Ik start in 2017 met een styling workshop, jij ook? + kortingscode

Er waren weer wat van die momenten deze week. Van die momenten dat je goed voor de dag wilt komen en dus voor de kledingkast staat te twijfelen. Hoewel ik voor de premiere van Peppa de musical echt mijn outfit op tijd had uitgezocht hoor… maar er na het douchen achter kwam dat ik deze jurk in een plas water naast het bad had gelegd. Whahahaha. Oeps, zullen we maar zeggen. Nieuwe outfit bij elkaar gezocht. En maandag had ik een sollicitatiegesprek waarvoor ik niet overdressed, maar ook zeker niet underdressed voor de dag wilde komen.

Ik schreef al eerder dat ik het super vind om gave outfits voor mijn dochters te shoppen, terwijl ik er voor mijzelf moeite mee heb om items te vinden en combineren die passen bij mijn persoonlijkheid, mijn figuur én die er netjes uitzien. Wat ik er aan gedaan heb om er meer feeling voor te krijgen? Uhm… veel plaatjes kijken en ik heb een boek van Dyanne Beekman vol met praktische tips (lees mijn review op m’n oude blog). Toen Karin Frénay mij vertelde over haar Soulstyling Club werd ik razend nieuwsgierig en inmiddels heb ik me aangemeld om er in 2017 aan deel te nemen.

Wat is de Soulstyling Club?

Karin is al 10 jaar imago styliste en ze helpt mensen offline om hun eigen kledingstijl te vinden. Dat doet ze met personal shopping, workshops en meer. Er is (in ieder geval bij mij) best een drempel om actief op zoek te gaan naar een dergelijke persoonlijk adviseur, daarom is ze begonnen om haar diensten ook online aan te bieden. Vanaf 1 januari gaat haar online Soulstyling Club van start.

Deze Soulstyling Club is een jaarprogramma waarin Karin iedere maand een thema behandelt dat te maken heeft met kleding, stijl, mode en een duurzame garderobe. Als abonnee ontvang je iedere week een online les en de bijbehorende inspiratie over het thema. Je gaat hier ook echt actief mee aan de slag, want dit wordt aangevuld met live Q&A’s op Skype én een offline programma. De leden van de Soulstyling Club gaan dan bijvoorbeeld met elkaar een workshop doen, een shopping uitje, museumbezoek of een netwerk lunch.

In januari gratis!

Op dit moment is Karin Frénay bezig om een leuke vrouwengroep bij elkaar te verzamelen. Wil jij net als ik geïnspireerd worden? Kun je wel wat tips gebruiken? Meld je dan nu aan, want in januari kun je gratis meedoen om te kijken of het iets voor je is 💡 . Leuke actie toch?

Kortingscode

Betaalde aanmeldingen krijgt ze nu vooral van mensen die haar al kennen, dus op deze manier hoopt ze een bredere doelgroep aan te trekken. Superleuk toch? Maar… mocht je nu al weten dat dit écht iets is waar jij in 2017 aan wilt werken, dan heb ik een leuke kortingscode. Je kunt deze kortingscode tot eind 2016 gebruiken en dan krijg je € 30,- korting: marstyle2016 

Vanzelfsprekend kun je blogjes over mijn ervaringen verwachten het komende jaar. Ik kan als wannabe-hipster best goede tips & tricks gebruiken. Waar gaat mijn personal styling en shopping nu steeds de mist in?

Wie gaat er met mij meedoen? 

Afbeeldingen komen van Shutterstock

Reacties

 1. Ilse van Kreanimo zegt:

  ziet er leuk uit!
  Ik ga mee komen kijken.
  Voorlopig heb ik genoeg aan mijn hoofd! Eerst die 12 kilo nog afvallen 😉

 2. Liesbeth zegt:

  Wat een mooi cadeau geef jij aan jezelf! Hier ga je vast weer vaker Door stralen!

 3. Rory zegt:

  Leuk dat je dit gaat doen Marguerita! Het is niet iets voor mij, omdat ik vind dat ik zelf best goed combinaties kan maken (maar ik kom dan oorspronkelijk ook uit de modewereld en ik heb veel, heel veel kleding. Zowel zakelijk als casual). Eigenlijk vind ik het superleuk om te doen. Eerlijk gezegd is kleding (en schoenen, en tassen, en accessoires) een hobby. Je jurkje van s.Oliver onlangs bij Maison vond ik heel leuk trouwens. Gezellig die sneeuwvlokjes op je site trouwens!

  1. Marguerita78 zegt:

   Jij hebt daar inderdaad veel gevoel voor <3 Dat wil ik ook haha

 4. Leuk idee. Ik heb zelf mijn stijl wel ongeveer ontdekt geloof ik, maar ik kijk graag op jouw blog mee : )

 5. Tamara TS zegt:

  Ik ben heel erg benieuwd hoe je de workshop gaat vinden en of je er iets aan hebt! Voor mij is het denk ik niks, omdat ik een vrij duidelijke persoonlijke stijl heb en daar niet snel vanaf wijk. Maar voor sommige gelegenheden is het natuurlijk wel fijn als je een steuntje in de rug hebt.

 6. Tamara TS zegt:

  Ik ben heel erg benieuwd hoe je de workshop gaat vinden en of je er iets aan hebt! Voor mij is het denk ik niks, omdat ik een vrij duidelijke persoonlijke stijl heb en daar niet snel vanaf wijk. Maar voor sommige gelegenheden is het natuurlijk wel fijn als je een steuntje in de rug hebt..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.