OOTD: tijdloos sjiek in Hust & Claire

Tijdloos sjiek. Zo zou ik deze outfit of the day van het merk Hust & Claire wel willen noemen. Het leuke ervan is, dat ík deze set niet heb uitgezocht. Dat heeft mijn dochter zelf gedaan en ik vind het een fantastische combinatie! Ze heeft smaak. Leuk is dat 😉 . Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Zou jouw dochter dit ook zelf gekozen hebben?

Omdat we shoptegoed ontvingen om zelf iets uit te zoeken in de webshop van Hust & Claire, vond ik het leuk om mijn meisje hierbij te betrekken. Zelf kon ik niet kiezen, dus #loedermoeder als ik ben schoof ik die verantwoordelijkheid gewoon af. Wat ik wel zelf heb uitgekozen? Een mooie winterjas en twee shirtjes uit de boys collectie.

Grijze stretchjurk

Ze koos deze prachtige grijze jurk van 39,95 euro. Stretch stof met een gestanst cirkelpatroon en aan de achterzijde een ‘keyhole’ zoals ze dat noemen met een klein knoopje als sluiting. De jurk heeft een A-lijn en loopt dus mooi wijd uit.

Glitter legging

Er onder zocht ze een mooie legging uit. Deze is inmiddels uitverkocht en dat is niet zo gek: een prachtige zachte zwarte stof met subtiele glitter. In het echt nog mooier dan op de foto’s waar je dit niet goed op kunt zien. Lukt me ook niet om het goed te fotograferen.

hust en claire

Wat is onze ervaring met de kleding van Hust & Claire?

Deze kleding met Scandinavische uitstraling bevalt heel erg goed! De kleding is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de huid. De stof van de jurk is lekker dik en dus warm en heel erg zacht. Maar wat me vooral mee valt is de legging. Ik had door het ingeweven glittertje verwacht dat de stof wat stug zou zijn, maar dat is dus helemaal niet zo! Hij blijft ook zacht in de was en geeft geen problemen in de droger. Mijn dochter heeft deze outfit natuurlijk zelf uitgezocht, wat betekent dat ze hem ook vaak uit de kast trekt. De jurk en legging zijn al veelvuldig gedragen en gewassen, maar nog geen pillige plekken gezien tot nu toe.

Je koopt dus kwaliteit wanneer je kiest voor Hust & Claire. Maar wel voor een aantrekkelijke prijs, dit merk zit naar mijn mening in het middensegment wat prijsniveau betreft. Zoals ik het nu kan beoordelen, zul je deze kleding zeker kunnen doorgeven aan broertjes of zusjes vanwege de tijdloze uitstraling én de kwaliteit van de stof. Haar kleine zus zal hier dus zeker ook in kunnen flaneren volgende winter <3.

Bekijk nu ook de nieuwe lente-collectie in de webshop van Hust & Claire.

Lees ook:

Wat vinden jullie van dit setje?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Susan zegt:

    Ontzettend leuk jurkje! Staat haar goed 🙂

  2. Mom zegt:

    Dat jurkje staat echt geweldig leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.