Het perfecte overhemd voor hem

Overhemden kopen wij het liefst online. Als je dan eenmaal een goede ervaring hebt met een merk, dan blijven we dat graag kopen. Dit keer ontdekten we een voor ons nieuw merk: Eterna. Kennen jullie dat al? Vooral de man hier in huis vond het best spannend om een nieuw merk te proberen. Hij draagt dagelijks een overhemd naar zijn werk, waar hij graag netjes voor de dag wil komen. Webshop HemdvoorHem verraste ons met een prachtig overhemd van Eterna en ik vertel je graag onze ervaringen.

eterna overhemd reviewVooraf wisten we niet wat we toegestuurd zouden krijgen en de man is best kieskeurig. Ik zeg ‘de man’ want het is niet meer mijn man ook al wonen we voorlopig nog samen met onze kindjes in 1 huis. We voeren dus nog een gezamenlijk huishouden en ik ben nog steeds chef inkoop op kleding gebied voor ons gezin, haha. Grappig trouwens, af en toe krijg ik een opmerking van mannen die zelf hun kleding kopen als reactie op mijn blog. Van HemdvoorHem hoorde ik dat het merendeel van hun klanten vrouwen zijn die net als ik voor hun partner iets moois uitzoeken. Ben ik dus toch geen uitzondering op dit gebied.

Ik koop het liefst strijkvrij

Sterker nog naast chef inkoop ben ik ook chef was. Wat betekent dat ik zo’n beetje alle wassen draai en weer opruim. Maar strijken doe ik dus niet! Of ja, eens per 3 maanden ofzo de tafelkleden en jurkjes van de meisjes. De man strijkt iedere ochtend zijn eigen overhemd. Overhemden hebben nogal de neiging tot kreuken, ondanks dat ik ze niet in de wasdroger stop maar direct uithang aan een hangertje. Daarom koop ik heel graag strijkvrije overhemden. Die kreuken ook wel wat, maar niet zo erg als ‘normale’ exemplaren. Eterna is *yes yes yes* gelukkig een strijkvrij merk. Helemaal fijn, dus ik was erg benieuwd hoe dit in de was zou gaan. Maar het klopt, het overhemd kwam er vrijwel kreukvrij uit. Er is Zwitsers katoen gebruikt, dat betekent topkwaliteit in katoenland. It shows.

eterna overhemd review

Ervaring met Eterna

Overhemden shoppen is vaak best lastig, omdat de man voor wie ik shop een lastige maat heeft. Soms denk je de juiste keuze gemaakt te hebben, en zie je dat bij het passen niet terug. Het Eterna overhemd is er gelukkig in heel veel maten, en qua taillering konden we kiezen uit slim fit, modern fit en comfort fit. Aangezien wij shoppen voor de gespierde man, kozen we comfort fit die niet getailleerd is. Deze zit dus perfect! Hij schijnt wel ietsje door, maar als je er een hemd of t-shirt onder draagt en misschien zelfs een colbert dan valt het niet op. Wij kregen dan ook een prachtig kraakwit exemplaar met in de binnenkant van de boord en de manchetten roodblauwe contrasten, zwarte knoopjes en ook over de binnenkant bij de knoopjes loopt een gekleurde bies. Helemaal hip voor de zakenman. De man twijfelde of het voor hem niet te hip zou zijn, maar ik vind het erg mooi staan. Belangrijker is echter het draagcomfort: hij is erg enthousiast, het Eterna overhemd zit heerlijk en past perfect! Een merk om vaker aan te schaffen.

Eterna heeft overigens niet alleen witte blouses en overhemden met contrastkleuren, er zijn ook ruitjesprints in diverse kleuren verkrijgbaar en effen overhemden in grijs, blauw, roze, paars en zwarttinten. Met lange of met korte mouwen. Keus genoeg dus om de garderobe uit te breiden.

Heb jij al ervaring met overhemden van het merk Eterna?

disclaimer

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Air zegt:

    De hemden zijn geweldig, makkelijk te strijken als het al moet. Het enige minpuntje is dat de ingenaaide etiketten heel hard zijn. Veel mensen hebben daar last van. Eruit halen is niet zo gemakkelijk. Er wordt een hele kleine steek gebruikt waardoor ik er met het tornmesje (dat meestal voor dit werk goed te gebruiken is) niet in kom. Uiteindelijk heb ik met een heel scherp mesje voorzichtig de draadjes doorgesneden. Ik begrijp de fabrikanten niet goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.