Aftellen tot kerst wordt extra leuk met deze adventskalenders!

De donkere dagen voor kerst. Persoonlijk zijn de wintermaanden niet mijn favoriet. Maar gelukkig hebben we in December de feestdagen. Sinterklaas vind ik nog steeds een geweldig feest. En daarna uitkijken naar de kerst en de jaarwisseling. Ik heb de 7 leukste adventskalenders voor je op een rijtje gezet. Zo wordt het aftellen tot kerst nóg leuker!

Gastblog door: Esther Weemers

shutterstock adventskalender
Ook leuk én origineel: zelf een adventskalender maken met kleine cadeautjes. Foto: Shutterstock

Ontdek the Ritual of advent kalender

Rituals, wie houdt niet van dit merk? De periode voor kerst zit vol verrassingen en kleine geluksmomenten. Wil je de adventsperiode extra betekenisvol maken? Met The Ritual of Advent kalender geef je een luxe cadeau gevuld met 24 bijzondere momenten. Start op de eerste dag van advent of open de eerste deur gewoon op 1 december. Zo ben je helemaal relaxed tegen de tijd dat het kerst is! 

Lindt Teddy Adventskalender chocolade 2021 

Hmmm… van deze kalender zou ik nou echt gelukkig worden als chocolade liefhebber. Elke dag een chocolaatje, en nog super lekkere ook! De feestelijke Lindt TEDDY adventskalender houdt de fijnproevers geduldig tot de kerst nadert. 24 dagen lang vind je steeds een nieuwe chocolade verrassing, gemaakt met passie en liefde door de Lindt Meester Chocolatiers sinds 1845.

Smith & Sinclair adventskalender 2021

Deze vond ik ook wel heel erg origineel! 24 snoepjes. Niet zomaar snoepjes, cocktail snoepjes! De feestelijke snoepjes in de Smith & Sinclair kalender hebben verschillende cocktail smaken. En er zit 5% alcohol in. Welke cocktail is jouw favoriet: Gin Tonic, Mandarin Spritz, Berry Daiquiry, Paloma, Whiskey Ginger, Elderflower Gin Spritz, Cherry Bramble, Tequila Sunrise, Manhatten, Pineapple Bellini, Tequila Slammer, Old Fashioned, Hibiscus Negroni, Spice Margarita, Passionfruit Mojito, Whiskey Sour, Cosmopolitan, Raspberry Collins en Piña Colada.

Noot van Marguerita: ik heb er pas een paar mogen proeven – zie hier – , ze zijn echt jummie! 

L’OR Adventskalender 

Voor de koffieliefhebbers is de adventskalender van L’Or espresso een leuke! Je ontdekt 24 dagen lang 24 verschillende koffie smaken. De koffiecups zijn te gebruiken in Nespresso koffiemachines.

Pickwick Tea Topics Adventskalender 2021 

Ik hou meer van thee dan van koffie. Maar voor de theeleuten is er uiteraard ook een leuke kalender! De Pickwick Tea Topics Adventskalender bijvoorbeeld. In de kalender vind je 24 verschillende thee smaken. En in elk vakje zitten 2 zakjes. Je kan dus van 48 koppen thee genieten! Heerlijk in de donkere dagen samen met een vriendin op de bank, kopje thee erbij en kletsen maar.

Kusmi Tea Tsarevna biologische thee adventskalender 2021

Ben je op zoek naar een wat luxere thee? Dan is de adventskalender van Kusmi Tea een aanrader! Je kunt elke dag genieten van speciaal geselecteerde biologische theeën en infusions. De kalender is inclusief een aantal accessoires om je thee perfect te bereiden. Heel speciaal om cadeau te geven. Of heerlijk om jezelf te verwennen met een lekker thee momentje.  

Play-Doh Adventkalender

Als laatste nog een leuke adventskalender voor de kids. Want als mama elke dag een cadeautje mag uitpakken dan willen de kinderen dat natuurlijk ook! De Play-Doh Adventkalender staat garant voor speelplezier. 24 dagen lang elke dag een potje klei, en elke dag weer een verrassing welke kleur het gaat zijn. Hoe meer kleuren, hoe meer kleiplezier! Met de klei zijn superleuke creaties te maken die aansluiten op de wintermaanden. Vol met voorbeelden, mallen en vooral potjes klei.

Heb jij een bijzondere adventskalender in huis? Gekregen, zelfgemaakt of zelf gekocht? 

adventskalender

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. G. T. zegt:

    Ik heb zojuist de Pickwick adventskalender gekocht voor mijn moeder. Voor mijn zoon vul ik elk jaar de laatjes van een houten adventskalender. Ik doe er een paar kleine cadeautjes in (nieuwe stiften, een bruisbal) en verder briefjes met gezellige activiteiten om samen te doen (eten bij kaarslicht, een avondwandeling). <3

    1. Marguerita zegt:

      Wat een ontzettend leuke ideetjes voor een home made kalender!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.