Sneeuwige blogmeeting bij Roots Rotterdam

Het leuk van bloggen zijn ook alle nieuwe mensen die je daardoor ontmoet. Zo hebben we met de Mama Bloggers West een ontzettend gezellige App groep, waar we lief en leed met elkaar delen. Sommige kende ik wel van de blogevents waar we elkaar steeds tegenkomen, maar anderen had ik nog niet eerder gezien. Daarom opperde Fleur het idee om elkaar een in het echt te zien en gezellig te borrelen. 

Besneeuwd Rotterdam.

Rotterdam zou de locatie worden, want dat is het meest centraal. Datumprikker werd ingevuld en uiteindelijk kwam daar 10 februari uit. Leuk, maar ook een beetje spannend om weer nieuwe gezichten in het echt te zien. We vroegen het Rotterdamse Miss Publicity om een tip wat betreft een geschikte locatie, zij versturen geregeld berichten met leuke hotspots. Het werd Roots, in het Hilton Hotel naast het Weena, die ons gastvrij wilde ontvangen. Superleuk zeg!

Verslag: Proefparade, Food of 2017(Opent in een nieuwe browsertab)

Rotterdam budget parkeertip

We kregen bovendien nog een tip om goedkoop te kunnen parkeren. Als je online reserveert via Parkeren in Rotterdam in parkeergarage Schouwburgplein, betaal je slechts 3 euro voor 2 uur. Als je langer blijft, moet je bijbetalen en het gaat op kenteken. Mijn TomTom stuurde me naar de oude ingang van deze parkeergarage en het begon ineens hard te sneeuwen. Extra lastig om de weg te vinden. Gelukkig zag ik enkele BOA’s staan die me de weg naar de juiste ingang konden vertellen. Dat was nog even zoeken, want die ingang zit in de tunnel van een viaduct. Na nog wat verkeerd rijden kwam ik er gelukkig.

En toen stond ik buiten op het sneeuwwitte Schouwburgplein. Ik moest me echt even oriënteren in die witte wereld. Snel aan iemand gevraagd in welke richting het station was en zo wist ik welke kant ik op moest lopen. Roots stond duidelijk op het raam geschreven en ik zag binnen al wat bekende gezichten. Yay, ik was er!

Borrel & Proeverij bij Roots

Eerst even handjes schudden en kennismaken met wie ik nog niet eerder had ontmoet. Uiteindelijk waren er wat mensen ziek, of thuis met een ziek kind, maar toch waren we nog met z’n tienen. Een leuke groep voor een ladies night out. Roots trakteerde op sjieke gin tonics (maar ik was met de auto, dus not for me), oesters en inktviskroepoek. Heel bijzonder en mooi geserveerd met eetbare bloemetjes, zo leuk vond ik dat. Ik ben niet zo van de zeeproducten, maar heb de inktviskroepoek wel geproefd. Ze hadden tenslotte ontzettend hun best voor ons gedaan en het zag er geweldig uit. Sowieso was het mooi ingericht met groene leren banken en zelf nam ik plaats in één van de sjieke grijze luie stoelen, heerlijk!

Hoe laat je senioren op een leuke manier nadenken over hun gezondheid?(Opent in een nieuwe browsertab)

Waar heb je het over met zo’n appgroep?

Tja, en waar heb je het dan over met zo’n stel mamabloggers bij elkaar? Bevallingen en de kraamtijd natuurlijk! Alle smeuiige details werden met elkaar gedeeld, borst- en flesvoeding werd besproken… alleen de vaccinaties als hot mama blog topic hebben we overgeslagen, haha. Verder ging het over de Huishoudbeurs, blogevents, de school van de kinderen en nog veeeeeel meer. En ondertussen werden er fotootjes geschoten en vlogjes gemaakt. Eigenlijk zou Roots om 22.00 uur dichtgaan, maar we mochten gelukkig nog langer blijven borrelen want het was ontzettend gezellig.

Voorzichtig liepen we met een klein groepje terug naar de parkeergarage, waar ik dus nog iets moest bijbetalen. Toen ben ik voorzichtig terug naar huis gereden, want er was voor gladheid gewaarschuwd. Het was een geslaagde avond die we zeker gaan herhalen!

Beleefkunst: de Remastered Rotterdam Experience

Gaan we nog eens terug naar Roots?

Roots is een nette, rustig locatie die er leuk uitziet en waar je fijn kunt zitten. Ook kinderen zijn er welkom, daarom ontvingen we allemaal een voucher om nog eens terug te komen met kinderen. De drankjes van de kinderen zijn dan gratis, leuk voor een dagje shoppen! Oh en nog een leuke tip, op Valentijnsdag serveren ze er een romantisch diner voor 40 euro per persoon 😉

Borrelen met een vriendinnenclubje is niet iets dat ik vaak doe, daarom genoot ik er extra van. Ik kwam ook niet meer bij van het lachen toen Lori en Charlotte zo dapper waren om oesters te proeven en dat te filmen. Linda, Fleur, Miriam, Nanouk, Lori, Charlotte, Merel, Saskia en Sonja <3 thanks, ik kan er weer even tegen!

Sea de Zee, nieuwe tentoonstelling in kindermuseum Villa Zebra Rotterdam

Ga jij vaak borrelen met een vriendinnenclub? Of is het ook bij jou een zeldzaamheid (sinds je moeder bent)?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Dhini zegt:

  Wat leuk. Het zag er gezellig uit en die foods..hmmm lekker

 2. Sanne zegt:

  Ik ga eigenlijk nooit echt borrelen met een vriendin. Wel eens iets drinken maar dat is totaal anders. Dat ziet er zo gezellig uit. 🙂

 3. Fleur zegt:

  Leuk om ook jouw verslag te lezen. Het was reuze gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

 4. Wat gezellig zo samen! 😀

 5. Volgmama zegt:

  Wat een gezelligheid!

 6. Ilse van Kreanimo zegt:

  Het is een zeldzaamheid!

  En met bloggers sowieso niet – ik zit hier precies in een uithoek of zo!

  1. Marguerita78 zegt:

   Hebben jullie geen Belgisch appgroepje? Er zijn toch best wat leuke bloggende moeders daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.