Kunstschaatsshows zijn magisch

Zoveel zin in! Op 22 december gaan wij naar Disney on Ice in de Jaarbeurs Utrecht, wie gaat ook? Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco en meer… en natuurlijk de superknappe dubbele rietbergers, axels en andere kunstschaatstricks op heerlijke muziek uit de bekende films. Het decor, de kostuums… love it <3 

DisneyOnIce
© Disney

Vanaf de kerstvakantie 2023 kun je in de Jaarbeurs Utrecht genieten van deze kunstschaatsshow. Voor mij al lang geleden, want Disney on Ice tickets kreeg ik ooit eens voor mijn verjaardag cadeau van mijn toenmalige partner. De show was fantastisch. Met de kinderen heb ik in diverse Duitse pretparken genoten van een muzikale show op kunstschaatsen (in Europapark en in Phantasialand). Ik kan daar zo van genieten.

disney on ice_Coco
© Disney, Pixar

Waar gaat de show Disney On Ice Durf te Dromen over?

Disney zegt zelf het volgende: Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen en zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin. Laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen. Beleef magische momenten vol adembenemende kunstschaatsen en geliefde Disney-verhalen met vrienden en familie!

DisneyOnIce
Aladdin is één van mijn favoriete Disney sprookjes. © Disney

Vorig jaar bezocht ik de show van Holiday on Ice in samenwerking met Cirque du Soleil (Disney on Ice was toen net op data die mij niet lukte) en ook dat was enorm indrukwekkend, je zit er echt helemaal in met de muziek, de kunstige moves en prachtige kostuums en decorstukken. Vooraf hebben ze vaak speciale publieksentertainers die grapjes uithalen voordat de show begint. Een show voor de echte show, zeg maar.

DisneyOnIce
© Disney

Je valt van de ene oooooohhh in de volgende aaaaaaahhhh. Alles klopt bij dit soort grote producties. Dit jaar ben ik voor de blog uitgenodigd om te komen kijken en kan ik dus ook mijn kinderen meenemen. Zij kennen uiteraard alle Disneyfilms beter dan ik zelf, aangezien we Disney+ hebben en ze regelmatig een klassieker aanzetten. Vorig jaar was het ‘gewoon’ een date, maar ook als date is een kunstschaatsshow aan te raden. Een magische ervaring die je graag wilt delen omdat het zo indrukwekkend is wat je allemaal ziet. Kijk maar even naar deze plaatjes die ik vorig jaar schoot:

Waar zie je Disney on Ice?

Nou, na het zien van die foto’s begrijp je waarom ik niet kan wachten toch? Wil jij ook? Van 22 t/m 30 december kun je Disney on Ice bezoeken in de Jaarbeurs Utrecht. Ga je met expats, buitenlandse familie of volgt je kind tweetalig onderwijs dan kun je naar de Engelstalige uitvoering op zaterdag 23 december om 19.00 uur. Kijk voor meer informatie, teaser filmpjes en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl.

Welke kunstschaatsshows vind jij een aanrader?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.