Stylingworkshop: mijn fashion wishlist

Sinds begin dit jaar neem ik deel aan de Soulstyling Club. Ik nam jullie in enkele blogs al mee in mijn worsteling om er leuk uit te zien. Dat blijf ik lastig vinden, maar ik krijg van juf Karin wel de juiste handvatten, tips en tricks. Zo heb ik nu iets meer zicht op mijn persoonlijke stijl en weet ik wat beter welke items ik wel of niet zou moeten aanschaffen. Uiteraard doe ik nog af en toe een miskoop omdat ik koopjes nu eenmaal niet kan weerstaan, maar ik ben me ervan bewust waar ik op moet letten. Daarom vandaag mijn fashion wishlist!

Uitgebreid shoppen laat mijn portemonnee helaas niet toe, maar ik ben ontzettend blij met het oranje shirt van H&M en het zachte grijze vest dat ik daar in de uitverkoop kocht. Lang genoeg om over de buik te vallen ook dat shirt en ik ben het type dat felle kleuren moet/mag dragen. Online windowshoppen kost niets en ik krijg ook vaak inzicht in modebeeldbanken via pr-bureaus natuurlijk dus dat heb ik gedaan.

Hier mijn 5 gave wishlist items!

1. Blouse van Esprit

blouse van espritIk denk dat deze kleur me heel mooi zou staan en deze rode wikkelblouse van Esprit valt redelijk soepel. Met een prijs van 39,99 euro is hij ook betaalbaar. Het enige waar ik over twijfel is het decolleté, zou dat niet te bloot zijn en geeft dat niet teveel inkijk als je bukt om een kinderjas dicht te ritsen etcetera?

2. Miss Etam blouse

blouse miss etamDeze blouse van Miss Etam spotte ik in hun webshop voor 29,99 euro. Hij ziet er netjes, maar toch comfortabel uit. Ik heb al een vest in deze kleur en weet dat die me heel mooi staat. Hij is er trouwens ook in perzikkleur, ook gaaf. Deze blouse kan mooi op een witte broek of misschien zelfs op mijn zalmroze broek. Beetje een romantische uitstraling heeft ie, vind je niet?

3. Grasgroene cardigan van Tante Betsy

tante besty cardiganIk heb een ontzettend leuk knalrood, gebloemd jurkje van Tante Betsy dat ik graag draag in de zomer. Helaas matchen de vestjes die ik heb niet zo goed, maar deze grasgroene cardigan dus wel. Hij is wel aan de prijs met 54,95 euro, maar hij is zoooo leuk! En van katoen, laten we dat niet vergeten. Dan stink je niet zo snel naar zweet…

4. King Louie jurk

king louis jurkJuf Karin leerde mij om ook in capsules te denken en het bovenstaande vestje zou ook heel goed passen bij deze prachtige jurk van King Louie. Felle kleuren in de print, hooggesloten A-lijn wat past bij mijn figuur en volgens mij zit deze jerseyjurk heerlijk. Dit jurkje lijkt me zowel zakelijk als privé perfect en kost 84,95 euro in de King Louie webshop.

5. Fitness shirt van Nike

nike hardloopshirtIk liet jullie eerder mijn capsules zien en gaf toen aan dat ik eigenlijk voor het fitnessen geen geschikt shirt heb. De broek en schoenen zijn prima, maar mijn sportshirts zijn te kort en gewone shirts sluiten de hals niet goed af tijdens het sporten. Ik voel me er dus ongemakkelijk in. Dit shirt van Nike vind ik heel erg mooi en ik houd van dat fuchsia roze kleurtje, maar ik denk dat het op de wishlist blijft van het kost 65 euro bij de Bijenkorf

Sparen dus?

Uiteraard moeten al mijn wishlist items eigenlijk eerst gepast worden om te zien hoe ze staan, maar wegdromen kan best toch? Afijn, ik heb nog niets gekocht, alleen gekeken 😎 . Vanaf vandaag ben ik officieel toch een beetje een business babe, dus ik moet echt goed op mijn kleding gaan letten…

Whut?

Ja. Ik heb toestemming van het UWV gekregen naar aanleiding van mijn business plan om via de startersregeling mijn eigen zaak op te bouwen. Retespannend en vandaag is mijn allereerste dag! Ik mag nu dus wel gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel en alle andere randzaken regelen die bij een eigen bedrijf horen… Mijn blog is nu dus officieel mijn werk en ik wil ook kleine bedrijven helpen bij contacten met online influencers en andere communicatie en PR-projecten.

Keihard aan de bak dus en dan komt mijn kleding wishlist vanzelf binnen bereik!

Lees ook:

Verlekker jij je ook graag aan leuke kleding via webshops?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Dorien zegt:

  Gefeliciteerd Marguerita én heel veel succes! Ik blijf je volgen. Je kleding wishlist is leuk. King Louie heeft zulke mooie, kwalitatieve, jurkjes. Daar heb je jaren plezier van!

 2. Liesbeth zegt:

  Het vestje en de jurk zijn erg leuk! Ik denk dat ze echt wat voor jou doen! Succes met shoppen en dromen 😉

 3. Marieke zegt:

  Wat goed!! Gefeliciteerd!!

 4. Lodi zegt:

  Ja de Tante Betsy vest. Ik ben dol op de jurken van Tante Betsy en vind deze kleur ook erg mooi. Ik vind het sport shirt ook erg mooi maar een beetje te prijzig. Ik zou er niet in durven sporten Haha, bang om te zweten ?

  1. Lodi zegt:

   En natuurlijk gefeliciteerd!

 5. marjonS zegt:

  Succes met je “zaakje” als eigen ondernemer! Lekker doorgaan met je blog 😀

  En ja, ik kijk ook regelmatig online met een wish list.

 6. martine zegt:

  Leuke kleding; en ook leuk om styling advies te krijgen. Maar nog leuker; business babe worden! Ik ben alweer bijna 10 jaar ondernemer; geen moment spijt van 😀

  1. Marguerita78 zegt:

   Goed om te lezen Martine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.