Sjieke kerstjurk of foute kersttrui?

Keuzes, keuzes… ga je met het kerstdiner eindelijk eens op sjiek met de nodige glitter en glamour? Of kies je voor twinnen met het hele gezin in een comfortabele foute kersttrui? Voor beide opties is iets te zeggen, want het is heerlijk om gewoon eens per jaar eens alles uit de kast te trekken en je helemaal op te doffen, maar het is ook fijn als je gewoon lekker jezelf kunt zijn, matcht met de (foute) keuzes van de rest van je familie en je niet druk hoeft te maken of je per ongeluk iets knoeit of een ladder in die panty trekt… Wat kies jij dit jaar?

kerstjurk kopen

Deze dilemma’s heb je ook alleen als vrouw. Ga je voor de makkelijke mama look met die trui, of voor die sparkling kerst jurk dames? Ik ben er zelf nog niet helemaal uit. Terwijl ik dit artikel schrijf draag ik mijn nieuwe foute Disney kersttrui, die ik eigenlijk beter tot Disney on Ice in de kast had kunnen laten hangen. Lekker warm (maar echt, de verwarming blijft even op 18 graden anders zweet ik me te pletter). Ondertussen verlekker ik mezelf aan de geweldige gouden gala pareltjes op de website van My Jewellery. Kijk dit sjieke lurex kerstjurkje bijvoorbeeld:

my jewellery kerstjurk
Foto: My Jewellery

Voor mij iets te kort, maar echt geweldig leuk. Hiermee kun je ook eindelijk al je leuke kettinkjes weer eens uit de kast trekken. Op een wollen kersttrui heeft dat weinig zin. Kerst is toch ook wel een beetje bling en feest tenslotte. Ik had net weer een nieuw kettinkje besteld (te laat bezorgd voor de Sint) en bedacht me dat ik in de winter eigenlijk niets geschikts heb om hem bij te dragen…

my jewellery bodysuit
Foto: My Jewellery

Aangezien webshop My Jewellery wel met me wil samenwerken (yay, de perks van het werk), ga ik bovenstaande body bestellen. Die vind ik heel netjes en kan voor oud & nieuw en andere feestjes ook prima. De glitterbroek van het meisje op de foto vind ik ook heel gaaf trouwens, maar net iets te gewaagd voor mezelf. Voor de hippe satijnen offshoulder blouses geldt hetzelfde: prachtig bij iemand anders maar niet voor mij. Ik kan daar niet zo tegen als links en rechts niet hetzelfde aanvoelen.

Wanneer ik toch bestel, trakteer ik mezelf ook meteen op een nette zwarte schoudertas en een leuke armband van de sale pagina (ze hebben echt mooie aanbiedingen nu). Want als ik daar dan straks in die nette body loop te proosten, moet ik mijn telefoon en autosleutel ook ergens laten toch? Afgelopen jaar vierde ik het nieuwe jaar in Zweden met het Noorderlicht, maar dit jaar ben ik gewoon thuis zonder concrete plannen maar met kerst gaan we uit eten met de familie en dan is netjes toch wel heel leuk.

Gun jij jezelf iets nieuws voor de feestdagen? Wat wordt het? En draag je aan het kerstdiner een foute kersttrui of ga je op sjiek?

disclaimer

Lees ook:

Kerst bij Douglas: luxe geuren van Chanel en Dior

Romantische dates in de kerstvakantie

Voorbereiden voor het Kerstdiner op school

Citytrip: Kerst in Kopenhagen

Kerst, kerstiger, kerstst! Kerstinspiratie dus.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.