65 jaar voorleesfeest met nijntje

In 1955 verscheen het eerste nijntje-boek van Dick Bruna. Dat betekent dat nijntje inmiddels 65 jaar bestaat. Het feestjaar wordt ingeluid met de uitgave van de nieuwe verzamelbundel ‘nijntjes voorleesfeest’. Ik lees een verhaaltje hieruit voor, want wij zijn gek op kleine nijn.

voorleesfeest nijntje

In nijntjes voorleesfeest worden 5 originele nijntje-verhalen gebundeld in een dik voorleesboek. De bundel bevat vijf klassiekers: nijntje in de dierentuin, het feest van nijntje, nijntje op school, nijntje huilt en koningin nijntje.

nijntje voorleesfeest
Een fragment uit nijntjes voorleesfeest.

Heerlijke korte verhaaltjes op rijm, bedacht door Dick Bruna. Fijn om aan je baby of peuter voor te lezen, maar ook geschikt voor beginnende lezers of kinderen met dyslexie. De eenvoudige woorden en korte teksten, schrikken deze kinderen niet af en motiveert daardoor om het verhaaltjes uit te lezen. Extra leuk als je kind dit boekje voorleest aan jongere kinderen, huisdieren, knuffels of (via videobellen) aan bijvoorbeeld oma.

Speciaal voor jullie lees ik voor over ‘het feest van nijntje’:

(Met toestemming van de uitgever.)
Je koopt nijntjes voorleesfeest bijvoorbeeld hier voor 15,95 euro.

Tip:

Zijn jullie ook zo gek op dit kleine konijntje?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.