OOTD plog: Retour jeans jumpsuit

Een picture logje met een toffe outfit van Retour vandaag. Ik heb onlangs wat kleding geleend om wat meer van de nieuwe herfst/wintercollecties te kunnen showen. Als eerste de stoere kleding van Retour, een jeans overall om precies te zijn!

Geeft mijn dochter meteen een wat meer pittige uitstraling, deze stoere onesie van jeansstof. De details maken hem hip.
Geeft mijn dochter meteen een wat meer pittige uitstraling, deze stoere onesie van jeansstof. De details maken hem hip.

Wat mij vooral opvalt aan de nieuwe herfst/winter collecties, zijn de bijzondere materialen die worden gebruikt. Bij heel veel merken. In deze fotoshoot selectie koos ik daarom wat eyecatchers uit die mij erg aanspraken. Zelf zou ik niet snel een onesie of overall kopen. Daarom nam ik dit exemplaar mee, zodat ik eens kon zien hoe het staat.

Achterzijde met kruispatroon.
Achterzijde met kruispatroon.

Retour is een stoer merk, een beetje streetstyle. Ik houd hier wel van. Zeker met de wat ruigere materialen die in de kleding zijn gebruikt voor een nog stoerdere uitstraling. Wat erg gaaf is uitgepakt, vind ik de materialenmix, zoals nepleer in combi met breisels en prints.

Stoer in Retour
Stoer in Retour

De dames vonden het erg jammer dat de kleding weer terug moest, maar ze konden een nieuwe loomdoos verdienen als ze alles voor mij wilden aantrekken en showen. Daar hadden ze wel oren naar. Bovendien vonden ze de items die ik had uitgezocht erg leuk!

Stoer in Retour, mijn kleine model <3
Stoer in Retour, mijn kleine model <3

Staat ze ook gaaf, ik wil wel wat Retour in de kasten van de dames. Zeker nu de oudste in groep 3 zit, mag er af en toe best een wat stoerder kledingstuk tussen zitten. Ze heeft maat 122 en draagt hier Retour maat 8.

Je kunt deze jumpsuit onder meer hier kopen.

Merkje op de zak.
Merkje op de zak.
Coole ster op de mouw.
Coole ster op de mouw.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Retour Jeans | www.retourjeans.com

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Charlotte zegt:

  Wauw wat een stoere outfit! Staat haar erg leuk!

 2. Nathalie zegt:

  Leuk gedaan! Staat haar heel stoer.

 3. Hij lijkt me zo lastig als je naar de wc moet!

 4. Rory zegt:

  Heel erg leuk. Staat haar erg goed. Maar wat Vlijtig Liesje ook al zegt. Is het niet lastig uit te krijgen bij het naar het toilet gaan?

 5. Charlotte zegt:

  Super leuk! Staat ook echt heel stoer 🙂 Ik vind die ster van leer (denk ik) een leuk detail!

 6. Chantal zegt:

  Staat super stoer! Erg leuk. Jammer dat je de kleertjes terug moet geven. ?

 7. Batboy zegt:

  Ik vind hem super gaaf! Ik had vroeger (25 jaar geleden ) een spijkerjurkje vond ik ook zo mooi! Als deze jumpsuit er was toen ik die leeftijd had wilde ik er zeker ook 1 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.