Ik ging met de Bloggers on Board

Afgelopen vrijdag mocht ik met andere bloggers aan boord van de Miss Publicity sloep. Met dit bootje organiseren ze de #bloggersonboard rondvaarten door Rotterdam en Amsterdam. Ik mocht aan boord in Rotterdam, lekker in de buurt. Net toen ik mijn dochters had gedropt bij mijn schoonzus, begon het heel erg hard te regenen. Ik twijfelde of dit een slim uitstapje zou zijn…

De skyline van Rotterdam met prachtige donkere lucht.
De skyline van Rotterdam met prachtige donkere lucht.

Bij het parkeren in Rotterdam was het – na onderweg alleen maar harde regenbuien – gelukkig droog. De lucht bleef dreigend, maar het was niet koud en het bleef de hele boottocht droog. Met mijn ontzettend goede richtinggevoel had ik de watertaxi halte heel snel gevonden, kuch. Dat bleek dus de verkeerde halte te zijn… Heb ik weer 🙂 Gelukkig was ik goed voorbereid en had ik het telefoonnummer van de organisatie bij me.

Lees ook: Recept Frittata met zalm na de Blogboot Tasty

De kubuswoningen moesten natuurlijk op de foto.
De kubuswoningen moesten natuurlijk op de foto.

Uiteindelijk kon ik dus instappen en ben ik toch sportief geweest met de flinke wandelingen naar parkeerautomaat, terug naar de auto om de paraplu te pakken, er achter komen dat je toch de hele andere kant op moet nog verder dan de parkeerautomaat die al zo’n 5 minuten lopen was van de auto. Maar toen zag ik dus de juiste vaarhalte en het bootje en kon ik aan boord gaan.

Kleurrijk waslijntje.
Kleurrijk waslijntje.

bloggerMix

Het was erg leuk om Rotterdam zo vanaf het water te bekijken. Heel anders dan wat je normaal gesproken ziet! De prachtige donkere lucht zorgde voor mooie foto’s. Leuk ook om andere bloggers te ontmoeten die eens niet uit mijn eigen wereldje van mamabloggers kwamen. Zo waren er bloggers die vooral schrijven over uitgaan, een beautyblogger, een lifestyleblogger, een foodblogger en iemand die werkt als bedrijfsblogger. Een leuke mix en ze waren allemaal een stuk jonger dan ik, waardoor ik weer hele nieuwe kennis heb opgedaan. De jongere generatie blijkt namelijk helemaal niet meer op Facebook te zitten. Zij halen al hun traffic van Instagram, terwijl ik daar ooit eens 1 bezoeker van heb binnengekregen op mijn blog, haha. Facebook is voor mij toch de place to be.

Lees ook: Hoe Gezinnig zijn wij? Dat en meer op de Blogboot Kids

Zowel de Bionina citroensmaak als die met grapefruit was heerlijk!
Zowel de Bionina citroensmaak als die met grapefruit was heerlijk!

Proeven

Naast het kennis maken met elkaar en ervaringen uitwisselen, genoten we van het boottochtje en de hapjes en drankjes die we onderweg mochten proeven. Het begon met een lekker en verantwoord drankje in een mooi vormgegeven blikje van Bionina. Ze hadden er ook kokoswater van, maar die heb ik niet geproefd. Er was een blogger aan boord die voor Dudok blogt en daarom konden wij een overheerlijke Dudok muffin proeven, deze naam is toch wel een dingetje in Rotterdam dus leuk!

Snoep met de lunch? Nee!(Opent in een nieuwe browsertab)

We proefden een overheerlijke muffin van het bekende Dudok.
We proefden een overheerlijke muffin van het bekende Dudok.

Een tijdje geleden mocht ik het Intuition scheerapparaat van Wilkinson reviewen en verloten, dat liep via Miss Publicity en ze hadden de 3 varianten mee aan boord zodat we de zeepjes konden ruiken. Ook de nieuwe Hydro Silk Bikini trimmer konden we bekijken.

De 3 varianten van de Intuition Variety en de Hydro Silk Bikini trimmer.
De 3 varianten van de Intuition Variety en de Hydro Silk Bikini trimmer.
De Sweet variant is écht zó lekker! *zoetekauw*
De Sweet variant is écht zó lekker! *zoetekauw*

Snoepjes

Toen was het tijd voor een snoepje. Napoleon ken ik zelf alleen van de harde zuurtjes die nog niet geschikt zijn voor mijn dochters. Maar ze hebben iets nieuws dat verslavend lekker is: de Napoleon Soft. Binnenin het zachte snoepje zit de verrassende poedervulling die bekend is van de Napoleon kogels. De zure, zoute of zoete ingrediënten worden met de hand in het snoepgoed gekneed, dat verder geen kunstmatige toevoegingen bevat. In mijn goodiebag zat de dropvariant met salmiak en dropsmaak, maar de allerlekkerste vond ik zelf de Sweet variant in lieve zachtroze, oranje en gele kleurtjes die een beetje fruitig smaken. Als dit op kantoor op mijn bureau zou staan, dan blijf ik graaien. Echt lekker! En zacht, dus ook goed te doen voor de kindjes. Kost 1,89 euro in de supermarkt.

