Hét merk voor de gespierde man: PME Legend

Koopt jouw man zijn eigen kleding? Of vindt hij er weinig aan om te winkelen? De mijne heeft een vrij specifieke smaak, maar een gruwelijke hekel aan shoppen. Ook omdat hij door zijn gespierde armen en benen veel kledingmerken niet past. Dat maakt het winkelen er ook niet leuker op natuurlijk. Eén van de merken die wel aan onze beider kledingsmaak voldoen (ik shop, dus ik heb ook een stem haha) is PME Legend, dat we tot een paar jaar gelden kenden als Pall Mall. Dit merk is wel geschikt voor mannen die regelmatig in de sportschool te vinden zijn en dus bredere bovenarmen en -benen hebben dan de gemiddelde man.

PME LegendZe hebben ook kleding in de kleinere maatjes hoor, maar goed die hebben wij niet nodig. Ik zoek dus altijd naar hippe mannenmerken van goede kwaliteit die doorgaan tot minimaal maat 3XL. Nu profileert PME Legend zich niet direct als hip, maar borduurt de collectie voort op de look van de allereerste piloten. Een avontuurlijke look, met degelijke kleding die niet meteen kapot ging wanneer er een reparatie aan de vliegmachine moest worden uitgevoerd. Overigens zijn de jeans van dit merk nog altijd stoer, robuust en duurzaam, maar deze hebben wij zelf nog niet uitgeprobeerd. Ze gaan echt voor de cowboy-look maar dan in de lucht met jeans, stevige stoffen, gedekte kleuren.

Zomerjas PME Legend

Ik kocht begin dit jaar wel een mooie zomerjas van PME Legend voor mijn man, een mooi groen shirt met gedekt patroon en we hebben minimaal 1 blouse van dit merk in zijn kast hangen. Hij draagt dit merk graag, het zit lekker en het gaat niet na 1x dragen al kapot. Als je niet van winkelen houdt, is het belangrijk dat kleding lang meegaat. En dat het ook online te vinden is! Wanneer hij nu iets nieuws nodig heeft, hoef ik alleen maar een selectie klaar te zetten van bijvoorbeeld PME Legend of het winkelmandje te vullen en dan kan da husband zelf checken welke items hij hebben wil. Van Tilburg Online heeft bijvoorbeeld een ruim assortiment mooie merken waaronder een uitgebreide PME Legend collectie. Bovendien kan ik hier ook meteen voor mezelf of voor de kinderen iets meebestellen, bijvoorbeeld uit de sale. Daar zag ik nu een leuk Geisha jurkje voor mezelf en voor de meisjes Scotch R’Belle <3 een heel gaaf merk dat ik zonder korting veel te duur vind en graag aan de kledingcollectie wil toevoegen.

Lees ook deze fitnesstips voor beginners van mannenblog MNLK.

“Cowboys of the skies”

Bij de t-shirts van PME Legend moet je overigens wel opletten welk model je hebt, want de mouw kan toch vrij strak om de spierbal zitten als je man ze vaak traint. Hier worden de kinderen regelmatig als gewicht gebruikt en dan komen ze niet meer bij van het lachen  😆  Hij moet ze dan met één hand in de lucht houden, terwijl ze hun armpjes wijd hebben en vliegtuigje spelen. Volop gegiechel wanneer het vliegtuig neerstort natuurlijk. (Uiteraard met een zacht matras als neerstortruimte  😉 .) Past helemaal bij de slogan van PME Legend ook: “Cowboys of the skies“. Het is in ieder geval een heerlijk merk dat mijn man in zijn vrije tijd graag draagt!

Lees ook:

Hebben jullie kleding van PME Legend in huis?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Hier ook schoenen voor de man van dit merk. Altijd goed!

  2. Mariska Voortman zegt:

    Ja, mooi mannen merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.