Getest: de prinsessenlijn van AlphaNova

In een sfeervolle badkamer, horen ook fijne verzorgingsproducten. Van webshop SoloBioMooi mochten mijn dochters de prinsessenlijn uitproberen van Alphanova. Dit merk gebruikt alleen natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten in hun verzorgingsproducten.

De milde verzorgingsproducten van Alphanova KIDS worden verrijkt met lavendel en biologisch katoen. Ze zijn niet alleen zeepvrij, maar ook vrij van alcohol, ALS, SLS, parabenen en kleurstoffen. Minstens 99,3% van de ingrediënten is natuurlijk en alle verpakkingen zijn recyclebaar. Mijn dochters waren al om bij het zien van de verpakking: roze en prinssen! Wat wil je als klein meisje nog meer?

Aardbeien en appeltjes

De shampoo en de douchegel ruiken naar aardbeien, heel zoet maar niet overheersend. (De jongenslijn schijnt naar appeltjes te ruiken.) Verder ontvingen we de body crème (moisturizer) die je ook op het gezicht kunt gebruiken. Het oordeel van mijn oudste dochter, met gevoelige droge huid: “het voelt fijn op mijn huid, lekker zacht, mag ik nog een beetje?” De moisturizer trok snel in en het voelde niet plakkerig, ook niet waar de jongste wel heel veel op haar armpje had gesmeerd. Ook de douchegel voelt prettig aan zeggen de kindjes, wederom werd de term ‘zacht’ gebruikt. De shampoo gebruikte ik op het zanderige hoofd van de jongste. Schuimt lekker, ik hoorde haar niet klagen over prikkende oogjes en volgens mij was het haar na de wasbeurt ook goed schoon. De douchegel kost € 9,90 en voor de moisturizer betaal je € 10,45, je shopt ze hier.

In dit new born artikel van Liesbeth kun je lezen hoe zij de babyproducten van dit merk ervaart.

Zoek jij bewust naar biologische producten voor je kinderen of ben je daar niet zo mee bezig? Voor mijzelf is het geen prioriteit, maar ik vind het wel heel mooi dat er steeds meer merken zijn die kiezen voor natuurlijke ingrediënten. Die rekening houden met duurzame productie én met kinderlijfjes die niet altijd kunstmatige ingrediënten verdragen.

Was jij al bekend met AlphaNova?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nee, nog niet. Maar ik vind de verpakking al erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.