Lees ook: Sneeuwige blogmeeting bij Roots Rotterdam(Opent in een nieuwe browsertab)

Kirsten van Miss Publicity vertelt over de Napoleon snoepjes.
Kirsten van Miss Publicity vertelt over de Napoleon snoepjes.

Gazpacho

Ken je het begrip kromkommer? Dat zijn groentes die qua vorm niet aan de verkoopeisen voldoen. Het merk Kromkommer verzamelt dit soort buitenbeentjes en verkoopt ze. In dit geval was er een heerlijke Gazpacho van gemaakt die in zakken wordt verkocht. Helaas heb ik hem zelf nog niet kunnen ontdekken in de supermarkt, want hij was heerlijk. Ik vond het bovendien een heel leuk idee om deze koude soep in zak te serveren in bekertjes tijdens bijvoorbeeld een picknick of op een verjaardagsfeestje.

Koele soep van Kromkommer: heerlijk!
Koele soep van Kromkommer: heerlijk!

Barefoot

Wijn is fijn, alleen was ik met de auto dus heb ik afgeslagen. Gelukkig zat er een fles in de goodiebag, want hij rook erg lekker de rosé wijn van het Californische wijnhuis Barefoot met de naam Pink Moscato. Zoet met aroma’s van mandarijn en jasmijn en een hint van kersen, frambozen en granaatappel. Vers fruit en gerechten uit de Aziatische keuken combineren er goed bij, zeggen ze.

Lees ook: Blogboot 4: varen met Thule, Scrub & Rub en The Switchbot

Rosé van Barefoot voor zwoele zomeravonden, mochten ze nog komen.
Rosé van Barefoot voor zwoele zomeravonden, mochten ze nog komen.

Doordat het droog bleef en niet koud was, vond ik het een erg leuk uitstapje zo. Normaal kom je nooit op een boot, dus heerlijk om eens rondgevaren te worden terwijl je allemaal lekkere dingen kunt proeven. En het was gezellig en leuk om kennis te maken met de mensen die ik verder alleen van het heen en weer mailen ken en ervaringen te delen met andere bloggers. Na afloop kregen een nog een goodiebag mee naar huis met een zak snoepjes van Napoleon, Barefoot wijn en een Wilkinson Intuition Variety. Dankjewel Miss Publicity voor de #bloggersonboard uitnodiging!

Lees ook: Keek op mijn Week: Bruiloft, Blogboot en Remastered Rotterdam

rotterdam

#Blogboot: bundel je PR power(Opent in een nieuwe browsertab)

Leuke persbijeenkomst zo, gelukkig bleef het droog en in één middag heb ik verschillende nieuwe merken leren kennen. Zit er iets bij dat je nieuwsgierigheid heeft gewekt? En als je blogt, ben jij al eens meegevaren? 

Dit was vroeger de hoogste wolkenkrabber van Europa...
Dit was vroeger de hoogste wolkenkrabber van Europa…
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Saskia zegt:

  Ziet er erg gezellig uit!

 2. Tamara TS zegt:

  Zo te zien een ontzettend leuke gezellige dag. En leuke originele producten. Ik heb zelf helaas nog nooit een andere blogger ontmoet, maar het lijkt me hartstikke leuk om eens zo’n dagje te doen.

  1. Marguerita78 zegt:

   Komt vanzelf Tamara!

 3. Sanne zegt:

  Ik ben nog nooit meegevaren maar dit lijkt mij een zalige boottocht. Iets bij leren , proeven en leuke foto’s maken dat is wel een leuk dagje. Ik heb genoten van je verslagje. Die snoepjes wil ik wel eens proeven want ze zien er zo lekker uit.

 4. Yvonne zegt:

  Wat een leuk uitje en wat een leuke dingen..

 5. Wendy zegt:

  Wat een leuk verslag om te lezen. Het klinkt als een ontzettend leuke dag.
  Ik ben zelf nog nooit meegeweest met zoiets, daar is mijn blog nog niet groot genoeg voor 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Komt vanzelf als je wat langer bezig bent en er tijd en moeite in stopt om contacten te leggen Wendy 🙂

 6. Volgmama zegt:

  Ik ben nog nooit op een bloggersbijeenkomst meegevaren. Wel eens een uitnodiging gehad voor een vaartrip van een museum maar helaas kon ik daar niet bij zijn. Leuke producten!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja dingen proeven is toch best leuk 🙂 liefde gaat door de maag!

 7. Chantal zegt:

  Wat leuk dat je onze Koelesoep hebt geproefd! Deze is inderdaad niet te koop in de supermarkt, maar bij een heleboel kleine toffe winkels. Deze kun je hier vinden: http://www.kromkommer.com/ Enjoy 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, niet in mijn woonplaats te koop zie ik maar je kunt het ook online bestellen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.