dochter heeft geen gaatjes in haar oren. Voor haar zocht ik daarom een set uit met glimmers in haar lievelingskleur blauw, bestaande uit een ketting en een ring in vlindervorm. Een echte schat voor mijn kleine schat, want ook deze komen in van die schattige sieradendoosjes. Overigens zit bij alle producten een speciaal schoonmaakdoekje van Kaya om je sieraden te poetsen.

Gegraveerde armband

Voor mijzelf had ik dit keer niets besteld, maar moeders die voor zichzelf een presentje zoeken kunnen hiervoor ook heel goed bij Kaya sieraden terecht. Je kunt er allerlei soorten armbanden laten graveren met bijvoorbeeld de namen van je kinderen. Om het nog specialer te maken, laat je er een geboortesteen bij zetten gebaseerd op de geboortedatum van je kindje(s). Ringen en kettingen met gegraveerde naam en geboortesteen, bestel je hier ook. Of een matchende set voor je dochter, jezelf en je moeder. Leuke cadeautip voor oma’s ook  😉 .

Enneh… jongensmama’s niet getreurd, bij Kaya heb ik matchende armbandensets voor moeders en zonen gespot. Kijk maar in de kerstcadeau sectie.

kaya kindersieraden

Heb jij weleens gedacht aan sieraden als cadeau voor Sinterklaas, Kerst of kinderverjaardagen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Simone zegt:

    Echt super mooi deze collectie en sieraden

  2. Wat een prachtige sieraden. Vooral het setje met de eenhoorn vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.