Een lekker groot speelkleed

Een speelkleed is eigenlijk onmisbaar. Vroeger had ik een handzaam boxkleed met mobiel dat ik in een draagtas mee kon nemen op vakantie of naar familie. Al snel werden de kinderen echter beweeglijker en werd zo’n formaatje boxkleed te klein. Tijd voor iets groters…

speelkleed xl

Wij hebben heel lang een oprolbaar zacht picknickkleed gebruikt. Konden de meisjes toch lekker rollen en kruipen of zittend spelen. In de was is dit echter kapot gegaan. Intensief gebruiken betekent ook veel wassen.

speelkleed xl

Via webshop Kidz Impulz maakte ik kennis met een mooi alternatief: het XL speelkleed. Als ik nu een baby of dreumes zou hebben, was dit ideaal. Die kleine kleedjes waren al snel niet voldoende meer voor een wat beweeglijker kind. Maar ook met dochters van 7 en 8 jaar en een betegelde tuin is het een heerlijk speelkleed. Dit speelkleed kan niet in de was, maar maak je schoon met een vochtige doek. Hij bestaat uit 9 gevulde compartimenten, waardoor het kleed lekker zacht aanvoelt maar ook opvouwbaar is. Van Kidz Impulz kreeg ik er een handige opbergdraagtas bij. 

Dit XL speelkleed is gemaakt van nylon en ongeveer 3 centimeter dik. Hij is gevuld met 400 grams vlies. Op je harde vloer is het kleed dan ook lekker comfortabel. Mijn dochters gebruiken het om hutten mee te bouwen, maar ook om heerlijk op te zitten of liggen in de tuin. Hij is in 6 maten verkrijgbaar en volgens mij hebben wij die van 140 bij 200 centimeter. Ik kan er zelf dus ook prima op zeesterren!

Lekker een boekje lezen, met de poppetjes spelen, zonnen, een spelletje doen of op de mobieltjes chillen… We leggen het kleed op een fijn plekje in de schaduw of in de woonkamer en het kan. Ruimte genoeg voor beide zussen. 

speelkleed xl

Het XL speelkleed is een mooi kraamcadeau en je kunt het ook laten borduren met een naam of persoonlijke tekst. Je kunt zo’n kleed in verschillende maten en kleuren bestellen vanaf 54,95 euro. De handige opbergtas kost 17,95 euro. Je besteld ze hier. Overigens kun je ook voor XL aankleedkussens en opvouwbare kinderstoelen bij Kidz Impulz terecht!

Zou zo’n speelkleed iets voor jouw kindjes zijn?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.