Mega shoplog: C&A, BigBazar en HEMA

Vandaag was mijn laatste werkdag in Waddinxveen. Best een beetje gek. Ik had nog wat vrije uurtjes staan en hoefde dus slechts een halve dag te werken. Na de lunch ben ik daarom gaan feelgoodshoppen! Waddinxveen heeft namelijk een erg leuk winkelcentrum (Gouweplein) waar ik in de lunchpauze graag naartoe ging. De Xenos heb ik dit keer niet aangedaan, maar ik heb heerlijk gewinkeld bij de C&A, HEMA en BigBazar. Toen puilde mijn tas uit…

Mijn volle tas, een teken om naar huis te gaan...
Mijn volle tas, een teken om naar huis te gaan…

En het is een flinke tas hoor! Zo’n opvouwbare van HandedBy, gemaakt van parachutestof. Hij zit altijd in een klein tasje in mijn handtas en ik heb hem vandaag optimaal benut 😎 .

C&A

Een stoer vest, grijs shirt met verenprint en een luchtige lange broek.
Een stoer vest, grijs shirt met verenprint en een luchtige lange broek.

Eerst ging ik de C&A in. Voor de verandering liep ik nu niet direct door naar de kinderafdeling en de herenafdeling heb ik overgeslagen. Nu even gewoon iets voor mij! Dat mag best als je werkloos wordt, toch?

Ik zag direct een ontzettend leuk grijs shirt hangen, met iets langere mouwen dan een t-shirt en een verenprint. Hip! Leuk! De luchtige broek leek me wel comfortabel en het zwarte vest is handig voor al het wat kouder wordt. Ik zal het binnenkort even passen. Iemand die het aan wil zien?

Een UV-shirt met zwembroek, een set van 2 driekwartleggings (1 met vlinders en 1 effen wit), enkelsokjes en uit de nieuwe collectie een leuk vlindershirt.
Een UV-shirt met zwembroek, een set van 2 driekwartleggings (1 met vlinders en 1 effen wit), enkelsokjes en uit de nieuwe collectie een leuk vlindershirt.

Daarna toch via de sale-rekken even door naar de kinderafdeling. In de sale zag ik namelijk een afgeprijsd setje van 2 driekwart leggings in de juiste maat. Mijn oudste zit qua leggings in 122/128, maar de kortere leggings hadden we vooral in een kleinere maat. Klein prijsje, dus hoppa in de tas. Ik zocht ook nog een goedkope zwembroek maat 122 en die vond ik afgeprijsd inclusief een Frozen UV-shirt. Matching en erg handig, dus voor 9 euro ging die mee. Op de kinderafdeling hingen erg leuke items voor het najaar. Ik heb heel hard getwijfeld over een tof suede indianenjurkje… Superhip! Maar toch laten hangen. De sokken hebben we gewoon nodig met 2 dames in dezelfde sokmaat en voor 3,50 heb ik weer 7 nieuw paar sneakersokken gescoord. Té leuk uit de nieuwe collectie vond ik het gemêleerde vlindershirt. Hoe vinden jullie hem?

Bij de kassa kreeg ik nog 5 euro korting vanwege de bon uit de folder. Leuk meegenomen en ik kreeg weer nieuwe kortingsbonnen mee.

HEMA

2+1 gratis op badkameraccessoires :-)
2+1 gratis op badkameraccessoires 🙂

Toen door naar Hema, waar ik eigenlijk wilde kijken naar een picknickkleed. Ons picknickkleed komt hier namelijk vandaan en is erg versleten. Het was een kraamcadeautje bij de jongste en ideaal, dus ik wil graag een nieuwe. Niet gevonden, maar wel goed geslaagd!

Er was een 2+1 gratis actie op badkameraccessoires. Van een schoonmaakster kreeg ik de mandjes ooit als tip om de douche netjes te houden. Met alle shampoos en zeepjes in zo’n mandje ziet het er inderdaad een stuk netter uit én de douche is makkelijke schoon te houden. Bij het bad heb ik er ook eentje staan voor alle badspeeltjes van de meiden. Helaas is één van de mandjes flink aan het roesten. Deze 2+1 actie komt dus goed uit: nieuwe mandjes én een frisse badmat.

De score: 3 vestjes, een afgeprijsd rokje, een jurk en een set van 2 matchende leggings.
De score: 3 vestjes, een afgeprijsd rokje, een jurk en een set van 2 matchende leggings.

