5x Cadeauinspiratie: Groots uitpakken op pakjesavond?

Houd jij ervan om groots uit te pakken op pakjesavond? Ik verwen mijn kinderen graag dus er zitten altijd wel een paar grotere, duurdere cadeaus tussen. Van die dingen waar ze ontzettend blij mee zullen zijn, maar die mij te prijzig zijn om ‘gewoon zo’ te geven. Grote dozen Lego bijvoorbeeld. Ik zet bij deze grote cadeaus op een rij waarmee je kinderen absoluut verrast zullen zijn!

Moet er wel bijzeggen dat ik als meisjesmama vooral focus op alles wat kleine meisjes leuk vinden. We hebben heel veel mooie dingen uit mogen proberen, wat mijn dochters geweldig vonden. En we mogen iets leuks verloten wat we niet zelf hebben geprobeerd, dus ik ben ontzettend benieuwd wat de winnaar ervan gaat vinden!

Trollenboom van de Trolls

Een heerlijke film vol muziek waarvan wij de clipjes graag op YouTube kijken is die van de Trolls. We hebben hier een paar grappige harige poppetjes van en Poppy’s Kapsalon, maar er zijn weer allemaal nieuwe speelsets uit. Zoals de Trollenboom die wij mochten uitproberen van Hasbro. De enorme doos sprak direct tot de verbeelding en de meisjes vinden het heel leuk dat ze de Trollenboom zelf kunnen aanpassen met de 3 bijgeleverde Trollenbollen. Je hangt de trollenhuisjes in de boom samen met het loungehutje van Poppy. Aan de achterkant van de boom zit een geheime verstopplek.

Mijn meisjes vinden het geweldig om Poppy aan haar haren via de kabelbaan omhoog te hijsen, waarna ze van de glijbaan mag. Er zitten allemaal leuke accessoires bij die ze kennen uit de film. Ze kwamen er al snel achter dat de poppetjes uit de LOL Surprise ballen en de Little Pony’s niet van de glijbaan kunnen, want alle speelsets die ze hebben worden graag met elkaar gecombineerd zodat de Trolletjes nog meer vrienden hebben om mee te spelen. Een hele leuke speelset met verrassende elementen, de kabelbaan met harenknijper en de glijbaan vinden de meisjes het allerleukst! Bij Bol.com kost de Trollenboom 49,99 euro.

Rapunzels Kapsalon van klei

Sinds kort is Rapunzel ook op Netflix te zien. De meesten van jullie kennen deze Disney prinses met de eindeloos lange lokken wel, denk ik? Ze is er nu ook als set van Play-Doh. In Rapunzel de Koninklijke Kapsalon kun je de mooiste kapsels maken met Play-Doh klei. De meisjes raken er niet op uitgekeken, kapsels maken vinden ze geweldig en nu kan het met klei! Door gebruik te maken van het kaphoofd, de bijgeleverde gereedschapjes en de 4 potjes Play-Doh klei, kunnen ze allerlei vrolijke kapsels creëren.

Doe de klei in het hoofdje van Rapunzel en draai aan de hendel, dan groeien haar haren steeds langer.  De kleine kameleon Pascal hoort er natuurlijk ook bij, met hem kun je hele mooie vlechten van klei maken. Met de onderkant van het kaphoofd druk je de klei in vormpjes van strikjes, bloemen en andere versieringen. Het allerleukste vonden mijn dochters de glitterklei, waardoor het nog specialer is. Normaal mogen ze geen kappertje spelen, maar met de kleischaar in de haren van Rapunzel knippen vindt deze mama geen probleem. Een echte meisjes klei set, waar je kapstertjes in de dop erg blij mee maakt! Bij Bol.com gespot voor 24,99 euro.

Meer lezen over Play Doh? Cupcake Celebration set review.

Tip Toi startersset De Engelse Detective

Leerzaam speelgoed vind deze mama erg leuk, zeker als er een combinatie is met een bordspel. Ook van spelletjes doen leren kinderen veel tenslotte. Daarom vond ik het heel leuk dat Tiptoi, het interactieve leersysteem, beiden combineert in een nieuwe starterset: De Engelse Detective. Het spel richt zich op kinderen van ongeveer 6 tot 10 jaar, om ze spelenderwijs Engels te leren. Zelf hebben wij al verschillende sets van Tiptoi en ik vind het ontzettend leuk en leerzaam speelgoed van goede kwaliteit. We zijn begonnen met de Boerderijset, waar we ook losse dieren bij hebben gekocht. Verder hebben we het boek Mijn Grote Wereldatlas en de speelset Mijn Lichaam. Elk item is weer heel anders, zowel qua onderwerp als qua spelvorm. Daarom was ik erg benieuwd naar dit bordspel.

