Interieurplan voor mijn kantoor en win handige Leitz opbergers

Diverse binnenkijkers staan inmiddels op mijn blog, maar hoewel ik al met plezier in mijn nieuwe huis woon is het nog niet helemaal klaar. Voor de kinderkamer moet ik nog een rit maken naar de IKEA en mijn kantoor is op dit moment alleen nog in gebruik als opslagruimte. Nicky van The Office Project heeft op basis van de plattegrond en mijn wensen een interieurplan gemaakt voor mijn kantoor. Van opbergmerk Leitz kreeg ik mooie opbergers die hier perfect tot hun recht zullen komen, maar in de tussentijd al voor allerlei andere zaken zijn gebruikt. 

Dat is pas echt reviewen tenslotte! Haha. Nee deze fijne opbergers werden bezorgd de dag voordat ik bij mijn ouders introk. Ik heb ze daar dan ook gebruikt voor de kleding van de meisjes, maar het was niet heel fotogeniek op een zolderkamertje. We begonnen dan ook met kleding in de grote Leitz MyBox en het ondergoed en de sokken van de meisjes elk in een kleine opbergbox. De haarspulletjes zoals borstel, elastiekjes en anti-klittenspray deed ik in de kleine inzetters. De grote inzetters bleken perfect voor speelgoed: de LOL Surprise poppetjes om precies te zijn. Die gebruiken de meisjes ook in bad en er kan dus water uitkomen. Een kartonnen koffertje (zie foto) is dan niet handig, maar deze kunststof bakken zijn perfect!

Je bedrijfsruimte in de buitenlucht of schonere lucht binnen?(Opent in een nieuwe browsertab)

leitz opbergbakken
Hier zie je de MyBox zoals we die nu in gebruik hebben. Het goud met witte behang is van Saartje Prum en de opbergzak komt van Zeeman.

Stapelen en combineren

De bakken zijn verkrijgbaar met vier verschillende accentkleuren. Heel subtiel zie je dat wij de roze en de grijze variant hebben ontvangen, ze zijn er ook in het groen en blauw. Ze zien er heel luxe uit en zouden perfect in mijn kantoortje passen, maar we gebruiken ze op dit moment op de kinderkamer omdat ik daarvoor nog een speelgoedkast moet aanschaffen. Omdat je ze kunt stapelen en alles handig in elkaar past, kun je deze bakken voor van alles gebruiken en papiervisjes krijgen door het materiaal geen kans wanneer je ze voor administratie of iets gebruikt. Er zit een handige deksel bij en ze zijn heel erg stevig. De opbergtrays die wij momenteel uit praktische overwegingen los gebruiken passen ook in de Leitz MyBox.

Zo creëer je een prettige én stijlvolle thuiswerkplek

office project moodboard
Vooraf kreeg ik dit moodboard toegestuurd om te kijken of ze mijn smaak goed had ingeschat.

Hoe ga ik mijn kantoor inrichten?

Doordat de meisjes samen de grootste slaapkamer delen,  hebben ze meer ruimte om te spelen en kan al het speelgoed mooi op 1 kamer blijven. Hierdoor hield ik een kamer over om als kantoor te gebruiken. Dit was bovendien de enige plek waar de enorm grote kast zou passen, die ik van mijn oom en tante kon overnemen. Maar hoe deel je dat nu handig én leuk in? Ik wil natuurlijk graag een inspirerende plek om gemotiveerd te kunnen werken en creatieve invalshoeken te vinden. Gelukkig was daar Nicky van The Office Project. Op haar blog biedt ze allerlei inspiratie voor het inrichten van je kantoor (van kleuren tot ergonomie) en daarbij geeft ze advies op maat. Ik werd na een oproepje geselecteerd voor deze leuke samenwerking, waarbij ze een plan heeft gemaakt voor mijn kantoor.

Heel erg fijn, want ik moet zeggen dat styling niet echt een gave is die ik bezit. Wel geniet ik zelf ontzettend van mooi gestylede plaatjes en heb ik borden vol inspiratie op pinterest. Voor mijn nieuwe huis had ik zwart, roze en wit als uitgangspunt genomen. Zwarte plinten vind ik gaaf! Ik dacht als ik maar vasthoud aan één stijl, dan moet het lukken om een geheel te maken van mijn interieur. Leuk om te zien dat Nicky dus precies met die kleuren aan kwam in het moodboard dat ze in eerste instantie voor me maakte.

