Dessineo sticker studio, maak zelf te gekke stickers!

In drie stappen unieke stickers maken? Dat kan met Dessineo sticker studio! Super leuk voor kinderen vanaf vier jaar die graag creatief bezig zijn. Daarnaast is het één van de winnaars van Speelgoed van het Jaar 2023! Nog meer reden om erover te schrijven.

Review door: Joyce

Dessineo stikcer studie inhoud

Dessineo sticker studio

Het Dessineo sticker studio pakket bestaat uit vier stiften, 24 stickervellen en een stickerapparaat. Jouw kind kiest een figuur, legt de sticker op het zwarte plateau, kleurt hem in en rolt hem door de roller. Voor iedereen zit er wel een leuk figuurtje bij en voor de echte creatievelingen heb je stickers waar je ook nog je eigen creatie of tekst op kwijt kan. Creatievelingen klaar? Plakken maar!

Een middagje creatief zijn

Mijn dochter is dol op tekenen en mijn zoon dol op stickers, dus toen ze Dessineo sticker studio zagen riepen ze gelijk “Dat is voor ons allebei leuk!”. De voorkant van de doos ziet er geweldig uit. Je krijgt gelijk zin om te beginnen, dus werd hij opengescheurd en alles van de tafel gehaald. In de doos zitten 24 vellen met allemaal super leuke plaatjes. Beide kozen er een paar uit en begonnen gelijk te kleuren. In de doos zitten vier stiften, maar ook je eigen stiften kunnen prima.

Het stickerapparaat

De stickers zijn makkelijk uit het vel te halen en ook het inkleuren is geen probleem. Het zwarte plateau van de dessineo sticker studio zorgt er zelfs voor dat de sticker op zijn plek blijft liggen. Super handig! Maar… het waterreservoir is wel lastig eruit te krijgen. Ik moest daar zelf een tang voor gebruiken. Het er doorheen halen van de stickers is dan wel weer makkelijk. Helaas lekt het en voor je het weet is je tafel nat. Let dus goed op waar je je vellen legt, want als er eenmaal water opkomt plakken ze aan elkaar.

Tip: werk op een tafelzeiltje!

Plakken maar!

Dat gebeurde ons dus. Als de sticker eenmaal nat is, moet je hem gelijk opplakken. Het is een beetje als die oude postzegels van vroeger. Likken en plakken maar. Je kunt de stickers dus prima zonder het dessineo sticker studio apparaat gebruiken! Mijn kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen en plakken de één na de ander op allerlei plekken. Het lijkt wel één groot stickerfestijn!

Dessineo sticker studio is Speelgoed van het jaar

We kunnen oprecht zeggen dat de kinderen dit geweldig vinden voor een middag. En wat gebeurt er als de stickers op zijn? Hopelijk komen er ook navullingen op de markt zodat je Dessineo sticker studio lang kan blijven gebruiken. Hoe dan ook zij zijn samen met veel ander speelgoed winnaars. Wist je dat je op hen kan stemmen? Ga snel naar de website van Speelgoed van het Jaar en stem op jouw favoriet!

Meer lezen over creatief speelgoed:

Houden jouw kinderen van knutselen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.