Het was even uitzoeken hoe ik de batterijen in de bijgeleverde stift kon krijgen en even wat spelregels doorlezen, maar als je eenmaal begint te spelen wijst het zich vanzelf. De stift vertelt namelijk het verhaal van Professor Mad die allemaal nare dingen wil doen die de spelers moeten voorkomen. Het is een coöperatief spel, waarin de spelers samenwerken tegen deze gekke professor. Elke stap wordt toegelicht tijdens het spelverloop door de Tiptoi stift. Hij zegt je precies wat je moet doen.

Wij vonden het een ontzettend leuk en leerzaam spel. Mijn dochters waren bang dat het erg moeilijk zou zijn, maar puntje bij paaltje kenden ze al veel Engelse woorden en pikten ze het snel op. Ook mijn kleuter van 5. Sterker nog, afgelopen week had mijn 5-jarige leeftijdsgenootjes te spelen en heeft ze De Engelse Detective zonder mijn hulp aan hen uitgelegd en speelden ze het met z’n drietjes. Drie kindjes van 5 dus! Vanwege het bordspel element en het boeven vangen spreekt het kinderen erg aan. Het ziet er net als alle Tiptoi producten heel mooi uit, het is duidelijk en ze vinden het leuk om te doen. Met jongere kinderen zou ik aanraden om te starten met een Boederij starterset, maar vanaf 5 jaar kunnen je ook prima aan Tiptoi beginnen met dit uitdagende spel. Voor wie al Tiptoi in huis heeft, is De Engelse Detective gelukkig ook ‘los’ te koop. Momenteel is deze starterset in de aanbieding bij Bol.com voor 38,24 euro.

Meer lezen over TipToi? Boerderij set review.

My Little Pony: Seaquestria Lagoon Speelset

Alles van My Little Pony is helemaal geweldig volgens mijn dochters. De series op Netflix worden allemaal eindeloos bekeken, ze hebben flink wat paardjes en speelsets in huis en er wordt intensief mee gespeeld. Nadat we de nieuwste film in de bioscoop hadden gezien, wilden ze heel graag zeemeerminnen scenario’s kunnen spelen. Want: én Pony’s én zeemeerminnen, hoe leuk kun je het hebben? Luid gejuich dus toen mama aankondigde dat we de magische wereld van Seaquestria gingen uitproberen voor de blog. 😉

We kregen speelset Seaquestria Lagoon met daarbij Pinky Pie als zeemeermin, superleuk! Mama deed er zelf water in, zodat er met een druk op de knop bubbels ontstaan. Ook zit er verlichting in, net als bij het Kristallen Paleis dat we al hadden. De andere Pony’s zwerven heel graag samen met Pinkie Pie door de verschillende kamertjes in de schelpenbaai. Totdat Pinky te moe is en in haar hangmat gaat chillen. Een leuke speelset met veel accessoires waar mijn dochters eindeloos mee spelen. Overigens ook in combinatie met de Trollenboom en hun andere speelfiguurtjes. Regelmatig maken ze een grote kring van al hun spulletjes en hele verhalen worden uitgespeeld. Zeker nu het lang donker is buiten, vormen de lampjes daarbij een mooi en sfeervol speelelement. Ik zag hem bij Bol.com voor 42,49 euro. Op mijn facebookpagina heb ik een filmpje gepost, waarin je dit speelgoed in gebruik kunt zien, tip!  💡

Win Big Hair Poppy

poppy trolls
Deze leuke haar in de lucht Poppy kun je winnen!

Voor alle fans van de Trolls heb ik een leuke winactie, zodat je een groot cadeau in de zak kunt stoppen. Ik mag ‘Haar in de Lucht Poppy’ verloten ter waarde van 39,99 euro! Gaaf he? We hebben deze pop niet zelf geprobeerd, maar wel gezien bij het Hasbro Sinterklaasfeest.

De grote, heldhaftige leidster Poppy, maakt zich op voor het grote kroningsfeest. Druk op de knop op haar jurkje om Poppy te laten op lichten en haar geluidseffecten te horen. Voor het feest moet natuurlijk ook haar zachte, roze 35 centimeter hoge haar geborsteld worden. Gelukkig zit er een mooie Trollenkam in de set. Doordat Poppy s haar buigbaar is, kan het alle kanten op. Wil je het gemaakte kapsel nog mooier maken, gebruik dan de speldjes. Natuurlijk mag ook de tiara niet ontbreken! Want hoe kun je anders deze heldin tot koningin kronen?

