T-shirts pimpen op het kinderfeestje van Skechers

Met een jarige Jet ben ik natuurlijk zelf druk met de voorbereidingen van het kinderfeestje. Gelukkig kon ik afgelopen zaterdag even de kunst afkijken bij de professionals van Coloured Creatures die een kinderfeestje organiseerden voor schoenenmerk Skechers. Helemaal gericht op meisjes vanwege de introductie van de nieuwe Limited Edition Skechers Twinkle Toes <3.

Schoenen met lampjes stonden als gezegd al een paar jaar op de verlanglijst van mijn dochters, dus je kunt je voorstellen dat ze erg naar dit kinderfeestje hebben uitgekeken. Ik verwachte zelf nog een presentatie voor de mama’s terwijl de kinderen bezig waren, maar nee. #SkechersKids wilde gewoon de kinderen een geweldige ervaring geven en dat is ze gelukt!

Na aankomst bij Dans Dansen in Amsterdam, kregen mijn meisjes een beker limonade en werden direct hun nieuwe schoenen aangetrokken. Een superstart van het feestje: even lekker stampen en springen om de lampjes te testen. Zelf was ik blij verrast door de vormgeving van de schoenen: vleugels aan de zijkant, regenboogkleuren aan de binnenkant van de schoen en de buitenzijde is jeansachtig blauw. En dan natuurlijk glitters en lampjes op de neus van de schoenen. Sinds zaterdag twinnen de meisjes dagelijks in hun nieuwe Skechers, want ja… toch een kleine droom die uitgekomen is he?

Er stonden lekkere koeken en cakejes klaar om van te snoepen, maar ook gezonde snacks zoals druiven, aardbeien en tomaatjes. Jummie!

Mijn oudste dochter had al snel ’tante Linda’ gespot van Mamaliefde en daar de reservetelefoon gebietst om te kunnen vloggen en fotograferen. Kleine boef. Mijn jongste doerakje vond haar partner in crime in de dochter van Sunseeree van KoalaBeautyMama. Die 2 hadden samen de grootste lol.

Workshop T-shirts pimpen

In totaal waren er zo’n 10 bloggers met hun dochters aanwezig, een echt meidenfeestje. Toen iedereen haar schoenen had gekregen, startte de uitleg van de workshop t-shirts customizen. Ieder meisje kreeg een t-shirt van de Skechers Twinkle Toes in haar eigen maat en deze werd over een kartonnetje geschoven.

Tip voor thuis: koop effen witte t-shirts bij Zeeman!

Materialen om mee te knutselen

Op tafel lag van alles: lintjes, glitter, lijm, stickers, stofstiften, stukjes stof, paillettenbandjes… Ze mochten helemaal los met alles wat er lag om hun eigen shirt zo mooi mogelijk te maken. De enige verplichting was ook meteen wel zo praktisch: schrijf je naam er op. Tja, glitter he? Die had een grote aantrekkingskracht op alle aanwezige meisjes. Er werd heerlijk gekliederd om alle shirts zo tof mogelijk te pimpen. Mijn oudste maakte er een verjaardagsshirt van door er ‘jaarig’ op te schrijven en heeft het shirt een dag later trots gedragen. Toen alle shirts klaar waren, werden ze met duct tape op het raam geplakt om te drogen.

Blacklight schmink

Terwijl de meisjes lekker bezig waren aan de tafel, mochten ze één voor één plaatsnemen aan de schminktafel. Met speciale fluorize neon bodypaint kregen ze hier iets moois op hun gezicht geschilderd. De oudste had een stoere tattoo achtige paint bij haar oog, de jongste was als poesje. Later zouden ze in blacklight gaan dansen en dat had echt een heel tof effect!

De meisjes kregen ook allemaal een lichtgevend armbandje om. Leuk om te zien hoe populair die waren, want die had ik toevallig net bij de Action gekocht voor het partijtje van mijn dochter.

Dans workshop

De meisjes mochten daarna door naar de danszaal, waar ze onder leiding van de dames van Coloured Creations gezellig bezig waren op muziek en een klein dansje instudeerden. Wij mama’s konden intussen iets drinken en gezellig bij kletsen. Daarna was het tijd voor de show! Alle meisjes in hun Twinkle Toes met neon schmink stonden klaar voor het optreden. Erg leuk om te zien met al die lampjes in de schoentjes.

Na afloop konden we nog even hoelahoepen (ja, ik kan het nog!). Toen stopten we de oude schoentjes in een rugzak van #SkechersBenelux en was het feestje voorbij. Of nou ja… bijna dan, op de terugweg reden we door de McDrive 😉

skechers twinkle toes

Ik heb zelf het programma voor het kinderpartijtje van mijn dochter al klaar, maar ik moet zeggen dat dit een erg geslaagd feestje was. Leuk om te onthouden dat t-shirts versieren! Shirts van de Zeeman en knutselspul van de Action en je kunt aan de gang. De kinderen hebben genoten en zijn in de wolken met hun lichtjesschoenen. Dankjewel Skechers en LEWIS voor de fijne dag en mooie aandenkens!

> Ook leuk:

Je shopt Skechers bijvoorbeeld bij Zalando of hier bij Ziengs exact dezelfde schoenen als wij hebben voor 59,99 euro.

Ben jij van de creatieve kinderfeestjes met een knutsel? Ik ga dit keer voor een speurtocht in combinatie met een knutsel als dat lukt qua tijd (heb ik niet heel handig bedacht). Ga je liever ergens naartoe? En organiseer jij het feestje graag zelf of geef je dat juist liever uit handen?

Met dank aan Thomas Abrahams voor enkele van deze foto’s.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Gave dag zeg. En de schoenen zijn ook geweldig.

 2. Mahwish zegt:

  Leuk verslag 🙂 Hier willen ze niks anders meer aan dan hun Twinkle Toes haha.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ze zijn ook zo ontzettend leuk!

 3. Rory zegt:

  O wow! Daar had Mila ook erg graag bij willen zijn. Haar (lage) Twinkle Toes van vorig jaar zijn alweer bijna te klein. We gaan maar eens kijken naar nieuwe exemplaren. Leuk verslag en leuke foto’s!

 4. Wauw wat leuk zeg! Wat heerlijk voor die meiden dat hun moeders bloggers zijn : ) Zo maak je nog eens wat leuke dingen mee!

  1. Marguerita78 zegt:

   Nou inderdaad, volgens mij beseffen ze het niet altijd 😉 hoewel ook de jongste vandaag opmerkte dat ze hoopte dat ik nog meer kon bloggen (maar dan omdat ik dat zo leuk vind)

 5. Yvonne Koop zegt:

  Ik ben zelf erg van de speurtochten: heerlijk om met de kinderen buiten door de natuur te stuiteren. Maar als het weer tegenzit of ze het zat zijn, is een knutsel achter de hand hebben ideaal. Met een snoepje of chipjes komen ze dan weer helemaal bij. En een toepasselijke dvd aan het einde van het feest doet het ook altijd goed! Heel veel plezier geweest en nog gefeliciteerd met de jarige Jet 🙂

 6. Dat ziet eruit als een leuk feestje! En de schoentjes met vleugeltjes zijn zo leuk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.