OOTD: wie heeft stylingtips voor deze ‘hippe’ mama? 

Ken je dat gevoel? Dat je lekker voor jezelf online gaat shoppen, een supertoffe outfit scoort (onder de 50 euro!), deze aantrekt en dat je jezelf dan afvraagt… Kan dit wel? Ik ben bijna 40. Is dat rokje niet te kort? Is dit niet té hip voor mij?

Dit gave Bonjour shirt valt net even wat langer, waardoor je niet snel een uitpuilende blote buik ziet. Erg fijn! En ik vind die leren rokjes trend zo gaaf dat ik deze erbij koos, maar kan dat wel?
Dit gave Bonjour shirt valt net even wat langer, waardoor je niet snel een uitpuilende blote buik ziet. Erg fijn! En ik vind die leren rokjes trend zo gaaf dat ik deze erbij koos, maar kan dat wel?

Daarom ook 2 fotoshoots met deze outfit of the day van Sevenbien. De eerste is gefotografeerd door mijn moeder. Ik dacht er nog even een haarbandje van Zenner bij te doen om het af te maken, maar daardoor oogt het eigenlijk nogal suf als ik de foto’s terugkijk. Note to self: haarbandjes voortaan bewaren voor de meisjes! Ik heb de rok hier over een broek aan gedaan die er mooi bij kleurt.

Foto’s door mijn mama

Outfit foto door da husband

De volgende foto is door da husband gemaakt. Hier draag ik de rok op een legging. Hij vond het leuker staan als ik het shirt boven de rok draag in plaats van er in. Ik dacht zelf dat het shirt in de rok juist hipper zou zijn. En mijn buikje zou camoufleren 😉

Shirt er op of er in?
Shirt er op of er in?

Dit is echt zooooo lastig. Voor mijn dochters weet ik moeiteloos de leukste outfits te scoren, haartjes mooi, leuke schoentjes erbij en ze zijn totally cool. Mijzelf stylen is echter iets dat maar niet lijkt te lukken. Hebben jullie misschien praktische tips over het combineren van deze set? Of is het leren rokje écht te kort en kan dat niet meer op mijn leeftijd?

Shop upgrade

Ik zocht eigenlijk naar leuke winterjassen in de webshop van Sevenbien, waar ik iets uit mocht zoeken. Uiteindelijk vond ik alle hippe outfits veel leuker en besloot ik mijn totale look een upgrade te geven, zoals je ziet iets dat ik lastig vindt. Niet alleen de leuke kleding sprak mij aan, ook de prijzen. De meeste items zijn helemaal niet duur! De Desigual laarsjes die ik erbij draag scoorde ik een tijdje terug al online (lees ook deze blogpost over voordelig shoppen).

Vinden jullie het ook zo lastig om jezelf te stylen? Heb je tips hoe dit rokje leuk te combineren?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Anne zegt:

  Samen kan het misschien wat kinderlijk ogen. Probeer eens een 40 denier panty
  Zwart wit gestreept shirt erop ? Bv bij massimo duti Of een blouse voor een zakelijker stijl. En onder de 50 euro….. ai ai dan iets duurder maar minder

 2. Jeske zegt:

  Die rok is heel tof! Zou ‘m ook met denim combineren. Maar het shirtje vind ik wel heel leuk erin. Onder jurkjes en rokjes draag ik altijd een panty van Hema. Ze hebben hele fijne panty’s die corrigerend zijn. Ik zweer er bij!

 3. Kim zegt:

  Leuke items! Ik zou zelf het shirt bij de rok in doen. Dit accentueert je smalle taille meer en staat nét wat vlotter. Althans dat vind ik, haha.

 4. Tamara TS zegt:

  Ik vind het hele leuke items en je bent er zeker niet te oud voor. Ik heb nooit zo’n moeite met combineren, want ik hou van gekke opvallende outfits. Ik zou het shirt wel in het rokje dragen, dat slankt af, omdat het rokje dan veel wijder dan je middel is. Ik zou de legging vervangen voor een mooie gebreide maillot, dat staat wat strakker en maakt het niet te zwaar. En ik zou er nog een mooie gebreide bordeauxrode trui bij kopen voor de koudere dagen. Een haarbandje kan wel, maar zorg dan voor veel volume aan de achterkant door de haren los op te steken, dan staat het juist heel sjiek. Je kan er eventueel ook een leuk jeansjasje bij dragen, maar dan niet te lang, zodat de band van je rokje het smalste punt blijft. En… age is just a number. Ik word ook alweer 34 binnenkort, maar ik blijf mijn hele leven lekker mijn eigen ding doen. Er zijn maar een paar regels voor fashion. Altijd je echte maat dragen en zorg ervoor dat jij de kleding draagt en niet andersom. Gewoon lekker stralen in iets dat jij mooi vind.

 5. Leandra zegt:

  Ik vind de rok heel leuk! Maar vind het jou niet echt iets doen. Zou bij jou eerder voor een iets langer model kiezen. Knielengte. Het shirt zou ik eerder op een mooie broek dragen.

  Denk dat jij ook wel heel leuk een jurk kan dragen. Met een leuke print.

  Het eerste wat mij eigenlijk op viel was je houding. Ik zou eigenlijk zeggen: borst vooruit, kin omhoog.

 6. Brenda zegt:

  Hoooi,

  Het t-shirt vind ik erg leuk, maar staat wellicht leuker met een hippe spijkerbroek en een leuk jasje. De rok zelf vind ik niet zo leuk. Staat wellicht ook leuker met een zwart effen shirtje dat wat wijder is en dan in de rok stoppen. Dan ook met een zwarte legging/panty.

  Tip voor een leuke simpele outfit zijn trouwens de leuke jurkjes van de website van Vila. Die draag ik erg veel en ook leuk te combineren met korte laarsjes. Die jurkjes zijn A-line waardoor ik ze erg fijn vindt omdat ze ook wat kunnen verhullen ?. A-lijn jurkjes met een hippe print doen het ook erg leuk! Kun je ook weer combineren met een leuk jasje.

  Liefs Brenda

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel 🙂

 7. marjon zegt:

  Ohja ik herken het. Zo kocht ik een zwarte rok en heb hem nog niet aan gehad, omdat ik niet weet hoe ik hem echt leuk combineer.
  Shirtje vind ik erg leuk! Rok past persoonlijk niet zo bij mij qua smaak, maar staat jou leuk. Ik vind het met legging wel leuker dan de broek.

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, ja het shirt is veel makkelijker te combineren! Ik wilde eens iets hips proberen met de rok, maar dat is toch minder geslaagd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.