Als een interieurgoeroe voor je aan de slag gaat, geef je eerst je wensen door. In mijn geval stonden er een paar dingen vast:

 • de ruimte, dus ik stuurde haar de plattegrond met daarop de maten
 • de enorm grote kast die ik zou krijgen, op verzoek van Nicky heb ik de maten uitgezocht want op het moment dat zij voor mij aan de slag ging had ik net de sleutel gekregen en was ik druk met behang krabben
 • het onwijs gave flamingo behang dat KEK Amsterdam me toestuurde
 • de cognac kleurige bureaustoel die ik bij Jysk had besteld
 • mijn wens dat de kinderen bij me kunnen zitten om te kleuren of knutselen als ik aan het werk ben
 • ‘iets’ om de leuke kaartjes die soms bij perspakketjes zitten op te kunnen hangen

Verder moest ik een budget aangeven. Dat werd een uitdaging voor haar, want ik wilde graag tussen de 200 en 300 euro max kwijt zijn. Behoorlijk krap budget!

office project

Het ontwerp voor mijn kantoor

Met het Moodboard zat ze helemaal goed. De kleuren, maar ook wist ze dat ik een nare periode achter de rug had en wel wat vrolijks kon gebruiken. Budgetfriendly, roze, vrolijk en fris. Het is een kleine ruimte mét een enorme kast. Nicky adviseert me dan ook om voor een wit bureau te gaan en een wit rolgordijn, zodat de ruimte wat groter lijkt. Verder had ze de briljante tip om bij Karwei whiteboard folie in te slaan en op de kast te plakken. Sowieso kreeg ik een complete shoplijst met prijzen en winkels bij de schetsen en ze onderbouwt haar keuzes in het document. Wat ik ook superslim vind en waar ik zelf dus nooit aan gedacht zou hebben, is haar idee om het bureau een hoek te geven. Met een smallere plank (denk formaat van een brede vensterbank) kan ik ook de ruimte boven de radiator en het kleine loze hoekje achter de kast benutten. Dit is een ideaal plekje voor de meisjes!

Tikkie, ik ben hem! De Thuiswerk Tag

Op dit moment ben ik nog bezig om de dozen uit deze kamer op te ruimen en andere ruimtes verder af te maken, dus ik heb het plan nog niet ten uitvoer kunnen brengen. Wel kan ik zeggen dat ik ontzettend enthousiast ben! Heb het ook aan mijn schoonzusje laten zien die me met het stylen van de benedenverdieping heeft geholpen en ook zij was enthousiast. Het witte lampje met 3 spotjes hangt al aan het plafond. Verder moet ik alles nog uitvoeren en aanschaffen, hoewel mijn tante via Marktplaats al een aantal van de IKEA Lack planken op de kop heeft getikt voor me. En ik wil ook proberen om de ruimte lichter te maken door zoals Nicky adviseert de kastdeuren wit te verven. Heb nog genoeg Flexa Strak in de lak verf over. Ze geeft nog meer hele fijne tips, erg leuk vind ik bijvoorbeeld het ophangen van posters met rokkenhangers zodat ik die eenvoudig kan wisselen. En het gebruik van een lichtjesslinger op de kastdeur die ik met vrolijk washi tape zou kunnen vastplakken en er dan kaartjes aan kan hangen (of plakken met washi tape).

office project kantoorindeling

Een interieurstylist heeft zoals jullie zien echt originele ideeën, kijkt heel goed naar de wensen van jou als klant en kan dus óók uit de voeten met een klein budget. Het is echt superfijn om straks de shoppinglist mee te kunnen nemen naar de winkel (of spullen online te bestellen). Bij Zeeman wil ik kijken of ze nog meer opbergmanden hebben zoals op de foto met de Leitz MyBoxen, want dat was ook een goede tip van the Office Project: een opbergmand onder het bureau om tijdelijk perspakketjes in te bewaren zodat ze even uit het zicht zijn en niet afleiden. Ben jij nieuwsgierig? Bekijk dan zeker de tips op haar website.

Nicky, ontzettend bedankt voor het meedenken en het mooie plan dat je voor me hebt uitgewerkt. Ik ga ermee aan de slag en uiteraard komen de foto’s op mijn blog als het klaar is!

Leven als digitale nomade oftewel digital nomad?

Winactie

Leitz stelt voor mijn lezers een fijne prijs beschikbaar die je kunt gebruiken voor kinderspeelgoed, je hobbyspullen, keukengerei, kleding of op je kantoor: de Mybox. Wat zou jij er in opbergen als je wint? Laat het hieronder weten en je maakt kans, geef ook even aan welke kleur je voorkeur heeft. De MyBox met deksel is verkrijgbaar vanaf € 12,99 en de opbergtray vanaf € 5,49, je kunt ze onder meer hier bestellen.

De winnaar is geworden: Tamara S. Van harte gefeliciteerd Tamara, ik ga je mailen!

Hoe vind je deze opbergers en de tekeningen van The Office Project?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Yvon zegt:

  Het liefst zou ik alles in een doosje willen doen. Ik houd van sorteren en opruimen, maar ook van verzamelen en kom altijd opbergers te kort.

