Kerst bij Douglas: luxe geuren van Chanel en Dior

De kersttijd is dé periode waarin de zoektocht naar het perfecte cadeau centraal staat. Bij Douglas vind je onder de schitterende kerstverlichting en tussen de feestelijke geuren een wereld vol prachtige kerstcadeaus. En wat is er meer ‘luxe’ dan de producten van Chanel en Dior? Naast deze prachtige merken is er natuurlijk veel meer luxe te vinden. Andere merken die net zo fijn en luxe zijn, maar dan van een ander merk, waar je geliefde fan van is.

kerst bij douglas
Kerst bij Douglas (beeld: AI)

Chanel: hét luxe kerstcadeau

Beginnend met Chanel, een merk dat gelijkstaat aan tijdloze elegantie. Wanneer je een Chanel-product als kerstcadeau kiest, geef je meer dan alleen een cadeau; je geeft een ervaring. Stel je voor: je geliefde pakt een prachtig ingepakt Chanel No. 5 parfum uit, of een elegante Rouge Allure lippenstift. Deze producten zijn geen gewone items, maar symbolen van klasse en verfijning die elke kerstochtend bijzonder maken. Een Chanel product als kerstcadeau is écht een hit.

Dior: nóg meer luxe kerstcadeaus van douglas

Aan de andere kant heb je Dior, een naam die dromen en luxe uitstraalt. Of het nu de nieuwste J’adore parfum is, die je meeneemt naar een wereld vol bloemen, of een Dior Backstage palette dat de innerlijke make-up artist in iedereen naar boven haalt. Bij Douglas vind je voor elke make-up liefhebber een passend kerstcadeau van Dior dat gegarandeerd voor een glimlach zorgt.

Kerstshoppen wordt een Feest

Met Douglas als je gids in de wereld van luxe cosmetica, wordt kerstshoppen meer dan alleen een taak; het wordt een feest. De winkel is gevuld met de mooiste geuren en de meest verbluffende make-up die je onder de kerstboom kunt leggen. Het personeel helpt je met een glimlach en hun expertise om precies dat te vinden waar je hart naar uitgaat. Ik was pas in de vestiging in de Westfield Mall en deze stond al vol met geweldige adventskalenders vol fijne beautyproducten. De verkoopster liet ons allerlei geurtjes ruiken, omdat mijn vriend me iets passends cadeau wilde doen. Het werd overigens Olympéa van Paco Rabanne en we zijn er allebei blij mee (nu ruik ik extra lekker, haha).

Voor Iedereen een Kerstcadeau

Wat jouw budget of voorkeur ook is, Douglas heeft kerstcadeaus die passen bij iedere stijl en persoonlijkheid. Van de jongste tot de oudste beautyliefhebber, van de parfumkenner tot de skincare addict – iedereen wordt verwend met een scala aan mogelijkheden. Of misschien ga je wel voor een leuk nagellakje of een heerlijk doucheproduct?

lipbalsem essence
Hoe kerstig is deze lipbalsem van Essence? Cadeautje van 2,29 euro.

Een Magische Kerst met Douglas

Dit jaar zorgt Douglas ervoor dat kerst synoniem staat voor schittering en glans, met een beetje hulp van Chanel en Dior. Elk cadeau dat je kiest, groot of klein, belichaamt de geest van de feestdagen en deelt een boodschap van liefde en waardering. Stap deze Kerst (of Sinterklaas) binnen bij Douglas en laat je betoveren door de magie van het seizoen, terwijl je de perfecte presentjes voor je dierbaren vindt. Oh en vergeet niet om je klantenkaart te laten scannen, vaak krijg je dan nog een extra cadeautje mee in de vorm van een monstertje of aanbieding.

Heb jij een favoriete geur?

disclaimer

Lees ook:

Aftellen tot kerst wordt extra leuk met deze adventskalenders!

Romantische dates in de kerstvakantie

Foute kersttruien, ik hou ervan!

Citytrip: Kerst in Kopenhagen

Kerst, kerstiger, kerstst! Kerstinspiratie dus.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.