Mannenmode: Cast Iron + kortingscode

Eigentijdse mannen met een missie. Dat is waar kledingmerk Cast Iron zich op richt. Aangezien zo’n 30% van mijn lezers man is en de rest waarschijnlijk graag kleding shopt, inclusief die voor haar partner, ga ik het vandaag weer over mannenmode hebben. Cast Iron ontdekte ik tijdens het shoppen in de webshop VT Mode, waar je voor jullie allebei terecht kunt. Lees daarom vooral verder, want ik mag een fijne kortingscode met jullie delen!

vtmode
Wit is een kleur die mijn man ook graag draagt. (Persfoto)

Cast Iron heeft een tijdloze jeans collectie en comfortabele bovenstukken. Sommigen zijn wel wat frivool en gericht op de hippe man. Denk aan prints met bomen, bladeren en vogels. Voor mijn eigen man is dit iets te gewaagd, die houdt daar niet van. Wat hij wel fijn vindt om te dragen, zijn de wat ruigere items. De naam Cast Iron verwijst naar de tijd waarin de ridders aan de macht waren. Het kledingmerk heeft dit vertaald naar een dubbele coating die sommige items uit de collectie nog nét even een wat stoerdere, ruigere touch geeft. In alle truien en vesten van het merk zit nét even een stoer of bijzonder detail verwerkt: een grove rits, een opstaande boord of een wat ruiger materiaal.

Ik heb een selectie gemaakt van items die mij aanspreken. Hierbij heb ik geen rekening gehouden met de smaak van mijn man (wat ik bij echt shoppen uiteraard wel moet doen, haha).

Wat vinden jullie van deze items?

Cast Iron is beschikbaar van maat S tot en met 3XL (helaas niet alle items in deze maat), dus ook te overwegen als jouw partner wat gespierder is dan de gemiddelde man. Veel mainstream merken zijn alleen in hele kleine maatjes beschikbaar en dat is erg lastig winkelen als je arm- of beenomvang daar door het trainen van afwijkt. En helemaal als je partner niet van winkelen houdt en jij probeert om zonder hem erbij iets leuks te vinden dat ook nog mooi zit. Daarom ben ik zo’n fan van online shoppen  😎 alles in het winkelmandje en hij hoeft alleen maar ja of nee te zeggen. (Mijn grote shoptip is om pas daarna de leuke items voor jezelf en je kinderen aan dit mandje toe te voegen. 😉 )

vtmode
Persfoto.

Kortingscode VT Mode

Zin om Cast Iron te shoppen? Of andere leuke kleding voor je man of voor jezelf? Ik heb van VT Mode speciaal voor mijn lezers een kortingscode ontvangen, waarmee je 10% korting krijgt op de hele collectie! Die ga ik dus snel zelf proberen, want wij kunnen altijd wel iets nieuws gebruiken  :mrgreen: .

Deze code is geldig tot 31/12/2017: VT-MAR-QDAL

Leuke merken die je in deze webshop onder meer kunt vinden zijn Cast Iron, Geisha, Converse, G-Star, Jack&Jones, Happy Socks, King Louie (van die vrolijke jurkjes!), New Balance, PME Legend en Only. Ze hebben er uiteraard nog meer, maar deze spreken mij aan.

Laat je mij weten wat je hebt gekocht? Welke merken draagt jouw man graag?

Meer lezen over mannenmode?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Koen zegt:

  Hoi. De kortingscode werkt niet?

  1. Marguerita zegt:

   Ha Koen, bedankt voor je reactie. Hij zou het nog moeten doen dus ik heb de vraag even doorgespeeld naar de webshop. Hopelijk reageren ze snel!

  2. Marguerita zegt:

   Ha Koen, nu vanwege Black Friday nog meer kortingen. De kortingscode op mijn blog is slechts 1x per klant te gebruiken. Ze hebben het nagezocht en hij zou nog moeten werken, bij hun tests lukt dat ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.