Regenbogen en kawaii bij Zeeman

Het is niet gelukt. Ik herhaal het is NIET gelukt. Voor mijn blog kreeg ik een shopvoucher van Zeeman om leuke regenboogsetjes voor mijn dochters te shoppen. Uiteindelijk heb ik 3x zoveel uitgegeven. De zomercollectie 2019 van Zeeman is gewoon té leuk. Alles is regenboog. Daarbij is veel nog voorzien van een supercute kawaii stijl opdruk ook. Met een megavolle tas én gratis stoepkrijt, keerde ik huiswaarts…

Neonkleurtjes zijn de trend deze zomer en bij Zeeman zijn deze gegoten in regenboogstijl. Suikerzoet om te zien en voor deze meisjesmama onweerstaanbaar. Wist je dat ze ook papieren bordjes met regenbogen erop hebben? Bij aankoop van 15 euro of meer aan kinderkleding, krijg je een gratis doosje stoepkrijt mee. Wat heb ik gekocht?

zeeman shoplog zomer regenboog
Taaaadaaaa! De meisjes mochten zelf hun outfit of the day samenstellen uit wat ik had gekocht. Lekker kleurrijk en zomers en ze zijn er heel erg blij mee!

3 voor 5 euro kawaii shirts

Voor jongens is het thema insecten, ook tof. Maar voor meisjes is het schap met 3 t-shirts voor 5 euro gevuld met cute kawaii.

zeeman shoplog zomer regenboog
Drie t-shirts met kawaii print voor 5 euro… En echt supercute ook. Kunnen ze heerlijk in spelen deze zomer en met een vest erover nu al draagbaar.
zeeman shoplog zomer regenboog
Regenboog anyone? Past heel goed bij de glitter Skechers met lampjes die ik vorige week bij Scapino bestelde.
zeeman shoplog zomer regenboog
Zoete truien, stretch rokjes die overal bij kunnen en natuurlijk driekwart leggings oftewel capri’s.
zeeman shoplog zomer regenboog
Grijze capri’s en een spiegelei shirtje. Alles lekker mix en matchbaar.
wonder woman shirt
Wonder Woman komt uit de collectie van vorig jaar en was flink afgeprijsd. De onderbroekjes vond ik gewoon leuk.
zeeman shoplog zomer regenboog
Een set toffe sokken, net geen kniekousen maar wel lekker sportief, regenboogpleisters in een blikje, regenboog haarelastiekjes, het gratis stoepkrijt en de LOL Surprise nagellakjes kon ik ook niet laten liggen.
Trendy kindersneakers en vrolijke accessoires.

Outfits of the Day

Nu nog even kijken wat we hier laten en welke items er bij papa in de kasten komen. 

>> Lees ook mijn vorige Zeeman shoplogs.

Had jij de regenboogcollectie al gespot?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MarjonS zegt:

    Nog niet gezien. Maar zeker leuk. Binnenkort ook weer eens gaan.
    De meiden zien er fleurig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.