OOTD: Je m’appelle travelcollectie, business ready maar wel comfortabel

Ben jij ook altijd druk en onderweg? Heb je een actief leven? Wil je er netjes uitzien voor je zakelijke afspraken, maar wel een outfit dragen die comfortabel genoeg is om je kinderen op de fiets naar school te brengen? Ik heb een nieuwe webshop ontdekt die je eens moet bekijken: Je m’appelle. Hier vind je een heerlijke collectie dameskleding van speciale, duurzame travelstof. Vandaag een outfit of the day met een blazer uit deze travelcollectie en een net knalrood shirt met mooie details.

kleding van je mapelle

Ik had het geluk dat ik voor mijn blog iets mocht uitzoeken bij Je m’apelle en dat was nog best lastig: zoveel mooie kleding! Bij het snuffelen door de webshop werd ik verliefd op een kobaltblauw zomerjurkje. Op dat moment zat ik bij de kapper, dus ik liet het haar zien en ook zij vond het een geweldige kleur en pasvorm. Helaas was het uitverkocht in maat S… Jammer de bammer.

Draag je dan maat S?

Ja. Ik draag maat S. Zeker bij de kleding van Je m’apelle die zoals je kunt zien, is gemaakt op de pasvorm van Nederlandse vrouwen. Op LinkedIn merkte iemand op dat dit vast een grapje is, maar dat is niet zo. Ik heb inderdaad een buikje, net zoals heel veel andere dames van mijn leeftijd. Maar in kledingwinkels laat ik me de laatste tijd steeds adviseren en de verkoopsters hangen eigenlijk altijd de jurkjes maat M die ik uit het rek pakte terug, om ze om te wisselen voor een maat S. Vanwege smalle schouders en een kleine boezem staat dat echt een stuk netter. Uiteraard valt niet elk merk charmant in maat S. Zoals ik zei: ik heb een buikje.

(Fun Fact: Eén jurkje dat ik ergens in maat S in de opheffingsuitverkoop kocht, vond ik te kort bij de rok voor mijzelf. Deze werd ingepikt door mijn dochter van 9 jaar… en het staat haar nog leuk ook. Pfff… dat kleding van mama inpikken begint nu al…)

De kleding van Je m’appelle valt wel mooier bij deze maat. Zou ik een maatje groter kiezen, kleed het waarschijnlijk minder mooi af. De travelstof is stretchy en zoals je ziet kan de knoop van de blazer dicht zonder dat het er heel uitgerekt of strak uitziet. Ik koos namelijk mooie kleding uit de nieuwe travelcollectie van deze webshop.

Travel Quality stof, wat is dat?

Je m’appelle laat hun travelstof op een speciale manier weven. De stof is gemaakt van polyamide en elasthan. Normaal zijn dit materialen die ik niet kan hebben, omdat het dan snel zweterig wordt en gaat stinken. Bij deze travelstof is dit dus NIET het geval! Ik blijf een ass kicking fresh business babe in deze kleding, want ik voel me er op mijn gemak in. En ik ruik dus ook na een paar uur nog fris.

De travelstof is:

  • comfortabel
  • geeft mee (stretch)
  • is ademend
  • snel drogend
  • niet statisch
  • duurzaam geproduceerd
  • pillingvrij
  • makkelijk wasbaar (ook de blazer kan in de wasmachine, niet in de droger)
  • UV beschermend

Bij Je m’appelle adviseren ze wel om niet te wild je kleding aan en uit te trekken. De stof is heel flexibel, maar de naaigarens niet dus je wilt niet dat die afbreken. Gewoon aan en uit doen als al je andere kleding dus.

Strijktips voor deze stof

Een blazer wil je sowieso niet te vaak wassen, maar het kán dus wel. Na het wassen moet je hem uithangen. Niet in de droger stoppen. Je kunt deze stof strijken, zónder stoom en met een temperatuur onder de 110 graden. Je m’appelle adviseert om kledingstukken van travelstof altijd binnenstebuiten te strijken en een theedoek tussen het kledingstuk en de strijkbout te leggen. Dan blijft het mooi.

Blazer in jeanslook en funky rood shirt

Ik koos uiteindelijk in de webshop dus voor de blazer in jeanslook uit de nieuwste travelcollectie. Le Blazer Regular Travel Denim Look is normaal gesproken 159,98 maar nu afgeprijsd naar 69,98 euro. Het lijkt alsof er zakken in zitten, maar dat is niet zo. Puur voor de sier. Gewoon je handtas mee voor je zakdoek, mobiel en sleutels dus. Ik draag een maat S en de blazer kleed slank af (camoufleert de buik), de knoop kan goed dicht en hij valt erg mooi. Belangrijkste is dat ie lekker zit. In de auto kan ik nog alle moves maken die je zoal maakt tijdens het rijden, zonder dat het strak voelt aan je rug (zoals bij een gewoon colbert). De stof is lekker dun en flexibel. Met mijn blauwe ogen en huidtype moet ik voor het mooie wat fellere knalkleuren dragen. Daarom combineer ik de blazer met het lippenstiftrode shirt. Deze heeft een ruche langs de halslijn en sluit aan de achterzijde met een knoopje in de nek. Ook dit shirt valt mooi over het buikje heen, waardoor ik me op mijn gemak kan voelen als ik het draag.

De reacties op mijn Je m’appelle outfit

“Wauw mama wat zie je er netjes uit, heel mooi!” Mijn dochters waren onder de indruk van de nieuwe kleding, dus dan begint je dag al goed. Daarna bracht ik de dames naar school en werd ik nog een paar keer aangesproken op mijn leuke outfit. En ik had een online meeting met een paar leuke bloggende collega’s die wederom een opsteker gaven over de kleding. Nou, missie geslaagd als je zoveel complimenten krijgt? Bovendien voelde ik me er heerlijk in. Postte daarom nog een plaatje op instagram en hierop kreeg ik weer reacties als ‘je straalt’ en dat soort dingen. Tja, je kunt alleen maar stralen als je kleding lekker zit en goed voelt. Wat ik zelf een mooi bonuspuntje vind: de doos. Retro look met blauw en rood, net als mijn outfit. Zeg nou zelf, zo’n doos alleen al is toch een feestje om te ontvangen?

kleding van je mapelle

Mocht je nou denken: zo lekker wil ik me ook weleens voelen! Surf dan naar de webshop van Je m’appelle en kijk of de kleding ook jouw smaak is. Ze richten zich op actieve dames van ongeveer 30 tot 70 en laten dat nu voor 85% de lezers van mijn blog zijn als ik de statistiekjes mag geloven. Kijken kost niets en er is momenteel ook een pagina met atelier opruiming waar mooie zomerjurkjes tussen zitten. Vest eroverheen en voilà!

Wat jij al bekend met Je m’appelle?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.