Keek op mijn week, van fotoshoot tot nieuw bed

Ik schrijf niet vaak weekoverzichten, maar vind het toch wel weer even leuk om jullie mee te nemen in mijn belevenissen. Er is deze week weer zoveel gebeurd dat mijn hoofd een beetje overloopt. Van hoogtepunt naar dieptepunt en weer terug. En er staat ook nog van alles op de planning…

Vrijdag had mijn oudste een partijtje, superleuk voor haar. Ze keek er naar uit en heeft er ontzettend van genoten. Ik had daardoor een middagje 1 op 1 tijd met de jongste, die geen speelafspraakje had gemaakt. Ze was erg moe die week, dus we hebben eerst even uitgebreid gekroeld en een spelletje gespeeld. Onderuit, ken je dat nog van vroeger? Komt uit de spelletjeskast bij oma en de meisjes zijn er weg van, net als Rummikub. Het was mooi weer dus daarna gingen we nog even naar de opticien om haar bril bij te laten stellen. Iets dat eigenlijk al sinds december op mijn to do lijst stond… En nu we toch op dorp waren, liepen we direct even binnen bij de kinderkapper die gelukkig een plekje vrij had. Bril netjes en haren mooi geknipt en ingevlochten. She was happy. Zelf had ik die avond een gezellige date in Rotterdam.

Zaterdag is altijd druk. Vroeg op vanwege dansles en scouting van de meisjes. En nu nog even een tikkie vroeger want er lag sneeuw! Al voor 8 uur stonden de dames in sneeuwpak buiten om een sneeuwpop te maken. Wat een leuk begin van de dag. Ik bracht na het ontbijt de jongste naar dansles en had de iPad mee om alvast een blogje uit te typen. Daarna deden we samen een boodschapje. Thuis even snel iets drinken en toen kon ik snel het huishouden doen, terwijl papa met haar door de sneeuw naar de grote supermarkt liep. En naar de snackbar want grote zus zou bij Scouting patat blijven eten vanwege de stroopwafelverkoopactie, dus dat wilde zij natuurlijk ook graag. ’s Middags hielden we een chillmiddagje en hebben de dames zich met sneeuwpret vermaakt.

sneeuwpret

Zondag zouden we eigenlijk voor de blog naar een dierentuin gaan, maar vanwege de sneeuw schoven we dit een weekje vooruit. Papa en de meisjes maakten een lange wandeling door de sneeuw, zodat mama kon bloggen en het huis aan kant maken.

fudge concealer
Foto: Marlous van Oenen Fotografie.

Maandag was wel een beetje spannend, ik had een fotoshoot gewonnen bij Marlous van Oenen. Na een paar kinken in de kabel was dit de datum waarop ik echt naar haar studio in Rijswijk zou gaan. Met deze fotoshoot wilde Marlous graag haar skills verbeteren en daarom zocht ze een proefkonijn. Aangezien ze ook wilde oefenen met productfotografie, was ik helemaal blij. Als je haar site bekijkt, zie je dat ze prachtige foto’s maakt! Ik nam dus een mega XXL bag vol met nog niet gefotografeerde blogspullen mee én mijzelf, want ik zou een LinkedIn-profielfoto krijgen. Het was ontzettend gezellig en leuk om zo samen te werken. Toen ik thuis eindelijk tijd had om achter de laptop te kruipen, zaten de foto’s gewoon al in mijn mailbox! Binnenkort zul je dus af en toe haar werk tegenkomen op mijn blog. Ik ben er zo blij mee, haar foto’s zijn echt heel gaaf! Die middag bezocht ik met mijn oudste dochter ook nog even de kapper, die na het knippen direct een leuk kapsel maakte met de meegebrachte Zenner haaraccessoires voor de blog.

Foto: Marlous van Oenen Fotografie.

Dinsdag was het Valentijn. Ik had een grappig steampunk stijl puzzeltje gekocht voor mijn man. Ik hoop nog steeds dat hij één dezer dagen toch een bloemetje meebrengt, tot die tijd geniet ik maar van zijn kookkunsten. Count your blessings toch? Overigens kreeg ik deze dag wel een mooie rode roos, bij PR4Kids op het blogevent.

pr4kids blogevent

Woensdag is altijd druk. Het was spelletjesochtend bij de kleuters waarbij ik hulpmama was. Daarna direct door naar de sportschool om in shape te blijven. Thuis even snel koffie terwijl mijn vader en mijn man onze bedbodems afvoerden. Die hebben we zo’n 5 jaar geleden van mijn ouders geleend en deze week kwam er dan eindelijk een nieuw bed. Ik moet nog even een afspraak plannen om ons oude matras af te laten voeren naar de vuilstort. Douchen, slaapkamer stofzuigen en dweilen en weer op naar school om de meisjes te halen. Gezellig geluncht en weer door naar de zwemles. Rapport van de oudste mee, zodat we daarna op de thee konden bij opa en oma.

swiss sense bed
Eindelijk een nieuw bed! Ik ben zo blij!

