Boys OOTD: shirts van Hust & Claire

Vandaag voor het eerst een jongens OOTD (outfit of the day) op Marstyle! Marguerita mocht online shoppen bij Hust and Claire en heeft voor ons twee jongens shirts uitgezocht. We kregen dus twee shirts om te proberen. De ene met een stoer vliegtuig (27,95 euro) en de andere met de tekst: “Last clean shirt” (24,95 euro). Goeie tekst haha!  

Gastblog door Esther Noordergraaf

Deze H&C shirts had Marguerita voor ons uitgezocht.
Deze H&C shirts heeft Marguerita voor ons uitgezocht.

Hust and Claire is een Scandinavisch bedrijf met kindermode van maat 50 tot en met maat 152. Je vindt er geen schreeuwerige kleuren en prints, maar zachte tinten en rustige prints. Dit spreekt mij wel aan voor de jongens. Vooral voor mijn oudste, een lief en rustig ventje.

Ready for takeoff!

Het shirt met het vliegtuig moest als eerste gepast worden, want die vond mijn kleuter toch wel erg mooi. Een mening die ik zeker met hem deelde. Behalve dat het plaatje en de kleuren mooi zijn, voelt de stof ook heel zacht aan. Op de mouw zit nog een leuk detail, een vliegtuig applicatie met de tekst “ready for takeoff”.

Wij combineerden het shirt met een nette donkerblauwe broek, maar hij staat ook heel leuk op bijvoorbeeld een grijze of spijkerbroek.

En ondanks dat  de jongens over het algemeen niet graag op de foto gaan, zeker niet om hun kleren te showen, deed mijn kereltje erg zijn best! Het was even wennen, maar hij was blijkbaar erg trots op zijn shirt 😉

Het andere shirt heeft een andere pasvorm. De omschrijving van de twee shirts verschilt ook, het vliegtuigshirt wordt omschreven als Blouse, terwijl het andere een T-shirt is. Tijdens het dragen valt het verschil wel mee, de shirts vallen beide prima op maat (en dus nog een klein beetje aan de grote kant in ons geval 🙂 ).

Last clean shirt

Het ‘Last clean shirt’ voelt ook anders aan, het is meer normaal katoen, minder zacht en iets dunner dan het vliegtuig shirt. In het boord zit een soort draai, dat geeft het shirt net wat extra’s. De kleur van het shirt verschilt wel iets met hoe het op de website lijkt. In het echt is het net wat lichter en blauwer van kleur.

Kortom, de shirts zijn goed gekeurd! Vooral de ‘blouse’, een heerlijk zacht shirt, met een prachtige print!

hust-0360

Mocht je wat willen bestellen bij Hust and Claire, meld je dan eerst even aan voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan 15% korting op je eerst volgende aankoop. Toch weer mooi meegenomen!

Leuk Esther, normaal shop ik nooit voor jongens dus goed om te zien dat mijn keus in de smaak valt bij je zoontje. En bij mama natuurlijk 😉 Dat vond ik best even spannend, maar het vliegtuigshirt vond ik zelf ook zo gaaf dat ik die graag op mijn blog wilde showen. Je modelletje doet goed zijn best hoor!

Binnenkort meer van Hust & Claire, want van het gesponsorde shoptegoed zocht ik zelf een mooie winterjas uit voor mijn oudste dochter. En dochterlief heeft bovendien een eigen outfit of the day uitgezocht <3

Wat vinden jullie van deze shirts? En is het leuk om vaker jongensmode te laten zien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Evelien zegt:

  Zeker leuk om af en toe ook jongenskleding te laten zien, zeker voor deze shopaholic met een 9-jarige zoon 😉

 2. Natasja zegt:

  Wat een ontzettende leuke shirts, vooral die met het vliegtuig vind ik gaaf!

 3. Volgmama zegt:

  Wauw, prachtig! Leuke prijzen ook!

 4. Heleen zegt:

  Jaaaaa! Leuk om wat vaker jongensmode te zien. Ik heb nl 2 jongens. En ik houd van je schrijfstijl, dus kom maar op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.