 2. Nelly zegt:

  Een beetje orde is af en toe nodig. Ik doe graag mee.

 3. Linda zegt:

  Ideaal voor de knutselspullen van onze dochter, want die berg blijft groeien! 😉

 4. Myrthe zegt:

  Opbergdozen kun je echt nooit genoeg hebben. Ik zou graag kans maken op de grijze variant. Ik zou er mijn bolletjes haakkatoen en bijbehorende creatieve spulletjes in opbergen. Ik heb gekozen voor de grijze, zodat alle aandacht naar mijn kleurrijke bolletjes gaat 🙂

 5. Marian B zegt:

  Wat handig zeg! Weet niet of ik nog mee kan doen, maar anders loot ik heel graag mee voor de roze variant, daar kunnen alle knutselspulletjes dan mooi in.

 6. Tamara van Swol zegt:

  De box met deksel in roze(fuchsia) om spulletjes op het slaapkamertje van mijn dochtertje stofvrij op te kunnen bergen i.v.m. huisstofmijtallergie.

 7. J. Jonker zegt:

  Voor onze dochter in wit! Deze prijs is zeer welkom. Laatst rolde de LOL ballen uit haar kast. Die berg ik dus als eerste op. Daarnaast heel veel frutseltjes en tutseltjes die nu los op de vloer staan.. soms vraag ik of er misschien iets weg kan. Maar nee. Ze vertelde me dat ze nu eenmaal heel veel leuk vindt. Wat op zich een positieve eigenschap is. Maar dan wel graag in deze Leitz box!

 8. Nancy van Heck zegt:

  Graag zou ik ze in de kleur Groen metallic willen hebben en wat ik er vooral in ga bewaren zijn de knutselwerken van mijn zoontje zodat ze netjes en veilig opgeborgen zijn.

 9. Katja Hendriksen zegt:

  Hierin huis wordt steeds meer met make-up geëxperimenteerd, dus daar zou deze box te gek voor zijn. Liefst wit/roze 🙂

 10. Nina Haven zegt:

  Fijn om een eigen kamer/kantoor/atelier te hebben, waar je heerlijk je spulletjes kunt laten liggen, en niemand er last van heeft… Ik heb zo’n hoekje op zolder, waar mijn naaimachine, lockmachine, dozen met lappen stof en naaigaren staan. Deze boxen zouden daar héél goed van pas komen!

 11. Leoni zegt:

  De MyBox in de witte kleur zou mooi staan in mijn atelier. Ik ontwerp en maak sieraden. Ik heb veel edelstenen op voorraad, deze kan ik mooi opbergen in de MyBox

 12. lottie zegt:

  Wauw wat een handige en leuke actie!

 13. Melanie zegt:

  Onze oudste gaat studeren in een andere stad en om overzicht te houden ( als ik niet in de buurt ben, om op te ruimen) lijkt me voor hem super handig!
  Wit is het meest neutraal en dus geschikt!

 14. Dieuwke zegt:

  Ik heb zoveel hobbyspullen en krijg het maar niet goed georganiseerd en handig opgeruimd. Dit klinkt echt handig. Daarom doe ik heel graag mee. Roze is mijn lievelingskleur dus hier zou je mij ontzettend blij mee maken.

 15. Nina P zegt:

  Graag , ik heb veel hobby`s. Lijkt mij heerlijk om deze te ordenen. handlettering, koken, kaarten maken, borduren, engeltjes maken van kralen. Veel papier, scrapbooken. ,naaien, Graag blauw. .

 16. Marian van Trigt zegt:

  Handig heb er eigenlijk wel heel veel nodig. Zoveel kleine spulletjes voor de meisjes maar ook voor mijzelf, wat opgeruimder deze dozen. Grijs erg mooi

 17. Mikky zegt:

  Handig voor alle nagellakjes van mijn dochter van 11. Ze heeft inmiddels zoveel dat het in de weg staat, dus deze opberger zou heel erg van pas komen

  1. Mik zegt:

   Nog vergeten te vermelden: de grijze of groene variant vind ik erg mooi

 18. m chen zegt:

  Ik ga mijn kleinere tuinier spullen in opbergen zoals handschoenen, zaden en pitten, touw, labels ed.

 19. Marijke zegt:

  Handig voor mijn knutselspullen! Ik zou graag de wit met groene winnen!!!

 20. Shiv Chin zegt:

  Wat een mooie en handige opbergers voor de knutselspullen van mijn kinderen! Ik doe graag mee en ga voor de roze.

 21. Ling Choi zegt:

  Opgeruimd staat netjes. Handig voor mij keukenspullen. Het is rommel in de keukenkasten en ik kan veel dingen niet terug vinden. De roze versie graag.