Bij de meisjeskleding zag ik ontzettend leuke vestjes. Eigenlijk koop ik hier al sinds de babytijd niet echt kleding voor de meiden. Ik was wel altijd fan van de Hema rompers. Nu heb ik toch even bij de kleding staan neuzen en ik hoop dat deze vestjes iets mooier vallen dan die van de Zeeman. Merkvestjes zijn aardig aan de prijs, dus dit vond ik voor 10 euro per stuk (gestreepte vestje was 12 euro) een leuk alternatief. Met een vestje gaan zomerjurkjes en t-shirts nét even wat langer mee in het seizoen. Het afgeprijsde rokje vond ik erg leuk, helemaal in combi met het rode vest. Kon er alleen geen matchend shirt bij vinden, hopelijk ligt er nog iets in onze eigen kast dat er leuk bij past. Ik heb bovendien net weer een aantal jurkjes naar de kast van kleine zus verhuisd, omdat ze te strak zaten. Aangezien mijn oudste heel graag jurkjes draagt nam ik dit comfortabele modelletje mee met bijpassende leggings.

Twee nette kokerrokken voor het solliciteren en een trendy shirtje voor er op.
Twee nette kokerrokken voor het solliciteren en een trendy shirtje voor er op.

Hop door naar de damesafdeling. Afgelopen week showde iemand op het schoolplein namelijk een errug leuk kort rokje van Hema, dat volgens de draagster heerlijk zat. Dat wilde ik ook wel! Ik ging alleen voor de langere kokerrok variant en heb er direct maar 2 meegenomen. Hopelijk passen ze, want morgen heb ik een sollicitatiegesprek en dit is wel zo netjes! Nog een trendy lichtroze shirtje erbij om het af te maken. Ben heel benieuwd hoe dit zal staan!

BigBazar

Chocola from the dark side...
Chocola from the dark side…

Tot slot nog even neuzen bij BigBazar, waar ze voor een klein prijsje vaak erg leuke dingen hebben. Hier vond ik repen Star Wars chocola! Een leuk klein cadeautje. De cadeaudoos op zolder heb ik ook aangevuld voor eventuele partijtjes die gaan komen. Vrijdag was er een vriendinnetje op bezoek die heel stellig was wat ze graag wil krijgen als ze in september 6 wordt: make-up! Alleen maar make-up! Nou, in de pocket, toch?

Kleine frutsels van BigBazar, je hebt daar altijd wel iets nodig.
Kleine frutsels van BigBazar, je hebt daar altijd wel iets nodig.

Afijn, toen was de tas vol en ik voelde me een stuk beter. Shoppen is what a girl needs :mrgreen:  Ik kan er weer even tegen. Hopelijk past alles en kom ik morgen netjes voor de dag bij mijn sollicitatiegesprek. Wish me luck!

Wanneer heb jij voor het laatst uitgebreid geshopt? En zitten jullie te wachten op een OOTD blog waarin ik deze nieuwe kleding aanheb?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Yvonne zegt:

  Mooie kleding heb je gekocht voor de meiden! Ik heb vorige week nog uitgebreid geshopt. Spijkerbroeken voor de boys en een paar gave shirts.

 2. MetMirjam zegt:

  Je bent goed geslaagd! Ik hoop dat je sollicitatiegesprek goed gaat / ging.

 3. Nathalie zegt:

  Laatste dag en de dag erna meteen al een sollicitatiegesprek. Doe je goed! Heel veel succes. Mijn duimpjes draaien.

 4. Fleur zegt:

  Is dat Frozen WC papier??? Mss helpt dat bij onze zindelijkheidstraining, haha

  1. Marguerita78 zegt:

   Haha nee, keukenrol 😉 maar heb niet bij het toiletpapier gekeken dus wie weet hebben ze dat ook 😀

 5. Cindy - levenalsmama.nl zegt:

  Shoppen is altijd goed. Ben benieuwd naar de OOTD blog, het ziet er op de foto in ieder geval goed uit. Vooral dat verenshirt vind ik tof!

 6. Ciska zegt:

  Jammer dat ik je niet persoonlijk gedag heb kunnen zeggen, maar ik wens je alle goeds toe en je ziet er vast tip top uit op je sollicitatie gesprek ! Heel veel succes en ik ga je missen ! Groetjes van Ciska

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, ik ga jou ook missen, was altijd erg gezellig!

 7. Leuk om te zien. Shoppen wordt je altijd blij van. Succes met he sollicitatiegesprek!

 8. Marjon zegt:

  Goed geshopt.
  Past de kokerrok? Erg leuk! En succes met de sollicitatie.

 9. Tamara TS zegt:

  Leuk geshopt! De kokerrokken en het t-shirt zijn heel tof. Ik kijk eigenlijk nooit goed rond bij de Hema en kom er alleen voor de koffiepads en het broodbeleg. Misschien volgende keer toch eens een rondje doen.

 10. Anke zegt:

  Leuke items! En zeker voor jezelf. Ben wel benieuwd hoe het je zal staan! En succes met solliciteren ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.