Mijn broertje in het nieuw

Kleine broertjes zijn op mijn leeftijd niet meer zo heel klein. Eigenlijk zijn allebei mijn broertjes een stuk groter dan ik, haha. Toen we nog jong waren en voor het eerst kleedgeld kregen, ging ik altijd met mijn broertje samen winkelen in Gouda. Daar zaten we op school. Toch alweer 25 jaar geleden. Maar nu steek ik hem zo af en toe in het nieuw voor mijn blog.

hemdvoorhem olymp

En dat is toch fijn hè dat het kan? Dat mijn broertje zegt van joh, heb je ff geen vent en krijg je een overhemd voor je blog? Geen probleem, trek ik hem aan en ga ik op de foto. Of nou ja… eigenlijk heb ik mijn puppy blik gebruikt natuurlijk. Maar hij doet het wel. Hoe lief is dat?

Olymp

We kregen dit Olymp overhemd van Hemdvoorhem toegestuurd. Een fijne webshop voor heren, waar je nette strijkvrije overhemden van een groot aantal merken kunt vinden. De print is gewaagd, maar zoals je in zijn artikel over het organiseren van zomerkampen kunt lezen houdt hij daar wel van. Het staat hem goed vind ik, zelf twijfelt hij of hij de kleur wel kan hebben. Wat vinden jullie?

Zelf zou ik zeggen dat deze Rumag tekst treffend is:

 

Goed. Ik vond het grappig.

En onwijs bedankt dat je me steeds wilt helpen bij mijn blog! Mocht HemdvoorHem nog een keer willen samenwerken, dan weet ik je te vinden. En verder weet ik dat je het liefst je eigen kleding uitzoekt en daar heel zorgvuldig je keuzes in maakt, dus blijf dat vooral lekker doen. Als je zus wil ik liever met je lachen en flauwe grappen maken :-D. Love you!

Hoe vinden jullie deze blouse van mijn broer?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Mooi Fer! Staat goed!

  2. Mom zegt:

    Hij staat prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.