Ook grote maten overhemd kunnen er leuk uit zien!

A fact is a fact: in de meeste winkels verkopen ze leuke mannenkleding tot maatje L. Soms XL. En alleen als je geluk hebt groter. Terwijl er toch genoeg leuke mannen rondlopen die een maatje meer nodig hebben. Mijn blog wordt regelmatig gevonden op de zoekterm ‘mode voor de gespierde man‘. De sportscholen zitten vol met mannen die hun armen niet in de kleinere confectiematen krijgen. Voor die mannen zijn er gelukkig ook nette overhemden met een hip printje verkrijgbaar!

olymp overhemd grote maat

Eerder al schreef ik over het merk Eterna, dat goed valt als je schouders wat breder zijn dan die van de gemiddelde man. Voor mijn ex slaagde ik ook altijd met een overhemd van Olymp. HemdvoorHem stuurde ons dit keer een mooi exemplaar toe van dit merk, dat zoals je op de foto’s ziet erg ruim valt omdat mijn ex flink is afgevallen. Gelukkig wilde hij toch even poseren, waarvoor dank. De klantenservice van HemdvoorHem maakt van ruilen overigens geen enkel probleem, via het postpunt kan ik dit exemplaar terugsturen en er was direct een andere maat naar mij onderweg. Top! Olymp heeft veel effen overhemden, die het altijd goed doen onder een pak, maar ze hebben ook veel mooie dessins beschikbaar.

Dessin van Olymp

Deze met lichtgrijs (in de winkel noemen ze het beige) en blauw dessin is niet te opvallend, maar daardoor juist prachtig. Ik vind zelf contrasterende voering in de boord en bij de manchetten heel sjiek staan, net als een extra lintje of lijntje op de knopenleest (of hoe je dat ook noemt). Overhemden van Olymp zijn strijkvrij, waardoor ze minder kreuken.

Lees ook: Review zwarte strijkplank

olymp overhemd grote maat

Welke merken kies je?

Bij het aanschaffen van een overhemd in een grotere maat, is het belangrijk om erop te letten dat je gaat voor ‘Comfort Fit’ wanneer je wasbordje uit de tienertijd een paar kinderen verder is en ook als trampoline dienst doet. Of voor ‘Modern Fit’ dat niet zo strak valt als getailleerde overhemden. Naast Olymp en Eterna, kun je voor een grote maat overhemd gaan voor het merk Casa Moda, Marvelis, Redmond of Seidensticker.

Meer lezen over mannenmode?

Hoe vinden jullie dit dessin van Olymp?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Sanne zegt:

    Mooi overhemd! zojuist een gelijkwaardige besteld bij hemdonline voor mijn vriend. Hopelijk dat hij deze nu wel past 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.