Mama’s OOTD: Skechers en King Louie

Ik ben gek op outfits of the day! Meestal zijn ze echter voor mijn kinderen en ik had laatst een paar leuke opdrachten met mannenmode. Met de shopvoucher die ik voor de laatste opdracht kreeg, zocht ik een vrolijk King Louie jurkje uit voor mijzelf. En ik kreeg een tijdje terug onverwachts comfortabele slippers toegestuurd van Skechers met een zool van zacht Yoga Foam. Het zit ontzettend fijn en zelf vind ik het een geslaagde combi. Hoe vinden jullie deze outfit?

skechers caliIk vertelde jullie een tijdje terug al dat ik zo jaloers was op mijn dochters vanwege hun Skechers met lampjes. Nu zijn de rollen omgedraaid en lenen ze regelmatig mijn mooi Skechers Cali slippers, want die hebben een sleehak. Zelf loop ik bijna nooit op hakken, maar deze zijn perfect voor de beginnende hakkenlady 😀 .

Met autorijden zijn deze Skechers niet zo praktisch, maar verder vind ik ze ideaal. Ze zitten heerlijk dankzij het lekker zachte Yoga Foam voetbed en de brede banden om de voet geven genoeg steun, zodat je niet steeds door je enkels zwikt. Het kurk in combinatie met de gekleurde gewoven banden vind ik zelf heel erg leuk, ik was er direct verliefd op toen ik ze zag. De hakhoogte is 6 centimeter en ze kosten 49,99 euro bij Wehkamp.

Het vrolijke King Louie jurkje is van hele zachte stretchstof. Ik vind de pasvorm erg mooi, prettig dat het niet te wijd zit in de hals. Bij sommige jurkjes heb je al snel inkijk en dat is hier niet zo, dus ik hoef er geen hemdje onder te dragen. De kleuren rood en turquoise matchen met de Zinzi oorbelletjes die ik van mijn dochters kreeg voor moederdag. Dit merk stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, omdat de kwaliteit vergelijkbaar is als die van Tante Betsy waar ik al een jurkje van heb. Nu heb ik hem pas 1 dag, dus daar kan ik weinig over zeggen maar ik ben er ontzettend blij mee! Mocht je hem ook leuk vinden, ik heb hem gekocht van de shopvoucher die ik ontving van VTMode (lees hier het artikel dat ik voor ze schreef, mét fijn kortingscode die ook werkt op afgeprijsde artikelen). Het is jurkje Gina dat nu is afgeprijsd naar 59,96 euro (met de kortingscode dus nog 10% goedkoper, dat scheelt weer bijna 6 euro).

Wat nog het vermelden waard is: het pakketje! Zal een fotootje plaatsen in mijn weekoverzicht zaterdag. De bestelde kleding van VTMode zat in een tas waarop met klitteband het verzendlabel zat. Deze tas zat ook dicht met klittenband, waarna ik er een mooi ingepakt cadeautje uithaalde met mijn bestelling. En een leuk kaartje waarop stond dat ik de tas vooral moest hergebruiken. Heel erg leuk gedaan!

Hebben jullie items van King Louie of Skechers in huis? Wat vind je van mijn outfit?

#skechersbenelux #Skecherscali #cali #strand #beach

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nicole zegt:

  Wat een leuke Skechers! Wist niet dat ze ook slippers en dergelijke hebben. Ik vind King Louie zo leuk, maar draag zelf bijna nooit een rok of een jurk. Misschien toch maar meer gaan doen.

 2. Patricia zegt:

  Van beide niets in huis, maar die slippers zijn wel cool!

 3. Ik vind de jurkjes van Kind Louie superleuk, maar heb er zelf niet een helaas. Vanwege de prijs, en omdat ze vaak te strak zitten op mijn buik. Ik vind jouw jurkje ook weer superleuk.

 4. Bianca van Meijgaarden zegt:

  Ik draag heel graag King louie jurkjes. Pasvorm top. Ook met maatje meer. I like!

 5. Kreanimo zegt:

  Van King Louis zelf verschillende outfits.
  Sketchers dan weer geen één, maar ik vind ze wel leuk die schoentjes ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.