Zou jouw kindje heel blij worden van deze pop? Laat mij hieronder in een berichtje weten voor wie je meedoet. Haar in de Lucht Poppy is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Taggen en delen op Facebook of andere kanalen zou erg leuk zijn (niet verplicht).

De winnaar is geworden: Denise Hendrikse. Van harte Denise, ik ga je mailen!

Welk groot cadeau zit er bij jullie in de zak?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Lynn Mahieu zegt:

  Wij hebben de film al in huis en het lijkt me heel tof dat mijn dochtertje echt kan gaan spelen met het hoofdpersonage uit de film! 😀

 2. melissa zegt:

  Deze Poppy is te gek. Elise van 6 heeft dit op haar verlanglijstje staan; ze spaart al trollen voordat Trolls ‘hip’ was omdat ik vroeger trollen spaarde en in Deurne heb je speelparadijs Trollenland, waar je… jawel… trollen kunt kopen 😉 superleuk deze grote poppy trolls dus ik doe graag voor elise mee.

 3. Linda Smeets zegt:

  Wij houden het ‘beschaafd’ omdat de Kerstman ook nog even langs komt…
  Ik ben ervan overtuigd dat ze enorm blij zou worden van Poppy omdat ze een echte Trolls fan is. Kortom, ik doe graag mee.

 4. lisanne bons zegt:

  Trolls staat sinds de film hoog op het verlanglijstje. Ze gaat dit jaar als Poppy verkleed naar de carnaval dus ik weet zeker dat deze pop hoog op het verlanglijstje staat. Mijn dochter krijgt voor de Sint iig LOL BALnum noms nagellak en playmobil. Verder twijfel ik nog een beetje.

 5. Diny Frijters zegt:

  Ik vind de pop echt ontzettend leuk en ik denk dat het een groot succes zou zijn.

 6. Annick zegt:

  Naast MLP zijn mijn tweelingmeisjes van bijna 4, grote fan van Trolls. De Trollenboom van Trolls die je laat zien ga ik straks ook zeker achteraan. Hij is te leuk!
  Maar voor nu zou ik graag met deze winactie van “Trolls haar in de lucht” mee willen doen voor de meisjes.

 7. Annick zegt:

  Naast MLP zijn mijn tweelingmeisjes van bijna 4 grote fans van Trolls. De speelset die je laat zien ga ik zeker achteraan. Hij is te leuk!
  Maar voor nu zou ik graag met deze winactie van de Trolls haar in de lucht mee willen doen voor de meisjes.

 8. Tamara zegt:

  Superleuk voor mijn kleindochters voor 5 december!

 9. Nina Haven zegt:

  Leuke cadeau-ideeën. De speelset van My Little Pony zal geheid een succes zijn bij onze Saar!

 10. Nency zegt:

  Dit is net iets voor de meiden hier. Bedankt voor de tip.

 11. Liesbeth zegt:

  Supergaaaaaaffff voor mijn nichtje! Ze is gek op Trollssssss! En wat een mooi speelgoed allemaal!

 12. Sabine Bientje zegt:

  Wat een gave Sint tips! Echt werkelijk ALLES wat op het verlanglijstje staat van mijn meisje :p

  Wat zal ze verrast zijn als ze Poppy ineens krijgt van Sinterklaas! Reken maar dat het garant staat voor uren haren kammen en speelplezier. Ik maak dus heeeeeeeel graag een kansje!!

 13. Superleuke cadeau ideeen! Ik doe graag mee voor mijn jongste stiefdochter Inci. Zij is gek van de Trolls en wilt graag zelf kapper worden als ze groot is. Deze ‘haar in de lucht poppy’ is dus ideaal en volgens mij een cadeau waar Inci superblij mee zal zijn!

 14. Tamara zegt:

  leuke cadeau ideeën, ik doe graag mee voor onze dochters!

 15. Suzanne Hin zegt:

  Mijn dochtertje Tess van 4 is dol op haren kammen. Jammergenoeg wil haar haar maar niet groeien en valt er bij haar eigen haar weinig te kammen. Samen met haar zus heeft ze Trolls gezien en die vond ze geweldig, vooral Poppy natuurlijk. Een meisje met lang haar in haar lievelingskleur, daar zou ik haar zeker gelukkig mee maken 🙂

 16. Denise hendrikse-groffen zegt:

  Wat een leuke blog om te lezen! Ik doe graag mee voor mijn 8jarige meisje faye die poppy helemaal geweldig vind sinds we de vrolijke film in de bioscoop hebben gezien! ?

 17. Mirella vd ven zegt:

  Wat een leuke cadeau ideeën!
  Ik maak heel graag kans op deze haar in de lucht poppy.
  Luna vond de film geweldig!
  De trollenboom is ook echt heel erg leuk, leuk filmpje ook!