 22. Adriana de Ruiter zegt:

  Wat een superslimme manier om een kantoor te ontwerpen! Gaat zeker weten heel mooi worden! Gefeliciteerd! Dat wordt heerlijk werken!! 😀

  Wat leuk dat je een mybox weg mag geven! Ik zou hem graag gebruiken voor mijn haakspulletjes, de laatste tijd komt ons pleegdochtertje daar steeds mee aanlopen en dat is niet handig. Netjes in een mybox zou een toffe oplossing zijn! Ik zou kiezen voor de roze versie! 😀

 23. anita kempenaers zegt:

  leuke opbergboxen, zou de kleurpotloden, viltstiften, kleurboeken en doeboeken erin opbergen, grijs lijkt mij mooi

  1. Marguerita zegt:

   Beste Anita, het is niet toegestaan om onder meerdere namen mee te doen vanaf 1 ip adres.

   1. anita kempenaers zegt:

    ok zal niet meer gebeuren

 24. harry brants zegt:

  zou leuk zijn voor de knutsel spullen van mijn kleinkinderen, graag de blauwe variant

  1. Marguerita zegt:

   Beste harry, het is niet toegestaan om onder meerdere namen mee te doen vanaf 1 ip adres.

 25. Anita H. zegt:

  Zoveel mogelijkheden die me te binnen schieten. Ik denk dat ik ‘m ga gebruiken voor hobbyspullen, mocht ik winnen. En mijn voorkeur gaat uit naar de blauwe variant.

 26. Oma Will zegt:

  Dat is erg handig voor het rondslingerende kleine Lego. bij mij thuis.
  Als ik mag kiezen dan graag de kleur blauw.
  Graag doe ik mee en volg Bloglovin.

 27. Ik ben erg benieuwd naar je kantoor hoe het gaat worden. Ik doe graag mee voor deze opbergers. Ik wil binnenkort samen gaan wonen met mijn vriend en zo’n opbergbox komt goed van pas.

  1. Ik zou graag de grijze variant willen.

 28. Petra zegt:

  De tekening en het moodboard ziet er super uit dus het zal vast heel mooi worden! Gave werkplek en heerlijk dat je meisjes bij je kunnen knutselen. Is ook mijn droom voor mijn rommel zolderkamer! ? De Leitz opbergboxen kan ik heeeel goed gebruiken voor al het kleine speelgoed van mijn dochter! Aquabeads, gel-a-peel, Lol suprise poppetjes, Playmobiel.. genoeg om erin op te bergen. Of lekker voor mijzelf voor mijn naaispullen. ?

  1. Petra zegt:

   Oh en de kleur wit met grijs! ?

 29. Cobi zegt:

  Een grijze zou super handig zijn in mijn kantoor!

 30. Chantal Quak zegt:

  Ik zou een moord doen voor een roze box, waarin ik alle glitterlijm, knutselspulletjes en de schaartjes en kraaltjes etc zou bewaren. Zodat mijn meiden (5 & 1) niet zo’n troep meer zullen maken in de boekenkast in de woonkamer. Want daar liggen die dingetjes nu. Of misschien zou ik hem zelf houden en mijn dure schminkspullen er in doen! Dan kan ik hem tevoorschijn halen als er weer een meute kindertjes staat te springen om geschminkt te worden. ?

 31. Nynke zegt:

  Wat handig zeg zo’n plattegrond en de tips. Zo zie je dat als een professional er naar kijkt, dat echt wat oplevert! Ik ga voor roze!

 32. Wendy v V zegt:

  Het zou ook mijn smaak zijn, gaaf.
  Op dit moment heb ik veel crea spullen (haken, handlettering en nog wat andere spullen) die een nette plek verdirben, dus die opbergbakken lijken mij super fijn.

 33. elisabeth maria martina zegt:

  ideaal cadeau voor mijn kleindochter, al haar knutselspulletjes kan ze hierin kwijt

 34. Tamara S zegt:

  Wat fijn dat je zo’n mooi kantoor gaat krijgen! Mijn blogplekje is nu gewoon op bed, maar in het nieuwe huisje hoop ik straks weer fijn een eigen ruimte te hebben. Ik doe heel graag mee aan de winactie, want zo’n Leitz box lijkt me heel handig om al mijn piercingspulletjes netjes in op te bergen.

 35. Kelly Aarts zegt:

  Gaat volgens mij erg mooi worden, je kantoor! Ik zou in zo’n handige doos mijn schminkspullen opbergen, want dat is stiekem steeds meer aan het worden. Glittersteentjes, sjablonen, verschillende kleuren schmink, kwasten en sponsjes. Lijkt me handig!
  Denk dat grijs bij ons het best zou passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.