Luxe badkamer inspiratie

Je droomhuis is pas echt compleet met een luxe badkamer. In je persoonlijke wellness ruimte kun je heerlijk ontspannen. Als de ruimte niet zo groot is maak je een luxe kleine badkamer met een inloopdouche. Zwem je in de vierkante meters? Dan kun je gaan voor een vrijstaand bad of een meerpersoons jacuzzi.

badkamer inspiratie

Dé badkamertrend anno 2020 zijn zwarte kranen. Deze zijn steeds meer in opkomst en afgaande op de persberichten in mijn mailbox wordt het assortiment steeds groter. Strak maar warm, met tegelwerk in donkerbruintinten of betonlook tadelact. Opbouw waskommen. Stoere materialen zoals hout of de natuursteenlook en ingebouwde nisjes, al dan niet met sfeerverlichting. Douchewanden die op glas-in-lood lijken, maar dan de strakke variant: zwart frame als omlijsting van het transparante. Industrieel lijkt daarmee dit jaar de hippe badkamerlook waarmee je een spa creëert.

De 3 grootste badkamer trends:

  • Grote ronde spiegels
  • Donkere inloop douchecabines
  • Regendouches die ook een jetstraal stand hebben
badkamer inspiratie
Grote ronde spiegels zijn een trend.

Strippen en opbouwen

Wat ik met ons vorige huis samen met de ex heb gedaan, zou ik nog wel weer eens willen doen maar dan met me, myself & I als de enige beslisser. Een aftands huis kopen, alles strippen en dan compleet naar eigen smaak weer opbouwen. Alles fris, modern en met mooie materialen. Wanneer de loterij op mijn lot valt, ga ik dat ook zeker doen: huis kopen, strippen en opknappen. Niets gavers dan een woning omturnen van meuk naar leuk.
Vloerverwarming in je badkamer, voelt bijvoorbeeld supercomfortabel aan. In mijn oude huis fiksten we dat door middel van het ingieten van de radiator retourslang. Budgetoplossing, maar even effectief als ‘the real thing’. Design radiator aan de wand, groot Velux-dakraam erin voor extra lichtinval, tegelwerk met een luxe uitstraling… Van het beschimmelde, kleine donkere hok met vermolmde gipsplaten herkende je na deze metamorfose niets meer!

badkamer inspiratie
Zwarte kranen zijn een trend.

Badkamer vernieuwen?

Mijn tip: verzamel vooraf in een moodboard op Pinterest plaatjes van de stijl en sfeer die je graag wilt neerzetten. Op bijvoorbeeld de website van Sanitairwinkel kun je heel veel afbeeldingen vinden in de trendy luxe industriële badkamerstijl: van zwarte kranen tot zwart omrande douchewanden voor je inloopdouche. Heb je echt de ruimte zet dan zeker een paar groene planten zoals varens neer in je digitale moodboard, dat maakt de sfeer helemaal af. En als je toch bezig bent, hang je er natuurlijk mooie nieuwe handdoeken in voor het ultieme wellness gevoel.

badkamer inspiratie
Hot: zwart frame om je douchewand!

>> Lees ook mijn badkamer metamorfose

Houd jij ook van deze trendy industriële badkamersfeer?

Fotocredits: Sanitairwinkel.nl

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.