Donderdag was spannend, de leverdag van het nieuwe bed! Eindelijk, in november al besteld. Eigenlijk wacht ik er al veel langer op, haha. Gelukkig stonden de bezorgers al vroeg op de stoep en hadden ze het bed vlot in elkaar. Wat een ander gezicht! Mooi! En we hebben er ook meteen een fijne dekenkist/zitplek bij in de slaapkamer die matcht met het bed. Nu nog op zoek naar passende nachtkastjes en andere raambekleding. ’s Middags wilde mijn oudste dochter me voorlezen uit haar nieuwe dolfijnenboek (gekregen voor haar rapport omdat ze er een spreekbeurt over wil doen). Ondertussen kroelde ik heel fijn met de jongste die even wat extra aandacht nodig heeft deze dagen. Na de oudste wilde zij ook graag mama voorlezen. Superleuk, de eerste keer dat ze dit aangeeft. We pakten het 1000 dingen boek erbij, waarin ze door de plaatjes goed kon zien wat ze nu aan het oplezen was. Mijn kleutertje heeft goed opgelet op school en kent al aardig wat letters, het waren steeds dezelfde letters die ze even niet wist.

fotoshoot bnosy
Lekker gek doen in leenoutfits van B.Nosy, wat een ontzettend leuke kleding (we hebben er meerdere outfits van geleend).

Vrijdag was er koffieochtend met de moeders van de groep 3 kinderen, heel gezellig. Het thema van de meesters- en juffendag werd onder andere besproken. Toen snel de kinderen gehaald, inclusief een vriendinnetje. Daarom aten we lekkere broodjes knakworst en die had papa al klaar toen wij thuiskwamen. Fijn een man die af en toe vanuit huis werkt <3 Kleine zus was het niet gelukt een speelafspraakje te regelen, daarom keken we of haar neefje zin had. Toevallig zou oma daar oppassen én had het neefje nog geen speelmaatje. Oma vond het wel gezellig, dus kleine zus was helemaal happy dat ze ook met iemand kon spelen. Grote zus was ook blij, want die kon ongestoord giebelen met haar vriendin. En met de Vlakkies bouwen, want daar had het vriendinnetje zich op verheugd 😆 ’s Middags maakten de zusjes samen plezier en deden we een leuke fotoshoot met B.Nosy leenkleding. Heerlijk die felle kleurtjes! Tijdens het eten keken we de nieuwste dvd van Freek Vonk voor een review. En als deze blog klaar is, ga ik naar de verjaardag van mijn broertje.

Zondag gaan we voor de blog naar een dierentuin waar we nog niet eerder zijn geweest, ik hoop op mooi weer! Deze week ontvingen we weer verschillende leuke perspakketjes met reviewitems, dus mama moet vol aan de bak. Ook kreeg ik onverwachts nog een veiligheidsbril van Dremel, als bedankje voor mijn review. Alleen de tijd om ongestoord een paar uur lang door te tikken, lijk ik maar niet te kunnen vinden… Overdag komt er van alles tussendoor en heb ik veel afspraken buiten de deur en ‘s avonds ben ik vroeg moe.

Experiment

Ook leuk: hebben jullie op Facebook mijn Trolls bericht gezien? Gesponsorde advertentie. Ik neem namelijk deel aan een experiment van affiliate netwerk PayPro, als één van de 4 bloggers op wie ze verschillende marketing strategieën gaan testen. Bij mij werd gestart met facebookadvertenties om te zien welk effect dit heeft (tot nu toe al 10 facebookvolgers erbij). Ik ben ontzettend benieuwd hoe dit experiment het komende half jaar zal verlopen en hoop heel erg dat ik de door hen geformuleerde doelstellingen zal halen met mijn blog (deze zomer 10.000 bezoekers per maand onder andere).

Blogtrainingen

Verder volg ik momenteel de ‘Begin met Bloggen’ challenge van Petra Wiebenga, en de cursus om mijn persoonlijke kledingstijl te vinden van Karin Frenay via de Soulstyling Club. Daarvoor was ik al druk met de marketingcursus ‘Blogpromotie’ (volg de facebookpagina, staat vol met handige tips) van Yolanda Burger én ik volg de vlogs van Marketing for Foodies van Caroline Wimmers. Ook wil ik zelf met 2 andere bloggers een groot leerzaam blogevent organiseren, spannend en gaaf!

It’s a bit much, maar wel waanzinnig leerzaam allemaal. Bovendien heb ik volgende maand 2 blogweekenden op de planning staan. Heel toevallig vielen ze beiden in dezelfde maand. Eentje gericht op lifestyle en beauty en de andere meer gericht op inhoudelijk van elkaar leren met de Mama Bloggers West uit de appgroep.

Deze week gebeurden er uiteraard ook dingen die helemaal niet leuk waren, maar ik kies er voor om de gezellige dingen met jullie te delen. Even een stukje happiness online.

Lief dat je nieuwsgierig was naar mijn week, ik vond het zelf best druk maar misschien valt het reuze mee in vergelijking met jouw programma. Heb jij iets bijzonders gedaan deze week?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Gerdi zegt:

  Pff wat een drukke week.. Maar wel super leuke dingen gedaan, wat tof dat er foto’s gemaakt zijn voor je. Ik ben benieuwd naar het resultaat..

 2. Kelly Aarts zegt:

  Ik vind weekoverzichten altijd superleuk! Schrijf niet altijd reacties, maar lees het wel vaak 😉

 3. Volgmama zegt:

  Leuk overzicht! Al een beetje gewend aan het nieuwe bed? Prachtig hoor.

 4. Gera zegt:

  Van mij mag je vaker weekoverzichten schrijven! Altijd leuk!!

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks Gera! Leuk om te lezen 🙂

 5. Mathilde zegt:

  Pfieuw dat is een busy weekje ja haha. Maar wel leuke dingen idd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.