Je werkplek opvrolijken met deze 3 tips

Je kent het wel; je zit op kantoor of je hebt je werkplek thuis en je zit naar saaie witte muren te kijken. Dat maakt het er niet echt gezelliger op. Ik kan me ook zo voorstellen dat het je niet echt productief maakt. Er zijn gelukkig leuke dingen waarmee je je werkplek kan opvrolijken en die deel ik graag met je. Het is immers de plek waar je (vaak) de meeste tijd doorbrengt en dat moet als thuis voelen.

werkplek opvrolijken

Je werkplek opvrolijken met een persoonlijke touch

Bij het opvrolijken van je werkplek met een persoonlijke touch ben je bij BESTECANVAS aan het juiste adres. De naam zegt het al; je kunt daar alles laten afdrukken op canvas en dat is heel gaaf. Je kunt bijvoorbeeld een mooie poster met je eigen foto afdrukken en die ophangen bij je werkplek.

Heb je kinderen? Kies een mooie foto van je gezin om af te drukken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor je favoriete huisdier of een andere mooie pic die je op vakantie hebt geschoten. Zo wordt het echt jouw plek en ben je ook veel lekkerder aan het werk. Weet ik uit ervaring!

Denk aan de juiste kleuren

Wist je dat kleuren ook invloed hebben op je mood? Ik zou niet direct kiezen voor een hele felle rode kleur op de muur, dat geeft weliswaar energie maar focus houden wordt lastig. Om een werkplek op te vrolijken kun je beter kiezen voor neutrale kleuren. Denk hierbij aan beige, gebroken wit of oudroze. Ik heb zelf een lichtgrijs kleurtje op de muur. Als het een lichte en rustige kleur is dan toont het ook lichter op de werkplek. Dat geeft je meer energie waardoor het niet lijkt alsof het de hele dag door donker is.

Heb jij een geweldige foto gemaakt? Zet hem in een fotobewerkingsprogramma om naar ‘greyscale’ (grijstinten) of een andere monochrome tint en laat die groot als poster afdrukken, staat heel sjiek! Neutrale kleuren zijn ook beter te combineren met mooie decoratie. Daar ga ik het over hebben, want goede decoratie kan het nóg gezelliger maken!

Zorg voor decoratie

Als je kiest voor de natuurlijke kleuren zoals beige of (gebroken) wit, dan is houtkleurige decoratie iets wat heel mooi bij elkaar kan passen. Denk aan houten kastjes, houten ornamenten aan de muur of bijvoorbeeld een rieten mand of bloempot. Volgens de fengshui principes kun je dan beter ‘aarden’.

Groen staat ook altijd heel gezellig. Je hoeft geen echte planten of bloemen te kopen, er zijn ook hele mooie en goede nepplanten en nepbloemen. Dan hoef je daar verder ook niet naar om te kijken!

Jouw werkplek opvrolijken? Check de korting!

Van BESTECANVAS mag ik jou een kortingscode aanbieden. Ik heb zelf meteen maar de eerste decembercadeautjes besteld: fotoboeken voor mijn dochters van een leuke vakantie met z’n drietjes. Handig, want je maakt het 1x en drukt het gewoon meerdere keren af.

Gebruik mijn code MARSTYLE10 en ontvang een EXTRA KORTING van 10% op alle bestellingen! Ga naar www.bestecanvas.nl en voer de code MARSTYLE10 in de winkelwagen in om je korting in te wisselen.
* Code kan meerdere keren gebruikt worden en is geldig tot 31 december 2023

Photo by Collov Home Design on Unsplash

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.