Alka Scrub, voor een zachte en stralende huid

Regelmatig scrub ik mezelf onder de douche. Dat geeft zo’n heerlijk zacht gevoel en is gewoon erg goed voor je huid. Dit keer mocht ik mezelf verwennen met de Alka scrub. Een speciale scrubformule met basische zouten en natuurlijk huidverzorgende oliën. Als dat niet goed klinkt!

Door: Joyce

Alka scrub

Scrubben met Alka Scrub

Wanneer je regelmatig schrubt zorg je ervoor dat de dode huidcellen van je bovenste laag af gaan. Het geeft je na het scrubben een heerlijk zacht gevoel en je huid is weer klaar voor een nieuwe dag. De Alka Scrub heeft naast de zouten ook nog een heel fijne huidverzorgende oliën die ervoor zorgen dat de PH waarde van je huid in balans is en verzorgt wordt. Klinkt goed, toch? Tijd om dat eens uit te proberen.

Alka scrub met olie

Heerlijke oliën

Zodra ik het potje met Alka Scrub open doe zie ik een olieachtige laag. Daaronder zitten de zoutkorrels die je over je huid mag smeren. Ik meng de olie goed met het zout en pak er een beetje uit. Het ruikt ontzettend lekker. Alsof je in een veld vol bloemen staat. Alleen dat al vind ik erg fijn bij een scrub. Wanneer je de olie goed met het zout mengt, krijg je een heerlijke scrub die prima over je lichaam heen glijdt. Ja, je leest het goed. De scrub is namelijk voor het hele lichaam. Je kan hem overal gebruiken.

Scrubben onder de douche

Ik begin bij mijn armen en werk zo mijn weg naar beneden toe. Een aantal scrubs prikken op plekken waar wondjes zitten, maar daar heb ik met Alka Scrub geen last van. Het glijd makkelijk over je lichaam heen en zorgt voor een heerlijk zacht gevoel. Mijn benen worden er helemaal blij van. Na het smeren spoel ik alles goed af onder de douche. Ik voel op de grond de korreltjes langzaam naar het putje gaan. Die geur. Had ik die al eens benoemd. Echt ontzettend lekker!

Alka scrub bevat verschillende oliën

Zoals je op de foto kan zien bevat de Alka Scrub verschillende oliën die allemaal hun eigen werking hebben. Zo heb je:

– saffloerolie
Arganolie
– Jojoba olie
– Zonnebloemolie
– Amandelolie

Genoeg dus voor een heerlijke zachte en verzorgende huid.

Heerlijke zachte benen

Na gebruik is het goed om je douche even goed na te spoelen. Zoals gebruikelijk blijven er nog wat korrels liggen en dat is niet fijn voor degene na je. Mijn huid is daarentegen wel erg blij. Deze voelt zacht, strakker en soepeler aan. Daarnaast ruikt het lekker, dus geen chemisch gevoel. Mijn benen zijn helemaal klaar voor deze zomer!

Alka Scrub staat vanaf nu in mijn badkamer

Ik heb wat oude scrubs weggedaan en daar staat deze nu voor in de plaats. Als leerkracht krijg ik altijd een heleboel doucheproducten cadeau aan het einde van het schooljaar. Waaronder dus ook een scrub. Maar de Alka Scrub is vanaf nu mijn favoriet. Voor gebruik moet je hem wel goed mengen, maar als je dat goed hebt gedaan heb je echt een heerlijk product. Je lichaam klaar maken voor de zomer? Dan raad ik je Alka Scrub aan! Ik ben erg benieuwd naar hun andere producten!

Lees ook:

Hoe vaak scrub jij je huid?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.