Arganolie van Mastic Spa

Als vrouw met lang haar, ken je het probleem wel: pluizigheid, klitten, droge punten… Vooral als de zon wat meer gaat schijnen en de temperaturen hoger worden. En niet alleen je haar wordt droger, maar ook je huid. Je test hier en daar nieuwe producten die op de markt komen, maar je hebt nog nooit een middel gevonden dat voor beide werkt. Herken jij jezelf hier in? Lees dan verder over de wondere wereld van Argan Olie.

arganolie voor haar en huid

De Argan Olie van Mastic Spa is er een die compleet anders is dan de meeste Argan Oliën die je in drogisterijen tegenkomt. Mastic Spa is een merk dat producten verkoopt waarin Masticha is verwerkt. Masticha is de hars van een mastiekboom en wordt veel gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de unieke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Deze Argan Olie is dus niet alleen voor je haar maar zeker ook voor je huid om deze te hydrateren.

arganolie voor haar en huid

Ruikt lekker!

Nu we weten waarvoor het te gebruiken is, moet het ook nog eens een fijn product zijn. Tijd om de arganolie te testen! Een aantal zaken vallen meteen op: de verpakking is misschien niet heel opvallend, maar het is prettig dat je het product daadwerkelijk kan zien. Daarnaast viel de geur meteen op! Toen ik de olie op mijn handen verspreidde kwam de heerlijke zoete geur mij tegemoet. Je haar en je huid gaan er dus heel lekker van ruiken!

Hoe is arganolie in je haar?

Het product in je haar verraste mij ook. Ik had eigenlijk nog nooit arganolie gebruikt, dus was heel nieuwsgierig. Het maakt je haar niet vettig (mits je wel oplet met de hoeveelheid uiteraard), maar juist glanzend én mijn haar leek meteen minder pluizig. Het was daarnaast ook erg makkelijk om het product te verdelen. Wanneer het product in het haar zit, houd je wat olie over op je handen. Dit is fijn om over de huid te verdelen. Je kan de arganolie ook alleen voor de huid gebruiken, dat is ook een optie. Het is en blijft olie, dus echt in de huid trekken doet het niet. Je zou het ‘s avonds voor het slapen gaan kunnen gebruiken, zodat je het er in de ochtend af kunt wassen. Maar ik was blij verrast door het verdwijnen van mijn ‘pluizige’ look en houdt het dus bij gebruik voor mijn weelderige haardos.

Even wat arganolie in mijn haar voor een review om te laten zien hoe artikelen tot stand komen.

Zomerproduct

Arganolie gebruik je overigens niet alleen om je haar minder pluizig te maken. Dit product beschermt je haren bij hoge temperaturen. Echt een zomer item dus. Al met al, is dit product een aanrader: fijn in gebruik, doet wat het beloofd, werkt ontstekingsremmend en heeft een heerlijke geur!

Ik kreeg nog meer producten van Mastic Spa toegestuurd, maar die ben ik nog druk aan het proberen. Binnenkort dus meer reviews van dit merk. De arganolie kun je hier kopen.

Gebruik jij weleens arganolie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.