OOTD Battle: Retour Jeans

Even iets nieuws vandaag een Sister Outfit Battle met kleding van Retour! We hebben wat kleding van dit merk geleend om leuke fashionshoots mee te doen. Vandaag vertel ik je even kort iets over het merk en hoor ik graag van jullie welk item jullie het leukst vinden. Wint de overgooier van zus A, of ga je voor de trui van dochter C?

Retour is eigenlijk vooral een jeans related merk, maar gooit het voor de wintercollectie 2016 over een andere boeg. Combineren met van alles en nog wat, is het uitgangspunt. Met deze kleding zou je dus altijd uit de voeten moeten kunnen met de andere items in de kledingkast(en) van je dochter(s). Retour gebruikt een voor hun vernieuwende mix van materialen, bijvoorbeeld fake leather of brei met sweat en dat dan weer gecombineerd met dessins.

Dochter A

Heeft een item uit de hipster look van Retour met zachte kleuren, leren stuk op de borst, een rits aan de achterzijde en een stoere print. Het is de Annemoon Sweatjurk. Deze overgooier heeft korte mouwen, dus er moet in de winter wel een longsleeve onder of een vest overheen. Leuk te combineren met een leatherlook skinny of legging. Je shopt hem bijvoorbeeld bij Kleertjes.com voor 64,99 euro.

Dochter C

Draagt een lekker warme lange sweater: de grofgebreide trui Stefano. Zwart gemêleerd met mooie witte letters op de voorkant. Heerlijk comfortabel en ideaal om lekker gek te doen. Perfect in combinatie met een drukke legging of gave laarsjes. Je kunt deze sweater onder meer kopen bij de Bijenkorf voor 79,95 euro.

Beide items zijn stoer. Maar de overgooier is duidelijk meer uitgesproken dan de sweater. Welke vind jij leuker?

Ik schreef eerder over een stoere jeans jumpsuit van Retour. De stoere gele regenlaarsjes kregen wij van Bergstein.

Kixx online heeft nu een flinke collectie Retour in de sale (boys en girls). En ook bij Olliewood is veel Retour voor jongens en meisjes afgeprijsd.

Retour Jeans | www.retourjeans.com

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Ik vind het jurkje het leukst, maar de trui is ook stoer en gaaf.

 2. Mom zegt:

  Ik vind ze beiden heel leuk.

 3. Sofie Dekkers zegt:

  Ik vind ze beiden erg leuk met een lichte voorkeur voor de look van dochter A 🙂

 4. marjonS zegt:

  Stoere meiden kleding!

 5. Volgmama zegt:

  Beide outfits zijn superleuk! Leuke foto’s ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.