Squishmallow knuffels

De Squismallow knuffels zijn een echte hype. Ik hoorde er voor het eerst van toen dit werkelijk het enige item op het verlanglijstje van mijn jongste dochter was. Toegegeven, deze pluche knuffels van Jazwares zijn ontzettend cute en knuffelbaar. Zo erg zelfs, dat Roboyo the Water Alien, een 30 cm grote Squishmallow knuffel, van de vakjury de titel Speelgoed van het Jaar mag dragen. Goed speelgoed dus!

squishmellows

Al het speelgoed dat met het Speelgoed van het Jaar embleem mag adverteren, is uitgebreid gekeurd. Had ik er eerder dit jaar nog twijfels bij (waarom wil je knuffels, is het een rage met wegwerpartikelen?), dankzij dit keurmerk zijn die verdwenen. Dochterlief heeft zowel bij papa als mama thuis al enkele maanden een Squishmallow (ze kreeg 2 vrijwel identieke exemplaren, wat perfect is als je in 2 huizen woont) en voor deze review kregen we Roboyo toegestuurd. Wat een dotje hè?

squishmellows

Waarom zijn de Squishmallows zo leuk?

Superzacht zijn ze en je kunt er heerlijk in knijpen, oftewel squishen. Ze zien er heel lief en schattig uit en er zijn veel verschillende uitvoeringen vekrijgbaar, dus je kunt ze eventueel sparen. De knuffel blijft zijn vorm houden. Je kunt ze trouwens het beste met de hand wassen en aan de lucht drogen, mocht er een snottebel of iets op komen tijdens het kroelen. We maakten er een tiktokfilmpje mee om het een beetje uit te leggen, deze knuffels vallen onder ‘satisfying’ – van die zalige bewegingen die je lang kunt volhouden omdat het gewoon zo fijn voelt om te doen.

@marstyle78 #speelgoedvanhetjaar #squishmellows #toytok #roboyo #jazwares #pluche #knuffel ♬ Hello We're the Squishmallows – Squishmallows

Speelgoed van het jaar

In dit artikel vind je een overzichtje van alle Speelgoed van het Jaar vakjury winnaars van 2023. Als consument kun je nog stemmen op jouw favorieten en zo kans maken op een mooi speelgoedpakket. In totaal zijn er verdeeld over 17 categorieën steeds 3 winnende producten gekozen. De vakjury heeft erop gelet dat al deze items veilig en getest zijn en dus voldoen aan de Europese wetgeving. Er is gekeken naar originele merken, zo weet je zeker dat het geen namaak is. Het speelgoed moet van goede kwaliteit zijn en optimaal speelplezier bieden: dus het moet leuk zijn. Liefst is het ook zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Als laatste is inclusiviteit belangrijk: ook kinderen met een handicap moeten er fijn mee kunnen spelen. Zo helpt het Speelgoed van het Jaar label jou om geschikte decembercadeautjes te kiezen.

In vorige jaren reviewden we ook al leuke speelgoeditems, die veelal nog steeds te koop zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze artikelen voor meer speeltips:

Kende jij de Squishmallows al?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.