 18. Mirella vd ven zegt:

  Wat een leuke cadeau ideeën.
  Ik maak heel graag kans op deze haar in de lucht poppy.
  Luna vond de film geweldig!
  De trollenboom is ook echt heel erg leuk, leuk filmpje ook!

 19. michael noo zegt:

  Mijn dochter zal deze helemaal te gek vinden! Doe dan ook heel graag mee.. Heerlijk cadeau voor de feestdagen

 20. Eva is doll op Trolls, My little pony en frozen 😀

 21. Saskia zegt:

  Ohhh Ja, dit is echt leuk voor mijn dochters!
  Leuk dat je deze prijs uitdeelt!!!
  Fijne SINTERKLAAS tijd gewenst!
  Groetjes van Saskia

 22. Marian B zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje, ik blijf natuurlijk wel graag haar lievelingstante 😉

 23. Heidie van der Steeg zegt:

  Het Trolls speelgoed is samen met My Little Pony haar favoriet. Van Trolls heeft ze behalve een Poppy-sleutelhanger en een kartonnen Poppy pruik nog niets dus dus daar zou ze heel zeker weten erg blij mee zijn.

 24. Sun Yoon van Dijk zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Yinthe. Die gaat dit fantastisch vinden! ?

 25. Sun Yoon van Dijk zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Yinthe! ?

 26. Moniek zegt:

  Tiptoi lijkt me leuk, al veel over gehoord, maar nog geen ervaring mee!
  En dat trollenmeisje mag wel bij ons op bezoek komen 😉

 27. Ilse Brinkhuis zegt:

  Maak heel graag kans voor mijn kleindochter Lilly. Ze zal het geweldig vinden

 28. Claudia Diependaal zegt:

  OMG kiezen is wel heel erg moeilijk. Ik las dit al om 9.00 vanmorgen haha. Maar ik ben eruit. Dilemma’s. Het wordt de My Little pony. En nu maar duimen!

 29. Esmeralda Groenland zegt:

  Super leuke kado ideeên! Ik maak graag kans op deze haar in de lucht poppy. Ik denk dat mijn dochter daar heel blij mee zal zijn.

 30. Esmeralda Groenland zegt:

  Allemaal super goede ideeën voor leuke kado’s! Ik denk dat mijn dochter echt gek zal zijn op Haar in de Lucht troll.

 31. Iris zegt:

  Het is maar goed dat mijn kids je blog niet lezen, want zelfs ik word er al hebberig van. Natuurlijk doe ik ook graag mee met de winactie

 32. Wilma Huizinga zegt:

  Het is roze dus vast goedgekeurd door Noa, van bijna zes ☺

 33. Inge Hechtermans zegt:

  De Frozenhype maakt hier ook plaats voor my little pony en de Trolls.

  Mama vindt dat stiekem niet zo erg ?

  Ik wil wel een poppy voor mijn poppy! (Zie facebookfoto 🙂 )

 34. Francis zegt:

  Het zijn allemaal leuke cadeau ideeën. Maar de tip toi starters set is leuk, leerzaam en vooral geschikt voor onze oudste dochter.

 35. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Mooie cadeaus allemaal en wat leuk dat jullie de poppy weggeven. mijn dochter wil het liefst net zon lange haren dus voor haar maak ik graag kans 🙂

 36. Wendy van Zetten zegt:

  ???Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve nichtje zeker helemaal blij zou heel graag deze prachtige pop voor haar willen winnen waag graag mijn kans en ga heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze mooie pop mag winnen dan kan onze sinterklaasavond heerlijk beginnen ???? #Spannend fijne donderdag ?❤??? Karin Luitjes Wanda Bosch doen jullie ook al mee ?

 37. Annabel de Ruiter zegt:

  Liselotte zal heel blij worden van ‘Haar in de lucht Poppy’ . Leuke licht en geluidseffecten! Voor mezelf soort nostalgie. Vroeger een hele trollenverzameling gehad. Ik doe graag mee voor onze bijna 4 jarige ❤️

 38. elisabeth maria martina zegt:

  TIP TOI STARTERSSET DE ENGELSE DETECTIVE
  leuk & leerzaam kado voor mijn kleindochter

 39. Kelly Aarts zegt:

  Superleuk deze Poppy! Mijn dochters hebben haar al eens voorbij zien komen in het speelgoedboek, en daar natuurlijk een kruisje bij gezet! (Maar ook nog bij heel veel andere dingen, haha)
  Dus weet zeker dat ik ze hier blij mee kan maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.